Zbytočne vyhodené peniaze


V kozmetickom mori už pláva toľko rýb, že sa z času na čas skrátka každému podarí chytiť tú nie práve najlepšiu. Tak tomu bolo aj nedávno, kedy som zamierila do obchodu, niečo si kúpila v nádeji, že to bude super a ono to super bolo, super hrozné. 














Prvou na programe je táto riasenka Gosh Boombastic Mascara Volume XXL, obrovská riasenka s obrovskou tučnou kefkou, na aké som zvyknutá ma jednoznačne dostala, žiaľ nebolo to práve múdre riešenie. Iste ste si z posledných postov všimli, že sa mi skúšanie nových riaseniek nevypláca. Tak Rimmel, ako Gabrielle Salvete ma sklamali a do tretice prišlo ďalšie sklamanie.

Táto riasenka je totiž podpriemerná, riasy zafarbí, ale to je všetko, nečakajte žiaden sľubovaný objem a čo je azda najhoršie, nedokážem ju odlíčiť. To odličovanie sa stalo kameňom úrazu, nejde to ani s ružovou vodou, ani s micelárkou, ani s mliekom, ani moja Nivea si s ňou nevie dať rady. Riasenka nie je vodeodolná, no napriek tomu si s ňou poradil jedine kokosový olej, ten sa mi však na odličovanie očí veľmi nezdá, mám potom také unavené, suché oči akoby som prebdela celú noc. 

Hodnotenie: 1 bod.


Dnes tu mám pre vás ešte jeden nie veľmi vydarený produkt a nie je ním nik iný ako šampón Balea Professional Beautiful Long. Šampón je určený na umývanie dlhých a namáhaných vlasov a sľubuje ich uhladenie. Ako to už u šampónov Balea býva neobsahuje silikóny a mne osobne vyhovoval doposiaľ asi každý šampón Balea Professional, ale tento je výnimkou. Zo zloženia sa uvádza ešte panthenol a inca oil, čo by mal byť ten môj úžasný vzácny olej Inkov. 

Práve to uhladenie mi robilo trochu starosti, no povedala som si, že pri bezsilikónových šampónoch by to nemal byť problém. Šampón vlasy umyje, no nemajú s ním žiaden extra objem, čo sa ani nedá čakať, keďže sľubuje skôr uhladenie. To by som ešte prežila, no moje vlasy boli po jeho použití rýchlo mastné, už ku koncu prvého dňa bolo vidieť, že ráno to nebude nič moc a tak to aj bolo, takže rozhodne to nie je riešenie pre majiteľky mastných vlasov, aké mám aj ja.

Hodnotenie: 1 bod.

Všetko zlé je na niečo dobré, vy aspoň viete čomu sa vyhnúť a ja mám kandidátov na prepadáky roka 2016. Rok sa nám už chýli ku koncu a tak treba postupne uvažovať aj o týchto veciach, čo sa podarilo a čo sa nepodarilo. Čo sa týka riaseniek dávam si od experimentovania na istý čas pauzu a vyťahujem svoju nedávno kúpenú Pulp Up riasenku od Yves Rocher, jeden z mojich miláčikov. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali niektorí z dnes spomenutých produktov a ako ste s nimi boli spokojné. Máte svoju obľúbenú riasenku, ku ktorej sa vždy vraciate?


Komentáre

  1. Ani jeden kousek jsem nezkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balea som si kupovavala šampon ale na hnede vlasy ten bol skvely a určite sa k nemu ešte vrátim no tento tiež nevyzera zle až na to že sa bojím že by sa mi tiež rýchlo mastili vlasy ako to bolo pri olejovom šampone gliss kur:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten na hnedé vlasy je veľmi dobrý, používala som ho dlho. A Gliss Kur nie je dobrý, celkovo ako značka, už by som si asi nekúpila žiaden produkt, možno tekutý kondicionér.

      Odstrániť
  3. Tieto značky už dlho nekupujem, je to obyčajná chémia, ktorá v lepšom prípade nič nerobí :D Riasenku mám momentálne od Cosm´etika, ale viac ju nepoužívam ako používam... zvykla som si na nahé oči a miesto makeupu len púder a lícenku momentálne od Alverde.


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu maskaru som dnes skoro kupila. Este stastie ze som sa nakoniec rozhodla pre inu. Od Gosh som uz mala maskaru na rast rias a odlicovala sa dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od GOSH skúšala zatiaľ len túto riasenku a voči skúšaniu ďalších tejto značky som mierne skeptická, ale tak uvidíme.

      Odstrániť
  5. Nějaký podobný šampon od Baley jsem jednou ze zvědavosti zkusila a taky jsem s ním nebyla moc spokojená
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Žádný z produktů jsem nezkoušela. U řasenky by se mi nelíbil ten kartáček a také jsem radši, když jde líčení odlíčit snadno :-) a pokud ráda soutěžíš, zvu tě :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odličovanie je dôležité, bez toho nikdy nejdem do postele.

      Odstrániť
  7. Já bych na základě řasenky po ní asi taky sáhla, líbí se mi.. :D Ale to odličování musí být strašné. :/
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejakým olejovým odličovačom to pôjde, no mne práve tie nerobia dobre.

      Odstrániť
  8. Veľmi pekný článok Janka. Aspoň viem, čomu sa vyhnúť. Priznám sa, že tieto produkty som neskúšala.

    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Řasenka by mi nevyhovovala už jen kvůli tomu kartáčku,ale u toho šamponu mě to docela překvapilo :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, že nie každému vyhovujú veľké kefky riaseniek, ja som ich veľkým favoritom, no v tomto prípade to nepomohlo.

      Odstrániť
  10. Mně naopak řasenka od Yves Rocher nevyhovovala, ale jak už jsi psala nahoře, každému vyhovuje něco jiného. :)

    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ktorú riasenku máš najradšej? Jasné, kozmetika je vždy vec vkusu, buď sedí alebo nesedí.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.