Udialo sa v novembri

Predposledný mesiac v roku máme už takmer úspešne za sebou a jeho bilancovanie pred sebou. Opäť sa v mojom živote udialo zopár vecí, o ktoré sa chcem s vami podeliť, hlavne s tými fakt vtipnými príhodami.


NEČAKANÉ DIVADLO

Prvá zaujímavosť sa vzťahuje ešte na koniec Októbra, kedy som nejako zle pochopila kamarátku. Boli sme dohodnuté, že sa stretneme v Auparku o 18 večer. Predtým sme si písali čosi o divadle a spomínal sa tam aj november, ale žiaľ mi nedoplo, že nejde o divaldo v mesiaci november, ale o divadelné predstavenie nesúce rovnaký názov. A tak som sa teda dostavila na stretnutie kde na mňa čakalo šokujúce prekvapenie - ide sa do divadla. Nebola som oblečená najhoršie, no zvyknem sa vyfintiť inak. Avšak sranda musí byť a tak sme šli. Predstavenie bolo skvelé, kopec srandy, fešák Maštalír v hlavnej úlohe, nebolo čo ľutovať. Takže z tohto nedorozumenia sa stal vcelku príjemný večer. 

JAZYKOVÉ ZNALOSTI V PRAXI

Viete ako sa hovorí, všade dobre, doma najlepšie, tak aj ja som bola nedávno doma na východe. Pri ceste späť do Bratislavy sa mi dokonca naskytla nečakaná možnosť overiť si svoju úroveň angličtiny v praxi, keďže dvaja cestujúci sediaci blízko mňa si to namierili do Viedne, no nemali správny lístok. A tak som sa zhostila úlohy tlmočníka a čuduj sa svete, pochopili sme sa bez ťažkostí. Anglický jazyk využívam v práci na dennej báze, za čo som bola špeciálne v tejto situácii viac než vďačná


NÁUŠNICE NA SVOJOM MIESTE

Fakt, že neviem odolať bižutérii a som na nej závislá popierať nebudem. Šperkovnice sú fajn vynález, ale skôr pre uskladnenie náramkov, tých mám len zopár, no náušníc mám viac a po stojane som už dlho túžila. Cez sashe.sk som si teda nedávno konečne jeden kúpila. Vďaka stojanu konečne viem, čo mám, čo nemám a na niektoré náušnice som už časom aj zabudla, teraz sú však na viditeľnom mieste a mám v tom konečne poriadok.


BLOGERKY CZ

Môj blog bol nedávno zaradený do databázy blogov na portáli blogerky.cz. Dávnejšie som sa na tento portál chcela dostať, navštevujem ho pomerne často, pretože obsahuje pomerne širokú databázu blogov.



CHUTNÝ SIRUP

Blíži sa zima, vzduch chladne a ešte k tomu spievam, takže kalciový sirup mám doma stále. Doposiaľ som musela prekonávať nie veľmi príjemnú chuť sirupu Teva Calcium Chloratum, avšak už nemusím, pretože na trh konečne dorazil fakt chutný čokoládový variant kalciového sirupu Doktor Čoko. Vrelo odporúčam, liečenie hlasiviek sa stane chutnou procedúrou.

VIANOČNÉ DARČEKY

Možno to znie zvláštne, no ja nakupujem darčeky vždy v predstihu, nerada robím veci na poslednú chvíľu a platí to aj v prípade darčekov. Ostáva mi dokúpiť už len nejaké drobnosti, no s tými si už ľahko poradím. Vždy sa snažím vymýšľať niečo originálne, no pri chlapoch je to niekedy hotová veda.

Najmagickejší mesiac v roku máme pred sebou, tak si ho užite, ako to len najviac ide. Veď žijeme len raz.

Komentáre

  1. Pekný prehľad udalosti. Zaujímal by ma portál blogerky, lebo doteraz som si myslela, že je iba pre české blogy. Prejavilo sa to nejako na návštevnosti? A čo je potrebné na zaradenie do databázy?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, či je len pre české blogerky, našla som tam kopec slovenských blogov tak som si tam vytvorila účet a požiadala o zaradenie blogu do databázy. Zatiaľ sa to nejako na návštevnosti neprejavilo, ale tak som tam krátko.

      Odstrániť
  2. Ten stojan na náušnice vypadá pěkně. Závidím, že už máš skoro všechny dárky nakoupené, mě to teprve čeká. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám rada predvianočný stres, takže robím všetko preto, aby som sa mu vyhla.

      Odstrániť
  3. Divadelné predstavenie s Tomášom Maštalírom muselo byť skvelé. Je to veľmi charizmatický herec :)
    Ak Ti môžem poradiť, určite sa zaregistruj i na portál Trendbook (http://trendbook.sk/), ktorý je určený Slovenským blogerkám ;)

    Janka (MargiFashion)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maštalír je skvelý herec no a ešte k tomu aj fešák. O tom trendbooku som čítala u teba na blogu, no myslela som si, že je len pre fashion blogerky, ale pozriem sa naň, vďaka za tip.

      Odstrániť
  4. Ochhhh a ja že aká to mňamka a to kalciový sirup. =D Ešte aj ten obal....aj názov.=D Doktor Čoko - mám rada, keď sú obačajné veci podané s vtipom.=)
    Stojan chválim, tiež som si minule povzdychla že by sa mi jeden hodil. Ale najprv musím kúpiť organizér na make-up. Mama nakupuje očné tiene, ceruzky a linky ako na bežiacom páse a všetko hádže do jedného košíka!!!!! Nikto sa v tom nevyzná a prehľad nulový! Des.....
    A čo sa týka darčekov - tíško závidím. Ja mám síce už dobré dva mesiace vybraté darčeky...ale reálne ich ešte kúpené nemám....teda pár ano, ale zbytok...ide to pomaly.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sirup je fakt chutný, konečne niečo poriadne na tom lekárenskom trhu. Stojan je super, organizér na make-up zatiaľ nemám, ale nejako mi nechýba. A darčeky no vieš veľká rodina.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.