Pán voňavý a pán jemne voňavý


A už tu máme november, ten rok ale rýchlo letí. No nevadí, veď čoskoro budú Vianoce, takže sa máme na čo tešiť. Ja som sa na ne už tak trochu pripravila jednak nakupovaním vianočných darčekov a jednak vanilkovým sprchovým gélom od Yves Rocher, aby mi však nebolo až tak príliš sladko, sprchu som oživila jemným sprchovým gélom od Biodermy. Poďme sa na ne teda pozrieť z trochu bližšej vzdialenosti.


Bioderma Atoderm Gel douche je čistiaci sprchový gél určený na suchú a citlivú pokožku. Moja pokožka je povedala by som normálna, na niektorých miestach suchšia, tak som si povedala, že to vyskúšam. Gél je jemný, číry, dobre pení, má jemnučkú vôňu, na akú som už pri produktoch Bioderma zvyknutá a mala som pocit, že pokožka po sprche nebola suchá, občas som sa ani nenatierala telovým mliekom a zatiaľ zo mňa sušienka nie je, takže za mňa účel splnený. Jedine k tomuto baleniu v tube mám trochu výhrady, pretože mi väčšinou vytieklo toho gélu viac, než bolo potrebné, v skutočnosti stačilo veľmi malé množstvo na vytvorenie bohatej peny. Inak skvelý.

Hodnotenie: 4 body z 5



A teraz príde na rad chuťovka pre všetkých, ktorí, tak ako ja, milujú vôňu vanilky. V jednej giveaway som raz vyhrala balíček kozmetiky Yves Rocher a jeho súčasťou bol aj tento sprchový a kúpeľový gél bio vanilka. Tá vôňa, to je niečo neskutočné, nič pre milovníkov jemných vôní, vôňa je výrazná, sladká, taká zimná povedala by som možno vianočná. 

Gél pení výborne, opäť stačí veľmi malé množstvo, pokožka sa mi tak isto ako v prípade sprcháču od Biodermy suchá nezdala, takže opäť účel splnený. 

Hodnotenie: 5 bodov.

Gély mi vyhovovali vo všetkých smeroch, ale kvôli vôni by som si určite radšej zvolila Yves Rocher, uvažujem o kúpe plného balenia, teraz ma však čaká sprchový gél Ziaja, takže kúpa musí počkať. Pre všetkých milovníkov sladkých vôní však bio vanilku určite doporučujem.

Komentáre

  1. Mám ráda takové malé sprchové gely od YR :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jaaj, s tou vanilkou si mi hlavu pomútila, to je presne moja vôňa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Potom je tento sprchový gél presne pre teba, vonia veľmi pekne.

      Odstrániť
  3. Tento sprchový gel od Yves Rocher jsem měla taky a dělal mi společnost na služební cestě. Jako cestovní balení ideální!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.