Olej, ktorého vôňa vás chytí za srdce


Zima sa už pomaličky chýli ku koncu, ale ja som sa do telových olejov zamilovala natoľko, že nevylučujem ich používanie počas celého roka. Tentokrát mám doma v kúpeľni jeden extra voňavý od Yves Rocher a o ňom to dnes celé vlastne bude.

Telové oleje som už skúšala, no so suchým olejom som sa stretla úprimne poprvýkrát. V zložení tohto oleja nájdete olej z andiroby a bio sezamový olej. Ako asi všetky Yves Rocher produkty aj tieto neobsahujú parabény, konzervanty či minerálne oleje ani žiadne živočíšne zložky.

Olej z andiroby je pre mňa osobne doposiaľ neznámym olejom a tak som trochu pátrala, s čím to mám vlastne dočinenia. Tento olej sa získava zo semien stromu andiroba a v kozmetike sa využíva pri liečbe akné, je vhodný na hydratáciu suchej pokožky a bojuje aj proti vráskam. 

Vôňa oleja je sladká, niečo medzi vanilkou a kokosom, vonia naozaj krásne. Aplikuje sa pomocou rozprašovača, čo považujem za dosť nešťastné riešenie a uberá to na kvalite produktu, pretože stlačiť rozprašovač v prípade, ak máte na rukách olej je takmer nemožné, aj preto olej nanášam tak, že si ho najprv nastriekam a až tak rozotieram, no nie je to veľmi dobré riešenie, dávkovacia pumpčika alebo kvapkadlo by boli rozhodne lepšie.

Pokožka je vyživená, no menej ako v prípade klasických olejov, čakala som trochu viac, ak mám byť úprimná. 

Hodnotenie: 3 body z 5, taký priemer.

Vďaka jeho vôni by som si ho možno ešte raz kúpila, avšak aplikácia je dosť nepraktická. Navyše sa mi zdá, že ho už v ponuke produktov nemajú, avšak na trh prišiel iný olej, takže nič nie je stratené. 

Majte sa krásne, podporte môj blog svojím hlasom v súťaži bloger roka a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali tento olej a aké s ním máte skúsenosti, hlavne ma zaujíma, ako ste spokojné s jeho rozprašovačom. 

zdroje článku
vlastnosti

Komentáre

  1. Nějaký olej bych potřebovala, tento musí úžasně vonět <3 Miluju kokos a vanilku:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vonia veľmi pekne, takže pokiaľ máš rada presne túto kombináciu vôní tak je to niečo pre teba.

      Odstrániť
  2. Ten rozprašovač je opravdu nepraktické řešení. Už vidím, jak mám olej všude ve vlasech a na oblečení. Nejraději používám obličejové oleje od Saloos

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Olej vypada zajimave, skoda toho nepraktickeho davkovani :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Olej vypada zajimave, skoda toho nepraktickeho davkovani :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No to už žiaľ nepôjde, už ho nepredávajú, včera som bola v predajni a vyrába sa už iný, tiež vonia sladko, ale inak ako tento môj.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Přesně na tenhle jsem se koukala nedávno =D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. YR mám moc ráda, škoda, že produkt teda asi už není k dostání, ale suché oleje ráda zkouším, takže omrknu YR jestli ještě nemají poslední kusy :) Aplikace je sice mínus, ale mě to neodradí :D Super článek, díky za tip :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.