Hebké ruky s jahodovou vôňou


Už dávnejšie som neexperimentovala v oblasti starostlivosti o ruky. V lete som úprimne ruky trochu aj zanedbávala, no chladnejšie počasie sa vie na stave mojich rúk podpísať okamžite svrbením a pocitom suchých rúk. A tak som povolala do boja Výživný krém na ruky nordic berry od Neutrogeny. Krém je určený pre suchý typ pokožky, takže suché ruky sú v tomto rozhodne treba do čierneho.
Výrobca garantuje až trojnásobné zvýšenie úrovne hydratácie, no mňa zaujala na tomto kréme hlavne jeho vôňa. Krém sme mali doma a tak som si povedala, že ho vyskúšam. Krém je hustejší, ale nanáša sa veľmi dobre, vstrebáva sa pomerne rýchlo a čo je najlepšie, hodí sa aj do kancelárie, pretože nezanecháva na rukách mastný film.


Ak ste milovníkom jahôd, tak tento krém je niečo pre vás, tá vôňa je úžasná, nie je príliš sladká ani extra výrazná, ale je pekná, jemne jahodová. Vôňu však už nechám bokom a prejdem k účinnosti krému. Objektívne neviem odmerať, či sú moje ruky hydratované až trikrát viac ako obyčajne, to sa posudzuje fakt ťažko, avšak rozhodne boli moje ruky okamžite vyživené, pocit pálenia a svrbenia zmizol a do rána nebolo ani stopy po suchý rukách, zvykla som si ho totiž nanášať večer pred spaním. Párkrát som ho naniesla aj počas dňa, hlavne kvôli jeho vôni a opäť sa dostavil pocit hydratácie a všetky problémy suchosti rúk boli minulosťou. Ja som sa skrátka do tohto krému zamilovala.

Hodnotenie: 5 bodov z 5

Musím priznať, že nájsť krém na ruky nie je niekedy jednoduché, mne sa osvedčila hlavne Balea a tento jahodový krásavec od Neutrogeny sa zaradil medzi mojich miláčikov. Ja som už na jeseň a nastávajúcu zimu pripravená a  čo vy?

Aký krém na ruky používate? Mávate s príchodom chladnejšieho počasia pocit suchých rúk?

Komentáre

  1. Já mám ráda jejich balzámy na rty, ale občas si koupím i jejich krém na ruce :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Neutrogeny si chci uz dlouho poridit nejaky krem na ruce a telove mleko, ale zatim mam doma celkem zasoby, takze jsem si zakazala kupovat nova mazatka :D Jinak ja mam ted aktualne otevreny krem na ruce DermaSpa od Dove, mandlovy od Weledy a Baleacky s papayou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dove krém na ruky by som chcela skúsiť tiež a od Balei mám rada ten dva v jednom, maska a krém.

      Odstrániť
  3. Od Neutrogeny si chci uz dlouho poridit nejaky krem na ruce a telove mleko, ale zatim mam doma celkem zasoby, takze jsem si zakazala kupovat nova mazatka :D Jinak ja mam ted aktualne otevreny krem na ruce DermaSpa od Dove, mandlovy od Weledy a Baleacky s papayou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Netrugeny mě lákají spíše pletové produkty. Krémy na ruce mám ráda obyčejně od Baley :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tenhle krém má mamka a musím uznat, že je naprosto super. Asi si ho pořídím i pro sebe. :)
    KattyLife
    Do something nice challenge III

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.