Clever or Sephora?


Z názvu to možno nie je úplne jasné, no fotky už hovoria za všetko, rozhodla som sa trochu vybočiť z vychodených cestičiek a vydala som sa do neznáma. Ebelin odličovacie tampóny považujem za najlepšie na svete, no vízia zmeny ma lákala natoľko, že som si kúpila jedny odličováky značky Clever, ktoré sú bežne dostupné v Bille a z Čiech som si doniesla odličovacie tampóny Sephora, dva kusy mali vtedy nejako zľavnené tak prečo to neskúsiť. 


Rečniť tu o tom, že kvalitnejší obal ma Sephora, no dizajnovo sa mi viac páči Clever nemá až taký zmysle, pretože s reálnym odličovaním to nemá nič spoločné. Obe tampóny sa dajú dobre oddeľovať no pritom sa vám nerozdelí aj tampón na mini vlákna, čo je super. 



Clever mi pripadajú trochu menej kvalitné oproti Sephore, trochu rýchlejšie sa premočia ako Sephora a zdajú sa mi aj mierne tenšie, ale je to fakt veľmi nepatrný rozdiel. 



Materiál použitý na výrobu oboch tampónov je 100% bavlna, Sephora tampóny sú dokonca extra jemné, čo môžem len potvrdiť, zdali sa mi príjemnejšie pri odličvaní ako Clever, ale odchýlky sú fakt minimálne.


Veľký rozdiel fakt nevidím, v podstate by si bežný užívateľ možno ani rozdiel nevšimol, ja už som však pár odličovákov otestovala a Sephora v tomto smere u mňa vyhrala. Na oplátku však žiaľ musím skonštatovť, že je pre mňa totálne nedostupná, takže dostupnosťou boduje Clever. 

Výber kozmetiky na Slovensku je celkovo hrozne biedny už len keď sa to porovná so susednými štátmi typu Česko alebo Rakúsko, je to značný rozdiel. Pre niekoho, kto sa kozmetikou nezaoberá, je možno slovenská dostupnosť postačujúca, pre mňa ako kozmetickú blogerku je to však s našou krajinou v tomto bode horšie ako zle. Vcelku začínam chápať, prečo blogerky nakupujú viac cez net, postupne aj ja prechádzam na tento trend alebo to robím tak, že si naplánujem výlet do susedov a spojím to s návštevou drogérií a parfumérii, kde nájdem to, čo mi na Slovensku chýba.

A little bit of English: Those of you who use make-up on daily basis certainly know what the cleansing wipes are. It seems that all of them are the same, but that is not true. There are a lot differences between them. Today I compared Clever and Sephora and my winner is Sephora because wipes are more gentle than Clever.

Ktoré odličovacie tampóny máte najradšej vy?Skúšali ste niečo z dnes spomínaných?


Komentáre

  1. No ja už dlhšie používam jednoťácke tampóny, ktoré mi naozaj vyhovujú :) Chystám sa však v blízkej dobe skúsiť ebelin tampóny :) A rozhodne by som neodporúčala tampóny aro...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš to som ani nevedela, že aj Jednota má svoje odličováky. Ebelin sú výborné tie fakt odporúčam. A Aro ani nepoznám.

      Odstrániť
  2. Ja mám ebelin odličovacie a za mňa žiadna sláva :/ Tieto clever mi vyhovovali, ako aj tie z Lidla ( škoda len že nie sú zo 100% bavlny)... Jedny som si tiež kupovávala, také ružové s harmančekom a boli super, len tiež neboli zošité po okrajoch.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to, ak tampóny nedržia spolu tak je to dosť nepríjemné.

      Odstrániť
  3. Ja pouzivam odlicovaci tampony z Lidlu a jsem spokojena :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja do Lidlu chodím veľmi málo, neviem nejako mi ten obchod nie je sympatický a ani jeho kozmetika ma príliš neláka, hoci možno nie je zlá.

      Odstrániť
  4. Ja som tiez zastancom Lidla ten podla mna robit najlepsie tamponiky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sephora odličováky vídám na dost webech s kladným hodnocením. Sama jsem je nezkoušela. Jinak já ráda odličovací tampony z Dm. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám rada tie z DMka, ale občas to chce proste zmenu.

      Odstrániť
  6. Moc pěkný článek :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:) Budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.