S gélom v sprche


Sprchové gély sú bežnou súčasťou každej kúpeľne, aj tej mojej. Priznávam však, že viac ako gély preferujem sprchové krémy, ktoré sú zvyčajne viac hydratačné. Rad Lipikar od značky La Roche-Posay ja primárne určený pre ekzematikov, čo nie je môj prípad, avšak keďže ide o novinku, rozhodla som sa ho vyskúšať.


Oficiálne ide o upokojujúci a ochranný sprchový gél určený tak pre deti, ako aj pre dospelých. Z obalu som toho viac nezistila, nakoľko tie mini písmená na tmavomodrom podklade sa čítali strašne ťažko a lupu som poruke nemala. Neostávala iné, ako trochu snoriť po internete. Gél je určený pre suchú a citlivú pokožku a možno ho dokonca použiť aj na umývanie intímnych partií. Jeho zloženie som pekne našla na tejto stránke.


Gél je skrátka gél, číry a dobre penivý. Má to však dva háčiky. Tým prvým je strašne ťažké otváranie gélu, ani samotné balenie v tube nepovažujem za veľmi šťastné riešenie, ale to otváranie to je naozaj katastrofa, ide to hrozne ťažko. Druhý háčik tkvie vo vôni, aj keď nie je výrazná, nemôžem povedať, že sa mi páči, do môjho vkusu sa výrobca rozhodne netrafil. Inak gél umýva ako klasické gély, nenašla som na ňom nič extra zaujímavé a asi by som si ho už viac nekúpila. Za tú cenu toho očakávam viac.

Hodnotenie: slabý 1 bod z 5.

Možno niekto s extra citlivou pokožkou bude mať na tento gél úplne odlišný názor, ja som bežný používateľ s normálnou pokožkou, ktorý očakáva, že sprcháč bude voňať, dobre peniť a nevysušovať pokožku. Doslova suchá som síce nebola, ale efekt bol rovnaký ako pri iných sprcháčoch, Ziaja či Dove hydratujú pokožku rozhodne lepšie. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše skúsenosti s týmto produktom.

Komentáre

  1. podľa mňa je zbytočné dávať toľké peniaze za sprchový gél, teda pokiaľ človek nemá atopickú pokožku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno, tento som dostala, takže cenu som riešiť nemusela.

      Odstrániť
  2. Mňa láka La Roche-Posay čo sa týka produktov na aknóznu a problematickú pleť (ktorú mám), ale sprcháč by som si asi nekúpila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S ich radom pre aknóznu pleť mám skúsenosti, Effaclar sú vcelku dobré produkty, odporúčam hlavne gél, je veľmi jemný, nevysušuje pleť a to je presne to, mastná aknózna pleť potrebuje, nie nejaké extrémne vysušujúce prípravky. Ostatné krémy ako A.I., Duo aj Duo plus som skúšala, no nejaký extra efekt som si nevšimla. Ak chceš niečo fakt účinné tak aknecolor, dá sa použiť aj ako make-up a zároveň to akné lieči. No a potom krémy na predpis, tie fungujú spoľahlivo.

      Odstrániť
  3. Se sprchovým gelem žádnou zkušenost nemám, díky tomu, že nemám nijak problematickou pokožku, tak zrovna do sprchových gelů nemám potřebu investovat velké peníze :) Ale jinak mě tato značka se svými produkty docela láká :)

    Lovely imperfections | Weleda giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.