Kvalitný odkladkovač od Tety


Sieť drogérií Teta som nikdy veľmi neobľubovala, prekážala mi hlavne neusporiadanosť predajne a obrovská neprehľadnosť. To sa však v poslednom čase zmenilo, drogéria inovovala svoje predajne a zaviedla aj vernostné karty. Nakupovanie v drogériách Teta sa pre mňa stáva čoraz väčšou záľubou a tak som prišla aj k novému fakt veľkému 250 ml odlakovaču. 

Re-nail Odlakovač na nechty s aloe vera a obsahom regenerujúceho oleja mám na svojej kozmetickej políčke už cca od leta, kedy som si nechty lakovala častejšie, ako je tomu teraz v zime. V zložení nájdete ako prvú zložku Acetone, takže odlakovač acetón rozhodne obsahuje, čo mi plne vyhovuje, nie som zastánca odlakovačov bez acetónu, pretože zvyčajne nefungujú, sú slabšie a nevšimla som si, že by povrch nechtu ničili menej, než tie acetónové. 

Cena odlakovača bola nízka, no presne si už nespomínam. Balenie je veľké, odlakovač má klasický šroubovací vrchnák, len si pri liatí odlakovača na tampón musíte dávať pozor, aby vám nevytieklo aj všade inde, hrdlo je totiž široké, ako na fľašiach od minerálky, toto nemám veľmi rada, pretože proste zvyčajne prelejem. To je asi jediná nevýhoda tohto odlakovača, no prepáčim mu to.

Samotný odlakovací proces prebieha veľmi rýchlo, odlakovač si vie poradiť aj s červeným lakom, ktorý, povedzme si úprimne sa odlakúva zo všetkých lakov najťažšie, no samozrejme spolu s inými tmavými lakmi, no ja okrem červeného iné tmavé odtiene nevlastním. Čo sa mi na ňom najviac páči je fakt, že netreba dlho čakať a nech zbytočne drhnúť, aby ste lak odstránili.

Nechty sú po použití odlakovača vysušené rovnako, ako po iných, štiepiť sa mi pri jeho používaní nezačali ani som nespozorovala žiadne iné nepriaznivé účinky na svojich nechtoch a to viete, že si na nechtoch potrpím. 

Ja som svoju odlakovaciu lásku našla, už len dúfať, že z pultov predajní tak skoro nezmizne. Navyše podľa čiarového kódu ide o slovenský produkt z Prešova, takže som si zvolila naozaj dobre, ako správna východniarka.

Poznáte tento odlakovač? Ktorý sa vám zdá najlepší? Používate radšej acetónové či bezacetónové odlakovače? A čo hovoríte na nový dizajn predajní Teta?


Komentáre

  1. Amazing post dear! You have a wonderful blog:)
    What about following each other on Instagram, Bloglovin, Twitter?.. :)

    www.bloglovin.com/blog/3880191

    OdpovedaťOdstrániť
  2. teta ma už aj vernostne karty? ešte o tom neviem keď som tam bola mi zatial neponúkli

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odlakovač vôbec nepoznám, ale vyzerá fajn. Ja rada používam od Ebelin :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ebelin som používala kedysi, no tento sa mi zdá oveľa lepší.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.