5 pomocníkov pre zamaskovanie únavy


Leto je obdobie festivalov, dlhých večerov a kratších nocí. Častokrát sme hore dlho do noci, či už je to z dôvodu začatia novej love story alebo pre niečo iné. Po takej prebdetej či preflámovanej noci vyzerá naša pleť unavene, to, že sa tak aj cítime je už vedľajšie, s tým nám kozmetika nepomôže, ale zamaskovať známky únavy našťastie dokáže. Ako na to?

V prvom rade sa určite nevyhnete podkladovému make-up alebo aspoň ľahkému BB krému, ktorý dokáže čo to zakryť. Pleť totiž pôsobí bledo a mŕtvo, takže jej treba dodať farbu.

Nasleduje najlepší pomocník pri líčení a tým je logicky korektor, ideálne tekutý, keďže po tak náročnej noci zvyknú mať kruhy pod očami aj tie z nás, ktoré doposiaľ netušili, čo to vlastne je. Rozjasniť očné okolie sa skrátka hodí, doposiaľ som nenašla nič rozjasňujúcejšie ako legendárny rozjasňovač od Yves Saint Laurent, ale kto by investoval toľké peniaze, pevne verím, že sa nájdu aj lacnejšie varianty. Z tuhých korektorov odporúčam hlavne Catrice Camouflage. 

Aby naše oči pôsobili ako-tak otvoreným a fakt živým dojmom, nezaobíde sa to bez rozjasňujúceho ala strieborného očného tieňa. Ten je vhodné aplikovať v malom množstvo do kútikov očí, pohľad to fakt neskutočne rozjasní. 

Riasenka je po ťažkej noci tiež nevyhnutnosť, oči samé osobe pôsobia fádne a tak im pridať trochu dôrazu nezaškodí. Ja sa bez riasenky ani nepohnem, nanášam si ju takmer vždy.

A čo dodá celému líčenu a nášmu vzhľadu ten pravý a živo pôsobiaci efekt? Samozrejme rúž. Pokiaľ sa aj bežne nerúžujete, tak po ťakžej noci to rozhodne odporúčam vyskúšať, dodá to pleti iskru. Ako príklad vám môže poslúžiť moja vlastná príhoda, kedy som mala jeden čas obdobie používania len balzamov na pery a pred Vianocami, kedy som bola doma si môj oco všimol moje líčenie a prvá otázka znela kde mám rúž? Logicky som vtedy žiaden nevlastnila a čo mi môj otec teda pod stromček okrem iného daroval? Rúž, mne aj sestre, obe sme mali v tom čase obdobie bezrúžovania, momentálne už máme obe obdobie rúžovania, občas sa názor chlapov fakt hodí, vedia sa na veci pozrieť inak ako my ženy.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, čím kamuflujete svoje prebdené noci vy. 


Komentáre

  1. Super článek, tyhle produkty mám moc ráda :) Já na "zamaskování" používám hlavně korektor, řasenku a hlavně bílou tužku na spodní vodní linku :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som asi zvláštna, no žiadna ceruzka mi nikdy nedržala, stále sa mi rozmaže, jediné čo dokážem používať sú linky, ale ti sa samozrejme do vnútorného kútika oka aplikovať nedajú. Akú značku používaš?

      Odstrániť
  2. Skvělý výběr, makeup Rimmel jsou skvělé :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naozaj úžasný výber :) S riasenkou mám skúsenosť, je úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne spočiatku prišla taká tuctová, ale trochu lepšie som ju otestovala a je fakt dobrá.

      Odstrániť
  4. Catrice je moja láska, už ju nepustím z ruky. :D

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.