5 letných kozmetických lások


Nedávno sa začal august, druhý najlepší mesiac v roku, aspoň pre mňa. Ten prvý, teda júl, poriadne otestoval našu kozmetiku a vďaka tomu sa mohlo vyprofilovať pár produktov, ktoré obstáli tie najhoršie letné horúčavy. Síce nie je číslo 5 mojím šťastným, ale označuje piaty mesiac v roku, kedy mám narodeniny a tak bude aj dnes reč o presne piatich kozmetických produktoch, ktoré mi spríjemnili leto 2016. O koho ide?


V prvom rade musím spomenúť úžasnú značku Rimmel, jej púdrovo ružový lak na nechty a červený rúž sa stali mojím kozmetickým podpisom, kedysi som si nechty lakovo prevažne na červeno, ale no viete aká ošemetná situácia po červenom laku nastáva, ak sa ošúcha tak ho musíte hneď odlakovať, lebo ten efekt je viditeľný takmer okamžite a to už nehovorím o odlakovaní, kedy máte aj napriek použitiu podkladového laku nechty ešte pár dní s mierne ružovým nádychom. Tento lak je skôr jarný, odtieň 203 Lose your lingerie je krásnej púdrovoružovej farby, ktorá je mimochodom tento rok in. Jedna vrstva kryje pomerne schopne, no pre dokonalý efekt odporúčam naniesť rovno dve. Výdrž je veľmi dobrá a lak sa hodí všade, na všetky príležitosti. 


Rúž Rimmel by Kate v odtieni 107 síce pery dosť vysušuje, no aj napriek tomu ho milujem a dôvodom je tá úžasná farba, sestra po ňom tiež pokukuje a ani sa jej nečudujem, je to fakt výrazná červená s takým bordovým podtónom a ak sa aj nelíčim, ak si nanesiem toto, už nič iné nepotrebujem. Ostáva mi len dúfať, že z pultov predajní tak skoro nevymizne. 

V lete potrebujeme hlavne fixovať, make-up totiž zvykne zliezť z pleti rýchlejšie než obvykle a práve preto som opäť siahla po mojom milovanom fixátore od Elfu. Je to zázrak, make-up sa vám vďaka nemu nepohne, nezlezie a vy si môžte užívať dlhý letný deň bez toho, aby ste svoje líčenie museli nejako upravovať.

Vplyvom leta trpia hlavne naše vlasy, jednak chlórovanou či morskou vodou a jednak sa vplyvom tepla rýchlejšie mastia a práve tu vyťahujem svojho súčasného šampióna z radov suchých šampónov Baleu pre hnedé vlasy, o ktorom bola na blogu nedávno reč. Pekne vonia, dodá vlasom objem a zachráni ich pred katastrofou. 

Na záver som si nechala Niveu deodorant Pure and Natural, paradoxne funguje oveľa spoľahlivejšie ako hociaký antiperspirant a neobsahuje škodlivé hliníkové soli, takže či ja ešte niekedy siahnem po atniperspirantoch je fakt otázne, nevidím dôvod, navyše tento má aj fakt krásnu jasmínovú vôňu. 

Aj keď je polovica leta už za nami, stále je tá ďalšia pred nami, takže netreba zúfať a treba si užívať tohto nádherného počasia, kým sa dá. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, čo sa pre vás stalo v lete nenahraditeľnou beauty súčasťou. 

Komentáre

  1. ten fixátor od Elfu ešte vyrábajú? :) niekedy dáávno som si z tejto značky objednávala veľa kozmetiky :)
    a skvelý je aj Batiste suchý šampón :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Priznávam, že ho mám už takmer rok, takže neviem, či ho aktuálne majú v ponuke, ale dúfam, že áno. Batiste je super, mala som ho tiež variant pre brunetky, ale chcela som vyskúšať niečo nové.

      Odstrániť
  2. Suchy sampon Balea mam v plane vyskusat. Deodorant Nivea mam v podobe spreja a je fajn. Okrem neho pouzivam antiperspriant Nivea z modrej rady s ktorym som tiez spokojna, takze Nivea zrejme veci proti poteniu vie vyrabat.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sme na tom podobne Mačka, tento zelený navyše podľa mňa veľmi pekne vonia.

      Odstrániť
  3. suchý šampon nesmie chýbať...neviem ako som doteraz bez neho mohla prežiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to skvelý záchranca, svoj prvý som mala tuším na strednej škole a tak som sa z neho tešila, hotový zázrak.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.