Dvakrát odličovacie prípravky Nivea


Pleťová kozmetika patrí u mňa medzi tie najvyhľadávanejšie, veď mať peknú a čistú pleť je základom všetkého. Ani vo sne si nedokážem predstaviť, aké to je neodličovať sa, mne to príde úplne nelogické, jednak sú z toho špinavé obliečky a pleť skrátka pod nánosom líčidiel nemôže dýchať, takže tento zvyk prosím rýchlo zahoďte. Aktuálne mi pri odličovaní robia spoločnosť produkty Nivea, tejto značke stále dôverujem viac ako niektorým iným.

Odkedy som zaviedla do denného líčenia tekuté linky, bez očného odličovača sa ich zbaviť nedokážem, micelárne vody sú na linky skrátka slabý odvar. Olejové odličovače sú na tento účel najlepšie, ale zdá sa mi, že tie olejové čiastočky začali mojím očiam škodiť a tak som siahla po Jemnom odličovači očí a make-upu s provitamínom B5. Bol to tak trochu riskantný ťah, výrobca totiž odstránenie vodeodolných líčidiel negarantuje, ani sa to nikde nespomína. Odličovač je dermatologicky aj oftalmologicky testovaný.

Ako si poradil s mojimi linakmi a riasenkou? Musím priznať, že veľmi dobre, trochu mu to síce trvá, ale žiadne drhnutie očí a vyrábanie si nových vrások nehrozí. Neštípe v očiach a ani oči nedráždi, takže vyzerá to tak, že som konečne našla ideálny očný odličovač, ktorý prekonal aj dlhoročného víťaza Balea.

Hodnotenie: 5 bodov.

Micelárka Nivea to je zase príbeh sám o sebe, citlivá mi nesedela vôbec, na pleti vytvorila ulepený pocit. Po pár rokoch však značka sortiment svojich micelárok rozšírila a tak mám momentálne otvorenú Caring Micellar water s vitamínom E určenú pre normálny a zmiešaný typ pleti. Toto bola teda rozhodne trefa do čierneho.

Micelárna voda si s make-upom poradí na jedničku, nezanecháva ulepený pocit na pleti, žiaden nános, dokonca sa mi zdá, že pleť trochu hydratuje, ale nezaťažuje. Očný make-up zvláda horšie, no na tento účel už používam špeciálne prípravky. 

Hodnotenie: 5 bodov.

Ani tentokrát ma Nivea nesklamala, ak skrátka niekedy neviem kam z konopy, tak v radoch Nivea si viem vybrať. Oba produkty majú len veľmi jemnú vôňu, micelárka dokonca možno žiadnu, ale to mi už pri odličovacích produktoch tak nejako neprekáža.
Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, čím sa momentálne odličujete vy.

Komentáre

  1. ĎAKUJEM za túto recenziu! Práve tieto 2 produkty chcem už riadne dlho vyskúšať (hlavne tú micelárku) a nevedela som či sa oplatia, no konečne som sa to dočítala :) takže do toho jednoznačne idem! :)
    PS: Krásne fotky! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, snažím sa na fotkách pracovať a teší ma, že som ti pomohla pri rozhodovaní.

      Odstrániť
  2. Tieto dva produkty vyzerjaú naozaj dobre. Už dávnejšie som chcela vyskúšať nejaký odličovač, keďže sa odličujem len micelárnou vodou, a niekedy na tie oči veru treba niečo "silnejšie". :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru tak na odlíčenie očných tieňov stačí aj micelárka, ale na odlíčenie riasenky či liniek tam už micelárky občas zlyhávajú.

      Odstrániť
  3. A nie je tam chyba ? :P ddličovanie ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru je, teda asi si najmem niekoho na kontrolu postov. Hlásiš sa? :)

      Odstrániť
  4. Ja som nedávno minula tu uplne prvu miceralku čo Nivea mala a kupim si ju asi zas lebo sňou sa mi podarilo odličiť aj linky aj všetko, ale ja hlavne používam čistiace mlieko cien na odličovanie a miceralky väčšinou ako pleťovú vodu sem tam, a samozrejme ked nemám nič iné po ruke úplne najlepší je krém Nivea Soft tým sa da odličovať uplne super zato že je asi taký ľahučký:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nivea Soft vonia krásne, pleť som s ním tuším neskúšala odličovať, ale v očiach ma hrozne štípal, asi práve kvôli tej parfumácii. Mne pripadajú celkovo micelárky na odlíčenie liniek slabé.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.