Vianočná darčeková nádielka 2015



Šťastné a veselé Vianoce želám ešte raz. Štedrú večeru už máme za sebou, tá naša sa niesla ako každý rok v duchu tradícií a zvykov, bez ktorých by Vianoce neboli Vianocami. Kapustnica, opekance, maková lokša, kapor a zemiakový šalát na našom vianočnom stole nikdy nechýbajú. A ako inak pod vianočným stromčekom sme si po večeri našli fakt bohatú nádielku vianočných darčekov. Ako malej mi hovorievali, že ak budem počas roka poslúchať a pomáhať, tak bude aj štedrá nádielka pod stromčekom, tento rok som toho dostala fakt dosť, takže som asi poslúchala. Tak sa poďme spoločne pozrieť na to, čo som dostala. 



KNIHY

Milujem knihy, čítanie kníh sa pre mňa stalo neoddeliteľnou súčasťou života. Mala som pár kníh, ktoré som chcela dostať a prekvapivo som ich aj dostala. Celkovo som prišla k piatim knihám. Jennifer L. Scottová Lekcie Madam Chic a Doma s Madam Chic, knihy o francúzskom štýle, minulý rok som dostala knihu na podobnú nôtu a veľmi sa mi zapáčila. Po zdraví je šťastie to najdôležitejšie, po čom všetci túžime a aj preto ma veľmi potešila kniha Šlabikár šťastia 2 od Baričáka. Táto kniha je inak v knižniciach dosť často vypožičaná čo podľa mňa svedčí o jej kvalite. Od kedy tancujem salsu stal sa pre mňa tanec neodmysliteľnou súčasťou života a v tomto duchu sa zrejme bude niesť aj kniha Učiteľ tanca. A na záver som dostala aj knihu do života - Recepty zo Zemplína, aby som nezabudla, čo sa v našom kraji varí.



ŠPERKY

Na bižutériu som fakt zaťažená. Pred dvomi mesiacmi som si kúpila stojan na bižutériu a môžem ho doplniť o dva ďalšie kúsky - bielu perlovú sadu a modrú sadu, obe sa mi veľmi páčia, moja rodina evidentne veľmi dobre pozná môj vkus. K tým perlám si musím ešte kúpiť čiernu alebo tmavomodrú blúzku a budem dokonalá kocka.



KOZMETIKA

Z kozmetiky ma pod stromčekom toho čakalo tiež viac než dosť. Balzam EOS tentokrát tuším čerešňový, Alverde kompaktný make-up, ktorý má veľmi praktické balenie so zrkadielkom a aplikačnou hubkou. Ďalej nasledujú sprchové gély Dove a Palmolive, maska na pleť Avon a môj milovaný krém Hydrabio Legere. Aj na moje ruky došlo a pod stromčekom ma čakali dve mydlá Dove. 



OSTATNÉ DARČEKY

Tangle teezer som si chcela kúpiť, no potom som jeho kúpu prehodnotila ako momentálne nepotrebnú, brat mal však evidentne iný názor a tak už aj ja patrím do Tangle rodiny. Nová kozmetická taštička bol darček, ktorý som si sama vybrala z portálu sashe.sk a som veľmi spokojná, vyhovuje mi jej rozmer a páči sa mi aj celkový dizajn.

Tohtoročná vianočná nádielka bola skutočne bohatá a už teraz sa teším na čítanie kníh a používanie všetkých darčekov. Najkrajšie na Vianociach ale nie sú darčeky, ale pravá rodinná atmosféra, keď sa zíde celá rodina k štedrovečernému stolu, ten moment je pre mňa najkrajším momentom na svete. 

Aké darčeky ste pod stromčekom našli vy? Ktorý darček vás potešil najviac?


Komentáre

  1. Pekne darceky. Najlepsie su z mojho pohladu knizky Madam Chic a Bioderma. Tesim sa na recenzie kniziek a prajem pekne vianoce :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné dárečky:-) Taky jsem dostala balzám EOS, v ostružinové variantě, vytoužený pleťový olej od Loreal, kávovou sadu od Dermacolu..ale nejhezčí dárek byl nekosmetický - náramek Pandora od přítele:-) Asi jsem taky celý rok poslouchala a byla hodná:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kraasne darceky, pekne nafotene :)najviac by ma potesili knizky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. užasne takato bohata nadielka vždy poteší:) tu kefu na vlasy ešte ja nemam ale akosi sa bojím že bude škriabať po pokožke hlavy

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherné fotky! Dárky jsi dostala opravdu úžasné, snad úplně všechno se mi moc líbí! :) Já jsem pod stromečkem našla župan, bačkůrky, hrneček, poměrně hodně kosmetiky, svíčku a nějaké drobnosti.. :) Župan úplně miluju a mám z něj asi největší radost. A hrneček miluju také, ale to byl dárek ode mě pro mě, takže ještě abych ho nemilovala. :D :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hrnček som dostala v práci od kolegov, mávame každý rok v práci takú akciu, kde si vzájomne vymieňame darčeky. Anonymne si niekoho z kolegov vylosujeme a potom nakupujeme. Hrnčeku sa veľmi teším, dlho som chcela nejaký poriadne veľký.

      Odstrániť
  6. Tangle teezer je super, používám ho už několik let a neměnila bych :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma teší, zdá sa mi vcelku fajn, no ale ešte som ho poriadne neotestovala.

      Odstrániť
  7. Krásne darčeky, kniha Šlabikár šťastia je super, ja mám zatiaľ len prvú časť ale chystám sa na ďalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa vrhla rovno na druhú, podľa popisu ma zaujala viac, no úprimne je to trochu náročné čítanie, ťažšie než som čakala.

      Odstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Samé krásné dárky si dostala a ta kosmetická taštička je dokonalá. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka, vybrala som si ju z netu, vzor sa mi veľmi páčil. Zvyčajne nakupujem takéto veci priamo v predajniach, no tentokrát som využila online služby.

      Odstrániť
  10. Prvé 3 knižky by som si rada prečítala :)

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Lekcie madame Chic som dočítala mesiac dozadu. Veľmi príjemné čítanie, len ten americký pohľad je niekedy na zasmiatie... alebo skôr na zaplakanie. Miestami ma bavilo viacej čítať čo si o veciach myslí Američanka, ako priučiť sa niečo o francúzskej kultúre. =) O knihe Šlabikár šťastia som ešte nepočula ale mrknem bližšie o čo ide. Niečo pozitívne by sa mi hodilo.=)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No som na t[ knihu fakt zvedavá. Myslenie Američnaov vie byť niekedy zaujímavé.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.