Kto sa mi to zase nasťahoval do kúpeľne? Dove


Určite už viete, že čo sa týka značky Dove nedám dopustiť na ich mydlá, ktoré považujem za tie najlepšie pleťové čističe na svete. Nedávno sa mi dostali do rúk ďalšie produkty tejto značky a tak nastal čas pozrieť sa na ne mikroskopicky.

Sprchové krémy Dove skúšal už určite každý, alebo takmer každý. Veľmi dobre a bohato penia, majú pekné vône a pokožka po nich nebýva tak suchá, ako po iných bežných sprchových prípravkoch. Inak tomu nie je ani v prípade tohto spchového fešáka Purely Pampering s vôňou smotany a pivónie. Vôňa sa mi páči, nie je to nič presladené, ale ani príliš jemné, také akurát. Odkedy som však skúsila sprchové prípravky Ziaja zdá sa mi, že Dove v porovnaní so Ziaja predsa len pokožku trochu vysušuje, nie nejako extra, ale rozdiel tam je. 

Čomu však pri sprcháčoch Dove neviem prísť na chuť, je to nešťastne vymyslené otváranie, to si idem nechty zlomiť, takže si ho radšej otvorím raz a potom len dúfam, že mi ho nik na vani nevyleje, ďalšie otváranie by som fakt neprežila. 

Hodnotenie: 4 body z 5.


A prejdeme k vlasovej kozmetike, tu sa u mňa objavil rad Intensive Repair a skúsila som bezoplachový kondicionér a denný ošetrujúci kondicionér.  Popis v slovenskom jazyku, čo sa týka účinných látok, ktoré rad obsahuje som síce nenašla, našťastie slovu keratin rozumieme všetci a tento rad ho rozhodne obsahuje.  Tento rad by mal dodať vlasom intenzívnu výživu. Toľko oficiality.

Bezoplachový kondicionér funguje asi ako každý iný bezoplachový kondicionér, nastriekate na mokré vlasy a už vás rozčesávanie nemusí trápiť. Z tohto pohľadu je to fajn produkt, avšak o nejakej výžive vlasov nemôže byť reč, aspoň ja som si nič zvláštne čo sa mojich vlasov týka nevšimla. Produkt je dvojfázový, takže ho pred použitím treba pretrepať, ako kondicionér je podľa mňa fajn, ale viac od neho nečakajte.

Hodnotenie: 3 body z 5, taký priemer


Na minútový kondicionér som sa tešila viac, síce je pre mňa pôsobenie kondicionéru trochu ošementná záležitosť, ale snažila som sa. Kondicionér vlasy uhladí a podporí lepšie rozčesávanie, mám aj pocit takých trochu zdravších končekov vlasov, to sa však hodnotí ťažko. Akosi som si už zvykla používať kondicionéry s obsahom olejov, tento ich neobsahuje a aj preto sa mi zdá, že sú jeho účinky slabšie. Celkovo sa mi zdá, že o nejakej intenzívnej výžive sa hovoriť veľmi nedá, skrátka bežný vlasový kondicionér.
Hodnotenie: 3 body z 5, taký priemer

Keď prišli na trh bezoplachové kondicionéry, veľmi som sa im tešila, ako majiteľka doslova žuvačkových, večne zauzlených vlasov. Následne prišli na trh vlasové oleje a tie sa mi zdajú, čo sa účinkov týka ďaleko lepšie. Za možnosť vyskúšať tieto produkty ďakujem spoločnosti Unilever. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali niektorý z týchto produktov a ako na vás zapôsobili.

Komentáre

  1. Tie kondicionéry vyzerajú fajn :). Najmä bezoplachový na moje jemné a rýchlo mastiace sa vlasy by mohol byť fajn ľahký.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ si nanášaš kondicionér len do dĺžok tak je ľahký asi každý, no tieto bezoplachové sú asi o niečo menej zaťažujúce v porovnaní s klasickými.

      Odstrániť
  2. Sprchový krém musí byť určite fajn, od tejto značky som ich veľmi rada používala :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.