Hľadá sa najlepší rúž pod slnkom


Ja a rúže to je kapitola sama o sebe. Kedysi som sa im vyhýbala, dnes si bez nich už svoje líčenie neviem predstaviť. Moje prvé rúže som dostala buď od tiet alebo od môjho otca, ktorý nám raz so sestrou daroval pod stromček rúže od Max Factor, veru bol to dobrý výber. Dnes používam striedavo tri rúže v závislosti od nálady a outfitu.

Maslo Astor v malinovom odtieni Vivid Divine používam v súčasnosti asi najmenej, nejako sa mi ten odtieň už tak nepáči ako kedysi a zdá sa mi, že mi už tak nejde. O masle ste si už mali možnosť prečítať v poste, tu len dodám, že má fakt dobrú výdrž, pery hydratuje priemerne, ale lepšie než bežné rúže a minúť ho je takmer nemožné.

Počas Silvestra mi robil spoločnosť rúž Rimmel Moisiture Renew v odtieni 260 Amethyst Shimmer. Nevydrží dlho, ale hydratuje lepšie ako maslo Astor a aj farba sa mi oveľa viac páči, tento rúž sa stal mojím miláčikom, ale konkrétne tento odtieň by ste už v regáloch drogérií hľadali márne, našťastie sa mi ho podarilo zohnať online.

Rimmel ruz bordovy vinova studena cervena

Najnovším prírastkom do mojej zbierky rúžov je opäť rúž značky Rimmel Lastin Finish by Kate v odtieni 107. Keď som si ho naniesla prvýkrát zdalo sa mi, že mi nejde, no potom sme sa skamarátili a od tej doby ho mám vždy v kabelke. Rúž farbí dosť výrazne, takže s ním treba narábať opatrne. Výdrž je celodenná, nedokážete ho ani poriadne zjesť, jasné, na intenzite mu jedlo uberie, ale stále máte taký rúžový nádych na perách. Jediné mínus je podľa mňa hydratácia, pod tento rúž si aj teraz v jari musím dávať balzam. 

Hodnotenie: 4 body z 5, bod dole za hydratáciu.

Ak túžite po fakt trvácnom rúži, odporúčam Rimmel by Kate, ak túžite po extra hydratačnom, potom stiahnite po Rimmel Moisiture Renew no a ak hľadáte niečo medzi tým, tak potom je tu maslo Astor. Tak vidíte, rúže mám v zbierke už 3 a dúfam, že sa moja zbierka už nebude rozrastať, avšak s jedným ma to už nebavilo. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, ktorý rúž máte najradšej a prečo. 


Komentáre

  1. Masla na rty Astor mam moc rada a zaujala me i Kate rtenka, i kdyz tento odstin by na me byl asi dost tmavy :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám veľmi rada ten od Rimmelu by Kate. Majú skvelú výdrž :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To teda majú, ani jedlo ich nedokáže zničiť, niečo také sa hľadá ťažko.

      Odstrániť
  4. Ja mam vic rada tekute ruze💋💋💋💄💄💄
    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie som zatiaľ neskúšala, len lesky, ktoré moje pery dosť vysušovali.

      Odstrániť
  5. Kvôli výdrži používam tekuté matné rúže, ale naozaj dosť vysušujú :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak si počkám, kým budú tie tekuté aj hydratovať, veď inovácie prichádzajú na trh neustále.

      Odstrániť
  6. Neviem prečo ale mne sa hrozne pačia tie rimelovske obaly fialové ale rúž nemám žiadny, vždy ich obdivujem keď naň natrafím niekde na blogu:) Ja som si obľúbila rúž od essence come naturally krásna nude farba

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Celkovo sa značka Rimmel dosť zlepšila a súhlasím s tebou, ten fialový obal sa im vážne podaril.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.