Ako som vyriešila problém so štípaním očí a našla najlepší odličovač pod slnkom

Nivea krem odlicovanie jemny k ociam

S odstupom času prichádzam na to, že kozmetický priemysel z nás robí zbytočných otrokov, vyrába produkty určené fakt na všetko, čudujem sa, že ešte nevyvinuli špeciálne krémy pre ľavú a pravú časť tváre alebo podobné veci. Nie, naozaj všetko nepotrebujeme a ja sa začínam uchyľovať k univerzalite. Nedávno sa u mňa objavil problém s odličovaním očí, po každom odličovači či už bol extra jemný alebo menej jemný, olejový alebo bez olejových zložiek ma oči neskutočne štípali, stačilo ich umyť vodou a moje oči boli červené a pálili. Až mi raz spolubývajúca poradila svoju techniku - odličovanie klasickým krémom Nivea. Ako to dopadlo?


Tento krém som používala v detstve, hlavne v zime, keď sme sa šli hrať von na dvor, aby nás nevyštípal mráz, keďže mi však príde dosť hutný a na moju pleť nepoužiteľný, tak som si ho nekupovala. Ako blogerka som na tento odličovací super prostriedok mala prísť už dávno, žiaľ neprišla som. Nevedela som si predstaviť, ako sa dá s tak hutným krémom odličovať. 

Krém som si kúpila v letnom balení, fakt krásne. V radoch Nivea je tento krém fakt legendou a vyrába sa už riadne dlho. Je dosť hutný, ale na moje prekvapenie sa s ním dá pracovať. Používam ho ako očný odličovač - naberiem krém na vatový tampón, priložím na oči a následne zotriem, ešte v tom nie som dokonalá a občas sa pristihnem, ako si oči doslova drhnem, ale polepším sa. 

Nivea klasik krem odlicovanie

Na moje prekvapenie po odlíčení nepociťujem žiadne pálenie očí, ani po umytí vodou. Moja mylná a vlastne aj vcelku katastrofálna domnienka o tom, že je to vina riaseniek a liniek sa týmto vyvrátila a ja si môžem oči líčiť pokojne ďalej, skúšala som vymeniť aj riasenky, ale kým som nezmenila spôsob odličovania, nič sa nezlepšilo.

Nemusíte sa báť, že by krém nefungoval, odličuje dokonale a na moje prekvapenie aj očné linky. Po odlíčení necítim žiaden mastný povlak, z čoho som opäť prekvapená.

Hodnotenie krému: záleží čo od neho čakáte, u mňa ako odličovač obstál na plných 5 bodov

Ako som sa dostala do štádia alergie na očné odličovače neviem ani netuším, či také niečo existuje, ale moje oči sú dosť citlivé a používanie klasických očných odličovačov im už žiaľ nevonia. 

Pokiaľ máte podobný problém a neviete si rady, vyskúšajte tento nový spôsob odličovania očí, vlastne nový ako nový, kedysi keď na trhu ešte neboli odličovače sa používali prevažne krémy. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, čím sa odličujete vy a na čo všetko používate tento klasický krém značky Nivea

Komentáre

  1. Presne takto som odlicovala oci v zaciatkoch mojho licenia :-) Potom som si kupila nejaky dvojfazovy odlicovac a zistila, ze vobec nefunguje. Momentalne odlicujem micelarnou vodou Bioderma, pripadne telovym mliekom Excipial. Znovu vyskusat Niveu nie je vobec zly napad :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rada čítam, že nie som jediná, kto tento spôsob využíva. Bioderma ma fakt v očiach neštípala, ale tam je to zase o cene a tiež o tom, že linky a riasenku odličuje slabo no a Excipial som skúšala, ale nevyhovoval mi.

      Odstrániť
  2. hmmm... a nemala tu byť ešte aj iná recenzia ? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si poriadne nedočkavý, bude aj post iného typu, ale ešte nenastal správny čas, detaily poznáš. A mimochodom kde mám mapu?

      Odstrániť
  3. tak toto je úplná pravda...keď som začínala s líčením, tiež som používala krém a vreckovku na odličovanie. a stačilo nám to :) je pravda, že teraz je tých produktov tak strašne veľa...pritom stačí pár základných, ale tak to je asi vo všetkom tak, že žijeme v konzumnej dobe a čím väčší výber, tým lepšie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máme lepší výber to je fakt a pokiaľ sa v tom vieme orientovať, tak sa nič nedeje.

      Odstrániť
  4. Skvělý článek :-) A důkaz že tento malý modrý zázrak je velmi multifunkční kouzelník :-) Já modrou Niveu používám na vše.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma teší, ja jeho multifunkčnosť určite otestujem, ako pleťový krém mi však pripadá príšerne mastný.

      Odstrániť
  5. Ja som zasa veľmi rada Nivea Soft krém ten je jemnejší a odličuje sa sním tiež skvelo, inak tie oči si drhnem aj ja to sa nesmie? :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno Nivea soft má podľa mňa krásnu vôňu, mňa však špítu oči pri odličvaní s ňou. No a drhnutie tak smie nesmie sama neviem, vraj si tým vyrábame vrásky, asi uvidíme časom.

      Odstrániť
  6. Odličovat se klasickou Niveou by mě teda ani nenapadlo :) Ale máš pravdu, všech těh kosmetických vymožeností je teď už tolik, že občas má člověk chuť sáhnout po něčem klasickém a pak je příjemně překvapen, že je ten produkt lepší než všechny ty super novinky!
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Za sebe rikam, ze cokoliv od Nivei je pro me jako maly zazrak.. A je to relativne levna zalezitost.. Za me palec nahoru..

    Ale klasicky modry krem pouzivam v zime na oblicej a celorocne hlavne na lokty..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám veľmi rada produkty Nivea, je to taká klasika, ktorá väčšinou vyhovuje každému a je jedno, aký produkt si vyberie.

      Odstrániť
  8. Oooj stara dobra nivea...uz od malicka ju pouzivam...aj vonu nivei milujem...nikdy sa nemeni...co je dobre.stara dobra klasika 👍👍👍👍👍👌👌👌😉😉😉

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si na ňu tiež z detstva spomínam, bol to zimný pleťový krém, vždy, keď sme sa šli vonku hrať so snehom nás ním mamka natrela.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.