Čaro sprchového rituálu


Dať si po horúcom letnom dni osviežujúcu sprchu je pre nás samozrejmosťou a ak navyše máte tú skvelú vec - sprchový kút, zážitok je o to lepší. Presťahovaním sa som získala aj ja tento skvelý benefit a neviem si ho vynachváliť. Čo mi robí pri sprchovaní spoločnosť?

Po náročnom dni plnom psychickej záťaže, napätia a stresu siaham najradšej po levanduľovej vôni, o úžasne voňavej soli do kúpeľa už určite viete a do zbierky mi v máji pribudli ďalšie dva kúsky - sprchový gél a mydlo Yves Rocher, variant Levanduľa a ostružina.  Gél veľmi bohato pení, stačí ho fakt malé množstvo a vonia fakt príjemne a upokojujúco. Trochu sa mi zdá, že pokožku vysušuje, takže najhydratačnejší sprcháč to asi nebude, no dokážem mu to odpustiť.

Hodnotenie: 4 body


Pokiaľ sledujete viacero blogov a občas sa zapojíte do nejakej tej giveaway, tak sa občas stane, že niečo aj vyhráte. Ja som nedávno vyhrala poriadny kozmetický balíček, ktorého súčasťou boli aj sprchový gél a telové mlieko Balea v limitovanej edícii broskyňa a vodná ľalia. Gél vonia sviežo, tak letne, veľmi dobre pení a má fakt krásne balenie, som uchvátená. Hydratačné účinky opäť nečakajte, ale v lete po tom až tak neprahneme. 

Hodnotenie: 4 body


Pred istým časom mi samej nešlo do hlavy, ako sa môže niekto len osprchovať a hotovo, áno u chlapov normálka, no my ženy zvykneme sprchový rituál predlžovať rôznymi voňavými krémami, olejmi či telovými mliekami. Osobne mám najradšej telové oleje, no ale natrite sa v lete olejom, nie je to práve šťastné riešenie a tak prichádza na rad Dove Uplifted ľahké telové mlieko. Vstrebáva sa v mihu oka, dobre sa rozotiera a hydratuje postačujúco na letné pomery. Z celého radu som skúšala telový olej, ktorého vôňa sa mi však nejako extra nepáčila, naopak telové mlieko vonia podstatne lepšie. Ak hľadáte niečo, čo sa expresne rýchlo vstrebe do pokožky, potom je pre vás toto telové mlieko tým pravým. Za možnosť vyskúšať toto fakt skvelé telové mlieko ďakujem spoločnosti Dove.

Hodnotenie: 4 body

Ako vidíte, aj taká bežná činnosť akou je sprchovanie môže byť príjemná a treba si ju užívať, je to čas vyhradený len a len pre vás, tak ho využite a spríjemnite si ho kozmetikou podľa vášho vkusu. Tú levanduľovú vôňu fakt odporúčam, neuvedie vás do fázy spánku, ale rozhodne vás dokáže správne naladiť a zahnať všetky starosti. 

Majte sa krásne, užívajte si leto, lebo sa nám nejako kráti a do komentárov mi napíšte, čo robí v kúpeľni momentálne spoločnosť vám. 

Komentáre

  1. Ten sprchový gél Yves Rocher je fakt úžasný:) čo som mala predtým malinový sprcháč ten nepenil ale vôbec musela som dať dosť veľké množstvo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sprcháče od Yves rocher mám velice ráda :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprcháče od Balea sú top, za tú cenu sú naozaj skvelé a ich vôňa je úžasná!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne je Balea dosť kreatívna, tie vône čo vedia vymyslieť a do toho neustále limitky plus obaly, ktoré lahodia očiam, vedia ako zaujať.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.