Kozmetika s vanilkovou vôňou ideálna na zimu

Vanilková kozmetika

Pokiaľ existuje nejaká vôňa, ktorej nedokážem odolať je to rozhodne tá vanilková. Nádherná, intenzívna a sladká vôňa je presne to, čo preferujem. Momentálne na mňa vždy v sprche čakajú dva vanilkové produkty, na ktoré nedám dopustiť a dnes vám ich trochu bližšie predstavím. 

Yves Rocher sladka vanilka sprcha

Ešte minulý rok som ľutovala, že som si od Yves Rocher nekúpila ich vanilkový sprchový gél. Tento rok som sa smútku na duši radšej vyhla a sprchový gél mám už u seba doma. Vonia veľmi sladko, tá vôňa je fakt intenzívna, takže nič pre citlivky.  Ide o bourbonskú vanilku, mne osobne to nič nehovorí, ale vonia to úžasne. Gél pení perfektne a čo je najlepšie, stačí ho použiť vo veľmi malom množstve, takže aj napriek menšiemu 200 ml baleniu vám vydrží neskutočne dlho. Ja sa ním umývam už mesiac a spotrebovala som asi polovicu produktu. 

Hodnotenie: 5 bodov.


Balea kondicioner


Moje vlasy by bez kondicionéru prežili len veľmi ťažko a preto ho nanášam vždy ešte v sprche do mokrých vlasov. Tento vanilkovo-mandľový bez obsahu silikónov vlasy nezaťažuje, no okrem príjemnej vône veľký efekt na vlasoch nevidím. Čakala som od neho lepšiu službu nakoľko obsahuje mandľový olej, zvyčajne sú produkty s obsahom olejov lepšie než tie bez nich. V tomto prípade to však neplatí.

Rozšesávanie vlasov kondicionér trochu uľahčuje, no nie je to taký wow efekt, z ktorého by som skákala 5 metrov do výšky a navyše kondicionéru treba použiť väčšie množstvo. Trochu sa mi zdá, že vlasy aj vysušuje, takže v tomto smere na mňa Balea nezapôsobila.

Vanilková vôňa tohto produktu je menej intenzívna ako tomu bolo v prípade prvého produktu, no je stále príjemná a mierne sladká. 

Hodnotenie: 2 body.


Pokiaľ by som si z týchto vanilkových krásavcov mala zvoliť toho najlepšieho, volím sprchový gél. Vanilkovú vôňu mávajú mnohokrát produkty vlasovej starostlivosti, určite poznáte slávny rad Balea Oil Repair, vôňa olejčeka na vlasy je krásne sladká a drží sa vo vlasoch až do ďalšieho umytia. Sladko voňajúcu kozmetiku v zimnom období nájdete v obchodoch pomerne často a už teraz sa teším, s čím prídu výrobcovia na trhu budúcu sezónu.


Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, akú vôňu v zime preferuje? Používate vanilkové produkty? Ktorý sa vám páči najviac?

Komentáre

  1. Priznám sa, že produkty s vanilkovou vôňou som nikdy nevyskúšala. Ja milujem vôňu kokosu, ktorá mi pripomína leto :)

    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj kokosové produkty mám rada, obľúbila som si tak kokosový olej ako šampón na vlasy s kokosovým mliekom.

      Odstrániť
  2. Ja mam teraz deodorant Alva s vonou vanilky a pomaranca. Je to skvela vonnna kombinacia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten sprchový gel od YR som ešt nemala ale voňala som ho v obchode a bol krásny ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vanilka voní božsky. Ráda ji používám v období vánoc, kdy mi produkty s vůní vanilky připomínají vanilkové rozhlíčky. Takže mlsání bez výčitek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak na zimu je takáto sladká vôňa ideálna a k Vianociam sa perfektne hodí.

      Odstrániť
  5. ten sprcháč mám tiež a voní božsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zrejme máš tiež rada sladšie vône, no v zime je to fakt zážitok tento vanilkový zázrak.

      Odstrániť
  6. Oba produkty veľmi dobre poznám, nedám na ne dopustiť ♥ Hlavne YR sprcháč :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.