Mini balenia kozmetiky na cesty

Cestovne balenie kozmetiky mini na cesty

Veľké balenia kozmetiky sú síce cenovo výhodné, avšak pokiaľ cestujete na kratší či dlhší čas, nie je pre vás príliš praktické prenášať si plné balenia, vtedy sa počíta každý mililiter a práve na tento účel vymysleli výrobcovia cestovné balenia. Hodia sa hlavne pri kratších cestách a my dámy ich často nakupujeme ako našu sos kabelkovú výzbroj, veď nikdy neviete, kedy sa to zíde. Aké cestovné balenia som objavila a ako mi zlepšili život?

Začnem najlepším objavom tohto storočia, ktorý však na Slovensku nezoženiete a tým je cestovné balenia antipersiprantov, pri nedávnej návšteve v susednom Rakúsku som objavila celý regál takýchto  mini balení kozmetiky a na výber bolo aj pár antiperspirantov. Hodí sa hlavne ak športujete či tancujete ako ja, takáto vecička v mini balení nezaberie veľa miesta, ale dokáže vyriešiť kopec problémov, detaily si vie asi každý domyslieť. Vlastním Dry Comfort guličkový a Invisible v spreji. 

Mini balenia šampónov sa tak bežne nevidí a ja som počas svojej májovej dovolenky na východe objavila v domácej kozmetickej zbierke mini zázrak - šampón Alpecin. Vyskúšať som ho chcela už dlho a tak si asi viete predstaviť moje nadšenie, keď som ho doma uvidela. Tento kofeínový šampón by mal zabrániť vypadávaniu vlasov, čo nie je môj problém a pri mini balení to ani nezistím. Šampón má vyslovene pánsku vôňu, ako keď privoniate k pánskemu after-shave balzamu, je modrej farby a dobre pení, vlasy nezaťažuje a pokožka ma z neho nesvrbí, takže môže byť. Využívam ho hlavne po plávaní, kam si ťahať plnú verziu šampón rozhodne nehodlám.

Balzamy na pery sa v mini verziách priamo vyrábajú, v tomto smere niet výrobcom čo vytknúť. Ako takú fakt mini verziu balzamu možno označiť hojivý zázrak Oriflame, u mňa v podaní mandľového oleja. Vonia krásne, sladko a je fakt mini, zmestí sa všade no a je to taký malý zázrak, pery upokojí a vyživí a skúsila som ho už použiť aj na otlaky na nohách či kútiky úst a fungoval skvelo, takže hojivé vlastnosti rozhodne má.


Mať po ruke krém na ruky sa hodí za každého počasia a ročného obdobia, ja ho nosím hlavne na cesty vlakom, kedy bývajú ruky dosť suché. Momentálne u mňa sídli Balea Liebestraum s jemnou kvetinovou vôňou, vonia nádherne, minule som neodolala a natrela som si ním ruky pred spaním, to vám bola voňavý zážitok a navyše ten obal, no skrátka nádhera. 

No a pokiaľ cestujete bez gélu na ruky, tak to radšej ani nikam nechoďte, nikdy neviete, či si budete môcť umyť ruky a ak nie, práve tieto gély vás zachránia. Ja ho využívam hlavne pri cestách vlakom ale aj na verejných toaletách, nie vždy je mydlo k dispozícii a aj pri používaní produktov dámskej hygieny sa počas našich dní takýto gél oplatí mať pri sebe. Môj Dettol došiel a tak nastúpila Balea. Jediné, čo mi dosť prekáža na týchto géloch je ich alkoholová vôňa a fakt, že ruky sú po nich dosť vysušené, takže musím rovno použiť aj krém na ruky. 

Kde všade cestovné balenia využívam? Niektoré situácie som už opísala, no hodia sa vám napr. aj na kratšie návštevy, ja chodievam občas za bratmi do Prahy no a viete, chlapi používajú inú kozmetiku, tak isto si dosť potrpím na šampóne na vlasy, keďže sa mi vlasy mastia, tak nepoužívam hocičo. Cestovné balenia oceníte aj v práci, väčšinou aj tak nemáte v stole či šuflíku toľko miesta na plné balenia kozmetiky a navyše trepať sa na toaletu s obrovskou zubnou pastou či iným mega prípravkom pôsobí trochu komicky. 

V mini baleniach nájdete pleťové krémy, kondicionéry na vlasy, zubné pasty, sprchové gély a možno aj nejakú inú kozmetiku, na bežné domáce účely by vás mini kozmetika vyšla trochu draho, ale na cestovanie, do kabelky či na vyskúšanie niečoho, čo ste ešte neskúšali je menšie balenie vítanou formou. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či mini balenia kozmetiky používate a aké zaujímavé mini verzie ste už v obchodoch objavili. 



Komentáre

  1. Alpecin mám ve velkém balení a jsem s ním naprosto spokojená. Momentálně je to můj nejoblíbenější šampon. V mini balení jsem ho ještě neobjevila, ale hodil by se:)

    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, ten Alpecin som chcela skúsiť hlavne aj vďaka tvojej recenzii na blogu a tiež preto, že je fakt dosť slávny. Vzorku som dostala, bežne sa k nej asi dostať nedá, čo je pri všetkých vzorkách a mini baleniach dosť problém.

      Odstrániť
  2. Já si letos pořídila malé prázdné flaštičky, na přelévání sprchového gelu a šamponu. Většina miniatur šamponů mi nevyhovalo, tak proto jsem se rozhodla pro tuto možnost. Nehledě i po té finanční stránce. A koukala jsem, že i dost miniaturních produktů má Lidl. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lidl naozaj? Vidíš tak musím sa tam zájsť pozrieť a prehrabať sa v regáloch, ľudia tam často objavia doslova poklady, predo mnou sa ale akosi v tom obchode všetko skrýva.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.