Pár mojich outfitov

Už z názvu môjho blogu je jasné, že sa venujem prevažne kozmetike, avšak ako ste si určite v poslednom čase všimli, pridávam aj nejaké mimokozmetické posty, nech je to tu pestrejšie a každý si tak môže prísť na svoje. Dnes to bude niečo pre fashion maniačky.


Prvá kombinácia béžovej a modrej je u mňa veľmi obľúbenou. Keďže som svetlý typ, tak mi viac sedia výrazné farby, ktoré rada kombinujem s jemnejšími, ako je tomu aj v tomto prípade. Iste viete, že veľmi rada chodievam plávať a po jednom takomto zážitku som strčila kamarátke do rúk foťák, nech z toho mám nejakú spomienku. Moja obuv je niečo, čo ja nosievam výnimočne - tenisky fakt nie sú nič pre mňa, ale skrátka niekedy sú praktickejšie ako opätky.

Letná pohodička pri Eurovei, keďže bolo fakt horúco zvolila som ľahké šaty bez ramienok, aby som sa mohla aj trochu opaľovať. Ružovú už nosím pomenej, ale závisí od odtieňa a tieto šaty sú navyše strašné ľahúčke, vrchný diel dobre drží, trochu už síce povolil, lebo šaty už mám kúpené dávnejšie, no sú moje obľúbené. 


A opäť moja najčastejšia kombinácia béžovej a modrej, počasie som nevedela správne odhadnúť tak mi na ruke visí aj biely sveter. Obuté mám len balerínky, na dlhšie prechádzky sú vhodnejšie než opätky. Slnečné okuliare nosím vždy a všade so sebou, hodinky na ruke pre prehľad o čase a síce zvyčajne šťavy nepijem, táto čerstvá bola fakt skvelá. V chladnejšom počasí nosievam k tomuto outfitu čierne pančuchy a napriek tomu, že som bola kedysi zarytý odporca čiernych pančúch, dnes je tomu naopak, nosievam ich často, pretože svetlejšie sukne či šaty krásne zvýraznia.

Najradšej nosievam červenú, modrú a sýtozelenú, do zelenej som sa v poslednej dobe skutočne zamilovala, počas vysokej som mala mániu červenej až takú, že mi už spolubývajúca vravela, nech si už kúpim radšej nejakú inú, pretože všetko nové som kupovala v červenej, najmä tričká. A som maniak na šaty, to áno, to je moje, musím sa s tým však už trochu krotiť, pretože môj šatník sa plní nebezpečnou rýchlosťou. 

 Krátky fahsion post je za nami a pred nami otázka na vás - aké farby najradšej nosíte, čo si zvyknete najčastejšie kupovať a na čom ste v rámci módy závislé?

Komentáre

  1. Super pohodlné outfity! Nejvíc se mi líbí ten první, modrá ti strašně moc sluší :)

    anotherdominika.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pochvalu, ja práveže zvyčajne volím opätky, ale keď je potrebné toho viac prejsť sádzam na pohodlnosť. A veru modrá v mojom šatníku začína už pomaly dominovať.

      Odstrániť
  2. Paci sa mi, ze ozivujes blog aj clankami, ktore sa netykaju kozmetiky. Taketo viactematicke blogy mam ovela radsej ako cisto kozmeticke. Outfity su pekne. Najviac sa mi paci asi ten prvy a za nim hned tesne treti. A podla fotiek vyzeras ovela mladsie, ako by si chodila este na strednu skolu :-)
    ☁☁☼

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teda toľká pochvala, ďakujem ti Biela Mačka. Aj mna viac bavia blogy, ktoré sú rôznorodejšie a úprimne občas mám skrátka chuť na nekozmetický blog. A veru no môj skutočný vek mi netipuje fakt nikto, každý ma považuje za stredoškoláčku a to som už skončila výšku a pracujem.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.