Hydratačný odličovač s olejovými zložkami od Garnier


Sledovaním blogov sa môžeme mnohému priučiť, inšpirovať sa a v prípade beauty produktov správne investovať svoje peniaze. Nedávno som začala sledovať video blogerku Tinu Naté a tá v jednom zo svojich videí označila odličovač Garnier Essentials Sensitive za veľmi kvalitný a tak som si povedala, že ho vyskúšam. 

Úprimne som sa po tomto dvojfázovom krásavcovi pozerala už nejaký ten mesiac, no nenašla som naň dostatok recenzií a tak som sa mierne obávala, aký by to malo efekt. Odličovač obsahuje olejové zložky, takže používať ho primárne na odličovanie v prípade mastnej pleti nie je úplne ten najlepší nápad. Tento odličovač je však univerzálny produkt 2 v 1 a môžete si ním pokojne odlíčiť aj oči. 

Ako už názov Sensitive napovedá, produkt je určený pre majiteľky citlivej pleti, neobsahuje alkohol, farbivá ani žiadnu parfemáciu. Čo sa vône týka, nejakú jemnú predsa len cítim, no je príjemná a skôr len tak v pozadí. V zložení sa nachádzajú extrakty z rastlín a tiež provitamín B5.

Viete čo je na tomto produkte najlepšie? Dokáže si poradiť aj s vodeodolným make-upom, kam moje tekuté očné linky kategoricky rozhodne patria. Pred použitím prípravok premiešam, aby sa jednotlivé zložky spojili a produkt nechám na očiach trochu pôsobiť. Týmto spôsobom sú linky definitívne preč, videnie je rovnako ostré ako doposiaľ bez olejového zahmlievania. Žiadne štípanie či pálenie očí som pri používaní tohto produktu nepostrehla. A čo sa týka konzistencie, viečka nie sú nejako extra mastné.

Skúšala som týmto produktom odlíčiť aj pleťový make-up a šlo to bez problémov, len ten olejový povlak na pleti ostal, takže odporúčam skôr pre majiteľky suchej pleti.

Jediné negatívum vidím v dávkovaní, spočiatku sa mi stalo, že som mala produkt nielen na tampóne, ale skrátka všade, dosť sa vylieva, takže s ním treba narábať opatrne, chce to trochu cviku.

Hodnotenie: 4 body, bod dole za dávkovanie.

Značka Garnier ma týmto odličovačom milo prekvapila. Mala som už tú česť skúsiť ich odličovacie mlieka, no po všetkých som mala pocit ulepenej, mastnej pleti, na ktorej ostal akýsi povlak. Dokonca aj ich voňavý odličovač s hroznom určený na mastnú pleť mi robil tento efekt. Stačilo však zmeniť typ produktu a efekt sa dostavil. Pokiaľ hľadáte niečo fakt kvalitné a univerzálne, toto je trefa do čierneho.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aký produkt na odličovanie najčastejšie používate. Skúšali ste už dvojfázové odličovacie prípravky? A čo produkty Garnier?


Komentáre

  1. ja najradšej používam odličovače od Yves Rocher, ale aj tento vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Yves Rocher mám tiež rada ten kamilkový, krásne vonia a na zimu je lepší ako micelárne vody. Oči si ním však neviem odlíčiť, dosť štípe.

      Odstrániť
  2. Tento odličovač je super. Aj ja som si ho obľúbila. Tiež mi vadilo dávkovanie, ale odličovač sa da preliať do inej fľaštičky ,tak to je ok. Hlavne ,že odličuje super. :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš presne tak, skúsim ho preliať do inej a bude fungovať perfektne.

      Odstrániť
  3. Kamoška si ho taktiež veľmi pochvaľuje :) Ja na odličovanie používam klasickú Garnier Sensitive micelárnu vodu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.