Nedávne zaujímavosti z môjho života


Jarnú únavu som už úspešne prekonala a s chuťou som sa vrhla do zbierania nových kúskov do mojej zbierky. Bižutéria a kozmetika sú dve moje veľmi silné závislosti a keďže sa mi zdalo, že moja zbierka už chátra, rozhodla som sa trochu ju oživiť. 


Aj keď som viac-menej beauty blogerka, ani fashion ma neobchádza a tak som si v Eurovei kúpila tieto krásne náušnice - jedny modré, pretože modrú farbu má veľmi rada, v šatníku mi visí zopár kúskov, ale poriadne náušnice som k ním zatiaľ nenašla, až donedávna. Ďalšie náušnice z dielne tuším Koton ma zdobili najmä počas Veľkej noci, patria medzi moje obľúbené tvary - sú dlhé, visiace a fakt krásne a navyše, keď trochu fúka vietor, každý už na kilometre ďaleko vie, kto sa blíži. 

V H&M som si nedávno kúpila tieto krásne mini kabelky. Pokukovala som po nich už dlhšie a viem, že sa hodia či už na párty, svadby či plesy, do divadla či do kostola alebo len tak v lete na rande či prechádzku. Prv som odolávala, ale potom, ako ma minulú zimu pred firemným večierkom prekvapil kabelkový deficit som sa rozhodla, že sa radšej predzásobím.  



A sme doma resp. v drogérii. Inak celkom úspešne som sa jej vyhýbala cca dva mesiace, ale už som to dlhšie nemohla vydržať. Koton sa stal mojím miláčikom a krásnemu laku som skrátka neodolala, veď za 1 euro prečo nie. Nuž jeho cena zodpovedá jeho kvalite - v jednej vrstve nekryje ani za svet, v dvoch už niečo prekryje, ale zišli by sa určite aj 3. Žiaľ kým uschne asi zaspím.

Z DMky som si odniesla vcelku pozitívne vychválený nový make-up od Rimmelu Lasting Finish v odtieni 010 light porcelan. Bola som veľmi príjemne prekvapená svetlosťou tohto make-upu, takže uvidíme, ako to bude ďalej, na prvý dojem ale rozhodne zaujal. No a konečne som našla spoľahlivý podkladový očný tieň a tým sú Color Tatoo, toto je už druhý, univerzálny strieborný odtieň - 50 Eternal Silver. 




Veľkou novinkou je aj nadviazanie spolupráce zo stránkou www.zelania.sk,, O tejto stránke som sama doposiaľ ani len netušila, ale vyzerá veľmi dobre a príjemne. Sama patrím medzi tvorcov inšpiratívnych článkov, nájdete ma tu pod menom Janka Bianka.

Na záver sa chcem poďakovať všetkým, ktorí mi dali svoj hlas vrámci súťaže Bloger roka 2014. Hlasovanie je už ukončené a momentálne sa čaká na výsledky. V blízkej dobe chystám opäť giveaway, takže sa máte na čo tešiť. 

Komentáre

  1. Mini psaníčka vypadají krásně :) květinové věci jsoz prostě nejvíc roztomilé :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej tie kvetinové veci ma strašne chytili, už mám dokonca aj jedno také tričko a ak niekde nájdem pekné šaty tak sa mi bude ťažko odolávať.

      Odstrániť
  2. Psaníčka i náušnice jsou nádherné! Opravdu se mi moc líbí. Nedávno jsem zjistila, že mám kabelkový/psaníčkový deficit a koupila jsem si větší černé psaníčko s peřím, které naprosto zbožňuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten deficit som tiež mala, teraz dúfam, že už mám všetko čo mi treba, akurát ešte nejaká kabelka do práce by sa zišla, ale to hľadám nejakú peknú so vzorom, tak uvidíme.

      Odstrániť
  3. Psaníčka jsou dost povedené a blahopřeji k navázání spolupráce s želania.sk :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.