Ziaja u mňa doma


Čaru poľskej značky Ziaja som podľahla len nedávno i napriek tomu, že na blogoch sa o nej píše v podstate nonstop. Moja prvá skúsenosť s úžasným olivovým sprchovým gélom ma presvedčila o kúpe ďalšieho sprcháča, tentokrát s kašmírom. Druhý dnes recenzovaný produkt som si doviezla zo svojej letnej dovolenky v Poľsku vo Wroclawe, k jej použitiu som sa však dostala len nedávno. 


Čo sa týka sprcháča ide o krémové mydlo s kašmírom, ktoré pekne mierne-sladko vonia, vytvára fakt bohatú penu už v pomerne malom množstve a pokožku presne ako uvádza výrobca nevysušuje, samozrejme, že telové mlieko vám tento sprcháč nenahradí, ale určite poznáte ten pocit, keď vyleziete zo sprchy a ste suchá ako suchár, toto sa vám s týmto sprcháčom nestane. 


Najviac sa mi páči jeho krémová konzistencia, takéto druhy sprcháčov mám veľmi rada. A nebola by som to ja, keby som neskúsila aj iné možnosti jeho využitia a to ako čistič štetcov. Aj túto úlohu zvláda sprcháč bravúrne, ba dokonca lepšie než niektoré šampóny. Balenie je veľké 500 ml a míňa sa fakt pomaličky, pretože ako som už spomenula pení veľmi dobre aj v malom množstve, takže načo plytvať obsahom. 

Hodnotenie: 5 bodov


A teraz prichádza konečne na rad dlho očakávaná recenzia na micelárnu vodu Ziaja určenú pre citlivú pleť. Úprimne som okolo nej chodila v obchode asi 3 dni, zdalo sa mi totiž, že táto značka má aj micelárku pre zmiešanú a mastnú pleť, no nič také som v lete v Poľsku nenašla, tak som si vzala túto. Dosť som sa bála, či po nej nebudem celá ulepená ako to už býva zvykom pri micelárkach na citlivú pleť, tie nejako moja mastná nemá v láske. Opak bol však pravdou, micelárka asi ako prvá na svete vyhovuje aj mojej mastnej pleti, žiaden pocit ulepenosti.

Odličovacie schopnosti sú povedala by som priemerné, oči si ňou veľmi neodličujem, na to je úprimne trochu krátka, avšak make-up zvládla bez ťažkostí. Štípanie na pleti či iné nedostatky som na pri jej používaní na svojej pleti nespozorovala. Navyše sa tento produkt míňa pomerne pomaly, čo podľa mňa svedčí o jeho kvalite.

Hodnotenie: 4 body, bod dole za odličovanie očí

Síce som toho od Ziaji skúšala zatiaľ pomerne málo, vždy som bola spokojná a preto v jej vodách budem pátrať určite ďalej. Momentálne je v testovacej fáze balzam na pery s kakaovým maslom, tiež dovolenkový úlovok, takže sa máte na čo tešiť.

Máte radi značku Ziaja? Ktoré produkty vám sedia najviac a čo by ste mi odporučili? 


Komentáre

  1. Já mám od Ziaji moc ráda řadu Manuka a pak pomerančovou řadu.Zrovna včera jsem objednávala,už se nemůžu dočkat, až mi zásilka dorazí:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zatiaľ nakupujem v kamenných predajniach, no na internete je určite lepší výber.

      Odstrániť
  2. Ja jsem zatim vyzkousela jen intimni mydlo, ktere bylo fajn a zrovna dneska jsem si koupila olivovy pletovy krem, tak jsem na nej zvedava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja jsem zatim vyzkousela jen intimni mydlo, ktere bylo fajn a zrovna dneska jsem si koupila olivovy pletovy krem, tak jsem na nej zvedava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja Ziaja zbožňujem, majú naozaj dobré výrobky. Mám rada ich sprcháče, celý kozí rad a rada manuka je tiež skvelá. Ale top, aspoň pre milovníka totál sladkých výrobkov, je pre mňa aktuálne Ziaja detský šampón a sprchový gel s vôňou cookies a vanilkovej zmrzliny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vanilkovú vôňu milujem a sladké vône celkovo, hlavne teraz v zime si ich vychutnávam.

      Odstrániť
  5. Ten kašmírový sprcháč mám krásny obal. Určite ak ho uvidím, tak aspoň pričuchnem k nemu :). Teraz mám v pláne si kúpiť micelárku od Balei ,ale možno sa nechám zlákať aj touto :)
    Vianočná súťaž

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Počula som, že Balea má nov micelárku, no vraj lepí na pleti čo nemám rada.

      Odstrániť
  6. Ziaju milujem ... majú super odličovače ale aj šampóny :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. So šampónmi som zatiaľ nemala tú česť, no určite vyskúšam.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.