Ďakujem, neprosím


Napriek tomu, že sa ako blogerka snažím vyhýbať produktom, ktoré mi neprospievajú, občas sa skrátka popálim aj ja. Ešte šťastie, že kozmetiku môžem v prípade ak mi nevyhovuje posunúť ďalej. A takýto osud čaká aj týchto troch "krásavcov".

Asi najhoršiu skúsenosť za posledný čas mám s pleťovou maskou Avon Amazonian Treasures - hydratačnou pleťovosu maskou s bobuľami Acai. Táto maska pekne vonia a má úhľadný, oku lahodiaci obal a tým s jej pozitívami môžem aj skončiť. Obal predáva však. Maska je gélová, nanáša sa na pleť dobre, ale netuším, ako ju potom z pleti dostať preč. Výrobca uvádza, že ju stačí zotrieť vatovým tampónom, no nestačí, maska sa na pleti drží a tak som ju musela drasticky zmyť. A to drasticky myslím doslovne - vôbec to nešlo ľahko a ako viete, umytá hydratačná maska na pleti potom nemá žiaden účinok. Jednoducho som neprišla na princíp tejto masky a preto ju posúvam ďalej. 

Hodnotenie: 1 bod za estetickú stránku obalu.



Podstatne lepšie to už bolo so šampónom Garnier Ultra Doux Poklady z medu. Primárne je šampón určený na oslabené a lámavé vlasy. Obsahuje materskú kašičku, propolis a med a má krásnu vôňu, takú sladkú, no nie príliš presladenú. Zatiaľ to vyzerá dobre, tak prečo som sklamaná? Pretože na mastné vlasy tento šampón dobrý určite nie je, asi som to mohla čakať, veď na obale sa nepíše, že je vhodný pre mastné vlasy, no väčšina Ultra Doux šampónov mi sedí, tak som sa nádejala, že aj tento zapadne do rodiny. Žiaľ nezapadol, odporúčam pre suché vlasy, mastné sa s týmto šampónom mastia oveľa rýchlejšie ako za bežných okolností. 

Hodnotenie: opäť 1 bod pre vôňu.



A do tretice všetko dobré, alebo v tomto prípade tretie sklamanie mi prinieslo telové mlieko Nivea, klasické modré určené pre suchú až veľmi suchú pokožku s mandľovým olejom. Ja vám neviem, proste to nie je nič pre mňa, mlieko je veľmi hutné, ťažko sa rozotiera a takmer nijako nevonia, no vonia, ale nie je to nič extra. Nejako skrátka nekorešponduje s mojím typom pokožky. Navyše som nemala po nanesení telového mlieka pocit nejako extra vyživenej pokožky. 

Hodnotenie: v tomto prípade 0 bodov.

Ako vidíte aj ja som človek omylný a stane sa mi, že kúpim niečo, čo mi nesedí. Neberiem to však ako tragédiu, veď koľko ľudí toľko chutí však. 

Skúšali ste tieto produkty?Boli ste s nimi spokojné?Čo nesadlo v poslednom čase vám?Nech viem, čomu sa vyhnúť.

Komentáre

  1. Hydratačnú masku od Avonu mám, ja ju klasicky zmývam a ide to v pohode dolu. Najprv mi celkom vyhovovala ,ale teraz nič mám pocit ,že nerobí absolútne nič. Mám jej asi ešte polovicu a neviem ,či ju niekedy miniem :).
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Okolo tej masky bola taká reklama, tak som sa na ňu tešila a fakt obrovské sklamanie.

      Odstrániť
  2. Tělové mléko od Nivey mám také doma a hned dvě balení (dárky) a opravdu těžko se roztírá, mažu se s ním velmi nerada.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mám od avonu masku, tuším s lotosovým kvetom a nejak sa neviem dokopať k jej minutiu ..umyť ide v pohode, ale nemám pocit, že by mi niečo robila s pleťou

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máloktorá maska má fakt viditeľné účinky. U mňa bodovala zatiaľ hlavne malinová od H&M, na póry fakt zaberala.

      Odstrániť
  4. A to já mám na šampon od Garnier opačný názor, mým vlasům sedí. Ale souhlasit budu s maskou od Avonu, ta krásně voní, ale jinak je naprosto k ničemu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každá máme iný typ vlasov, takže je možné, že niekomu sedí a niekomu zase nie.

      Odstrániť
  5. Zadny z techto produktu jsem nezkousela, ale me v posledni dobe nesedl sampon a kondicioner Miracle Shine od Aussie, hrozne rychle se mi po nem mastily vlasy, takze na to, jak jsem se tesila, ze tuhle znacku konecne taky vyzkousim, jsem byla docela zklamana a sama bych si dalsi produkty za tu cenu nekoupila, i kdyz nerikam, ze jina rada by me nemohla sednout lepe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala do Aussie jediný šampón nejaký na denné použitie a mala som po ňom mastné vlasy, dokonca ma vsrbela celá vlasová pokožka a presvedčilo ma to o tom, že nič od Aussie nechcem, plus ten žuvačkový variant vône nie je nič pre môj nos.

      Odstrániť
  6. Zadny z techto produktu jsem nezkousela, ale me v posledni dobe nesedl sampon a kondicioner Miracle Shine od Aussie, hrozne rychle se mi po nem mastily vlasy, takze na to, jak jsem se tesila, ze tuhle znacku konecne taky vyzkousim, jsem byla docela zklamana a sama bych si dalsi produkty za tu cenu nekoupila, i kdyz nerikam, ze jina rada by me nemohla sednout lepe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mně ta Nivea naopak vyhovovala právě proto, že byla takova hutnější a já mám poměrně suchou pokožku na těle :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.