4 zaujímavé beauty anomálie


Občas môže mať každá žena zlý deň, no to, o čom budem dnes hovoriť nemá so zlým dňom nič spoločné, je to skôr zvyk. My ženy sa niekedy tak sústreďujeme na to byť dokonalé, že to s tou dokonalosťou vieme poriadne prehnať. V poslednom čase som mala možnosť byť svedkom viacerých beauty anomálií alebo jednoducho povedané beauty aspektov, ktoré ja nejako nedokážem pochopiť a nech v nich hľadám logiku akokoľvek chcem, skrátka tam nie je. 

LÍČENIE DO VODY

Určite ste sa už na kúpaliskách, v termalparkoch či skrátka inde pri vode so slečinkami namaľovanými ako na párty. Tieto slečinky sa zvyčajne v bazéne doslova len máčajú a ak na ne náhodou prskne čo i len kvapka vody riadne sa na vás ofučia. Fakt nechápem, prečo už radšej nejdú na tú párty, aspoň by sme mali v bazéne viac miesta a páni by sa nemuseli chytať za hlavu, čo to tie slečny stvárajú. Líčenie a voda to proste nejde k seba, do bazénov si predsa chodíme zaplávať a zrelaxovať sa. Jednoducho to nechápem, nemám dokonalú pleť, ale zase toto nie.



UMELÉ RIASY ALA BARBIE

S bábikami sme sa hrali ako malé snáď všetky a niektoré zatúžili evidentne po tom, vyskúšať si barbie vzhľad v realite. Nemám nič proti umelým riasam, pokiaľ to vyzerá normálne a prirodzene, ale riasy ala barbie, to fakt nechápem. Áno viem, v reklamách na riasenky musia tieto triky používať, ale v bežnom svete to pôsobí podľa mňa skôr odstrašujúco. 

ČIERNE NECHTY

Dobre, teraz som možno divná ja a viem, že sa tu zosype vlna kritiky, ale ja skrátka čiernej na nechtoch neholdujem a pôsobí to na mňa zvláštne, príde mi to ako keď za komunistov neexistoval farebný televízor, vtedy možno ľudom tá čierna prišla normálna, ale dnes kedy je na výber toľko iných farieb, nalakovať si komplet všetky nechty na čierno je podľa mňa trochu škoda. Navyše ak sa k tomu zvolí aj čierny outfit tak mi už napadá len jediné vysvetlenie - pohreb.


NEVHODNE ZVOLENA FARBA OČNÝCH TIEŇOV
Ani ja neovládam farebnú typológiu, ale to na sebe skrátka žena vidí, či jej daná farba tieňov pristane alebo nie, okrem toho existuje kopec návodov a pomôcok, ako spoznať tie správne odtiene pre seba. Priznám sa, že kedysi sa mi tiež párkrát stalo, že som tiene zvolila nevhodne, no presne tak som sa aj cítila. Treba skúšať, ideálne sú paletky, kde je tieňov viac a môžete si skúšať. Žiaľ aj ja som s kúpou tieňov minule šliapla totálne vedľa, to však je téma na inokedy.

Mňa vie asi najviac rozosmiať bod číslo 1 - líčenie do vody, to skrátka fakt nemá ani hlavu ani pätu. Posilka je podľa mňa už trochu o inom, predsa len, nie všetky cvičenia sú tak náročné, aby nám z nich zliezol make-up, no vo vode skrátka neviete, čo sa s make-upom stane.

Čo zaujímavé v poslednej dobe oslovilo Vás? Stretli ste sa s ničím, čo vám doslova vyrazilo dych?

Komentáre

  1. Pekny clanok ,i ked trosku sedi na mna :-D ja sa vzdy ked idem k vode malujem.Proste sa tak citim lepsie ,nie je to party licenie ,ale linka ,ruz a makeup musim mat :-D samozrejme vsetko vodeodolne ,aby som si mohla uzit tobogany :-) Cierny lak ? Och to je moje a este ked je matny ,no som cela bez seba :-D a tiene moc netriesim ci sa mi hodia alebo nie, ani pri ruzoch ,pre mna je licenie aj zabava ,tak experimentujem ,ked sa da :-) ked budem mat 40 oranzovu spiralu nebudem nosit ,ale teraz preco nie :-) Ale inak pekne napisany clanok :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A este som zabudla dopisat ,super ,ze uvadzas zdroje obrazkov, vela blogeriek to nerobi ,aj ked zo zakona musi, takze velke plus pre teba :-)

      Odstrániť
    2. Jasné tie zdroje musia byť, naučila som sa to pri písaní diplomovky, nemám záujem o plagiátorstvo. Viem, že to robí pomerne málo blogeriek, to však neznamená, že ich uvádzať prestanem.

      Odstrániť
    3. Ja som nepísala ,že ich máš prestať uvádzať, ja som len písala, že je super ,že ich tam dávaš ;)

      Odstrániť
    4. Neobávaj sa, pochopila som to správne, len som narážala na to, že s tým neprestanem hoci je trend v blogerskom prostredí iný. Zdroje by sa uvádzať mali.

      Odstrániť
  2. vždycky mi přijde vtipné, když má nějaká holčina modré stíny, které k ní vůbec neladí :D
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hej, asi je to trochu prežitok minulosti, kedy sa nosili hlavne modré tiene a to vo veľkom a takmer všetky.

      Odstrániť
  3. Milá Janka,
    moc pěkňučký článek k odpolednímu kafíčku se Ti podařilo sepsat :-) Pobavilo mě hlavně to líčení do vody. Vzpomněla jsem si totiž na kamaráda, který tvrdí, že první rande směřuje zásadně na bazén, nebo k vodě. Aby jako viděl, jak ta holka vypadá doopravdy, než si s ní něco začne :-D že některé pod těmi nánosy barviček prostě nejsou pořádně vidět a on by se jednoho krásného dne nerad probudil vedle čehosi, co nebude schopný bez make-upu identifikovat :-D
    Jinak černý lak jsem zatím nezkoušela, ale docela mě bavil lilkový odstín od Crabtree & Evelyn. Nevěřila bych, jak může vypadat na tlapkách krásně :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten rande test je skvelý nápad zo strany chalanov, veď všeobecne vieme, že chalani naše líčenie nejako extra v láske nemajú.

      Odstrániť
  4. Líčení do vody mě baví taky, ale třeba černé nehty mám docela ráda, v kombinaci třeba se stříbrnou jsou dost elegantní :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. 1) K vodě se líčím - hodím si voděodolnou řasenku, popř. lehký BB krém. Vzhledem k tomu, že mám hodně citlivé uši (trpím na neustále záněty), hlavu si stejně nikdy nenamáčím, a tudíž je mi to, že mám řasenku, jedno:) Ale pokud mě někdo postříká nebo do toho bazénu vyloženě hodí, problém s tím nemám. Jsem pro každou srandu:) A hroutit se z toho nebudu:)
    3) Černé nehty mám ráda, ale už je nějak nedokážu nosit. Nevím proč, ale vadí mi to.
    4) Nejlepší na světě je, když slečny nosí takové ty výrazně modré laciné stíny, to je opravdu lahůdka :D

    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež citlivé uši, tak som si kúpila štuple do vody a od tej doby žiaden problém nemám, ak si ich náhodou zabudnem, tak do vody ani nejdem, neviem plávať s hlavou nad vodou.

      Odstrániť
  6. Líčení do vody taky nechápu :D umělé řasy, pokud vypadají přirozeně, chápu, že je to příjemné, protože líčení to vlastně vyřeší :) jednou jsem je měla, spíše ty kratší a vzhledem k tomu, že nosím jen řasenku, tak jsem prostě ráno vstala, večer šla spát a žádné odličování, líčení ani jiné procedury nebyly potřeby, navíc se to nerozmaže, nic :D a černé nehty... moc to nevnímám, ale taky k nim mám spíš záporný vztah, je pravda, že třeba si neumím představit doktorku, právničku nebo manažerku, co by měla takhle namalované nehty... působí to snad až trochu "vulgárně".
    Getmovin by Deni

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Žiaľ ja som nedávno na školení v práci videla mladú mamičku s čiernymi nechtami a totálne som to teda nechápala. Umeleé riasy som nikdy neskúšala, pokiaľ vyzerajú prirodzene tak na tom fakt nevidím nič zlé, no tie bábikovské sú hrozné.

      Odstrániť
  7. S líčením do bázenu musím do posledního bodu jenom souhlasit :) A prostě to taky nechápu.. Když jdu do bazénu, tak tam jdu taky proto, abych si tam zaplavala a ne, abych ukázala své super líčící schopnosti :). Ano jsou dny, kdy i já použiju voděodolnou řasenku, ale jindy chodím prostě nenamalovaná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, do bazéna sa chodí plávať a nie vystavovať sa ako na módnej prehliadke. Proti riasenke nemám nič, nechápem hlavne make-up.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.