Medová dávka hydratácie pre pleť

Nivea pletova maska s medom



S pleťovými maskami som sa stretla ešte v puberte, kedy som potrebovala zatočiť s akné. Dnes sa už moja pleť upokojila, nemastí sa mi tak ako kedysi a občas aj na ňu prídu suché časy. So suchou pleťou skúsenosti veru nemám a tak bolo pátranie po nejakej výživnej maske obzvlášť náročné. Zvolila som medovú masku Nivea, ktorú som dávnejšie skúšala na oblasť dekoltu a veru som spokojná.



Výživná medová maska je určená pre suchú pleť, je veľmi vláčna, dobre sa nanáša a krásne, sladko vonia. Obsahuje medový extrakt, prírodný mandľový olej a aktívnu látku Hydra IQ.


Maska by sa mala aplikovať cca dvakrát týždenne, no ja ju aplikujem podľa potreby, keď cítim, že je pleť suchá a potrebuje extra dávku výživy. Masku si nanášam na nejakých 15-20 minút a následne ju umyjem vodou, výrobca odporúča len zotrieť zvyšky maska vatovým tampónom, avšak osobne to neodporúčam, pleť by bola ulepená. Masku si nanášam v jemnej vrstve niekedy aj na noc, hlavne na oblasť čela a ráno ju zmyjem. Moja pleť je po maske naozaj nabitá dávkou energie a výživy, takýto efekt bežným pleťovým krémom nedosiahnete, avšak pleťovým olejom možno áno.



Tieto sáčkové masky považujem za to najnešťastnejšie riešenie, čo sa balenia týka, aké mohli na trh výrobcovia uviesť. Sama miniem jednu polovicu balenia asi po 5 - 6 použitiach, medzitým je maska otvorená, jednoducho by som ocenila balenie v tube alebo v kelímku tak, ako je tomu v prípade vlasových masiek.


Hodnotenie masky: 4 body z 5 pre ten nešťastný obal


Z môjho experimentu vyplýva, že aj keď máte mastnú pleť, môžu vám sedieť aj prípravky určené pre iný typ pleti. Od istého času sa extrémne vysušujúcim prípravkom snažím vyhýbať, pleť na to zvykne reagovať opačne - extrémnym mastením sa a to predsa nechceme.



Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste už túto masku skúšali a ako na vás zapôsobila.

Komentáre

  1. Od této značky jsem zkoušela jenom zvláčňující pleťová masku Visage Pure & Natural.
    Také nejsem nadšená z tohoto způsobu balení, ale bohužel to tak mají i masky od Baley a Cien. Já vždy načatou masku přehnu a zadělám kancelářskou sponkou. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pure and Natural musí tiež pekne voňať, poznám len deodorant, ktorý vonia krásne.

      Odstrániť
  2. ja si dávam polku balenia ( čiže ten jeden sáčok) na celú pleť v hojnej vrstve :) behom hodinky na tej pleti už nič nemám a moja pleť všetko vycucala :) potom už len opláchnem vodou a pleť je spokojná a napapaná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fíha, tak tvoja pleť je evidentne riadne hladná, moja až tak nie, ale maska je fakt skvelá.

      Odstrániť
  3. Vyzerá celkom zaujímavo, mám veľmi rada takéto masky, možno ju niekedy vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiez sa mi zapáčila a neznášam tie balenia. Su nepraktické a neviem ako ich odložiť. Väčšinou polovica skončí v koši.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avon vyrába masky pekne v tubách, ale v drogérii sa tuším iné balenie masiek ani nenachádza.

      Odstrániť
  5. Tuto masku jsem jeste nezkousela, nejak jsem se zatizila na prirodni produkty ;)

    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak poraď nejakú dobrú prírodnú masku, v týchto vodách sa zase ja ešte tak dobre pohybovať neviem.

      Odstrániť
  6. Vypadá dobře. Podobné jednorázové masky si také kupuji v Dm drogerii. Mám je radši než velká balení, takhle jich mohu vyzkoušet více a pokud mi nebude vyhovovat, nebudu litovat vyhozených peněz :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.