Vlasové BB duo


Aj keď skratka BB znamená vlastne niečo úplne iné, dnes to o dvoch produktoch na B bude. Biosilk je legendárne známy medzi blogerkami i neblogerkami, kúpila som si ho na jednej Interbeauty v Bratislave, no dlhší čas som s a k nemu nevedela dostať. Balea je už taká klasika, no týmto suchým šampónom pre brunetky poriadne prekvapila. 

Biosilk Silk therapy sa dá kúpiť v plnom balení, ja som sa však rozhodla pre testovacie mini verzie, minula som jedno balenie a ten efekt na vlasoch je fakt úžasný. Biosilk nie je žiaden olej, je to tekutý hodváb, ktorý sa nanáša do končekov vlasov. Ja ho nanášam do ešte mokrých vlasov a po usušení cítim takú hebkosť, výživu a fakt jemnosť končekov vlasov, úprimne ani môj milovaný olej TMT Milani tak dokonale vlasy nevyživil ako Biosilk. Má veľmi jemnú vôňu a nezanecháva na vlasoch pocit mastnoty, vlastne o ňom takmer ani neviete, až na tú hebkosť. 

Aby to však nebolo len tak dokonalé, nie je jednoduché ho zohnať, nájdete ho vo Fann parfumériách, no inak sa k nemu v kamenných predajniach tuším nedokopete. Ostáva vám teda jedine online nákup. 

Hodnotenie: plných 5 bodov



Suché šampóny sú fakt zázrakom tak pre zimné, ako aj letné dni, dokážu vás zachrániť počas letných festivalov, poradia si s mastnými vlasmi, len na ne nesmiete klásť príliš veľké nároky a aplikovať ich na vlasy v hodine dvanástej, to vám už okrem vody nepomôže nič. Kedysi sa na trhu dali kúpiť len biele suché šampóny, pre svetlovlásky super, no čo my ostatné? Uznávam, že suché šampóny s rozprašovačom biely povlak na vlasoch nezanechávajú, no taká klasická Amia alebo môj variant suchého šampónu - detský púder - vám razom vlasy zosvetlia o pár stupňom a bieleho prášku sa len tak ľahko nezbavíte. Našťatie už dnes na trhu nájdeme aj varianty suchých šampónov pre brunetky či tmavovlásky. Z mojich informácií ich majú v ponuke značky Batiste a najnovšie aj Balea. 

Balea Trocken šampón má príjemnú vôňu, je svetlo-hnedej farby, no tú farbu registrujem jedine pri umývaní vlasov, inak nie. Balenie je pomerne veľké - 200 ml za nízku cenu. Doposiaľ bol pre mňa najlepším suchým šampónom logicky Batiste, no Balea mu šliape na päty, ba dokonca si dovoľujem tvrdiť, že je lepší. A prečo? Po Batiste ma po čase začala trochu svrbieť vlasová pokožka, s Baleou však tento problém nepociťujem. Balea vlasy odmastí a tiež im dodáva objem, takže efekt je úžasný, len platí to, čo som písala na začiatku, neaplikujte ho do extra mastných vlasov. 

Hodnotenie: plných 5 bodov.

Bez týchto dvoch pomocníkov si svoju starostlivosť o vlasy už ani neviem predstaviť, suchý šampón používam skôr občasne, predsa len by sa pravidelne používať nemal a o svoje končeky sa snažím náležite starať, logicky sú totiž vždy suchšie ako vlasy pri korienkoch. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste už skúšali niektorí z týchto produktov, Biosilk predpokladám pozná každá resp. takmer každá, zaujíma ma však aj názor na fešáka Balea. 


Komentáre

  1. No dneska som už rozmýšľala že sa pojdem obzrieť po tom suchom Batiste ale ako čítam celkom sa mi páči táto Balea a skôr stavím na ňu, lebo ja väčšinou na rýchlo na mastné vlasy použijem lak na vlasy necham uschnuť a rozčešem no škoda laku skúsim tuto Baleu radšej:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lak na mastné vlasy mi väčšinou nepomohol, niektoré mi dokonca mastili vlasy ešte viac.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.