Paletka a báza, ktoré už nedám z ruky

Licenie oci

Líčeniu očí pomocou očných tieňov sa mnohé ženy vyhýbajú. Väčšinou tkvie príčina problému vo výbere vhodných farieb. Ďalším problémom je vek, mnohé ženy sa mylne domnievajú, že tiene patria na oči tínedžeriek. A aby toho nebolo málo, nájsť tú správnu paletku očných tieňov tiež nie je úplná malina. Môžem povedať, že všetky tieto problémy dokáže vyriešiť táto Paletka tieňov od Gabrielly Salvette. Nedokáže si poradiť s jedinou vecou a tou je výdrž podľa mojich očakávaní a preto som konečne do svojej kozmetickej výbavy zaradila aj bázu pod očné tiene. 

Ruzova paletka ocnych tienov

Prečo je táto paletka tak zázračná? Nuž tak to sa jednou vetou opísať nedá. V prvom rade ma zaujali farby, sú ladené doružova ako už napovedá názov 01 Rose. Výrobca do paletky nakombinoval niekoľko rôznych odtieňov ružovej, hnedej a fialovej a vytvoril farby, ktoré nekričia na 100 metrov. Myslím, že tieto farby môžu používať všetky vekové kategórie. Tiene sú navyše dobre pigmentované, takže sa s nimi dobre pracuje. Pokiaľ by ste boli predsa len zástancami nude líčenia, táto paletka sa vyrába aj v Nude verzii. 

Myslím, že 10 tieňov je do paletky tak akurát. Tieto sa navyše dajú perfektne vzájomne kombinovať. Na výber sú trblietavé ako aj matné tiene, čo je ďalšie plus keďže každá preferujeme niečo iné. Tiene pri nanášaní trochu prášia, no nejde o nič strašné. Bez bázy niečo vydržia, myslím že takých 5 hodín pokojne, no s bázou je to určite iná káva.

Ja som si túto paletku zamilovala, moja kamarátka si ju na moje odporúčanie a nadšenie kúpila tiež a spokojné sme obe. Takýto skvelý výber farieb som hľadala už dlho, zvyčajne však boli farby príliš ružové až neónové a nehodili sa k mojej svetlej pleti. S týmito sme na jednej vlne.

Hodnotenie: 5 bodov maximálna spokojnosť. 

Artdeco podkladova baza po ocne tiene

Keď sa mi už podarilo nájsť skvelú paletku očných tieňov, tak som si povedala, že dám šancu aj báze pod očné tiene. Tá pod make-up ma veľmi za srdce nechytila, no skúšala som len jednu, takže možno bol problém v nesprávnom výbere. Pri kúpe bázy som váhala medzi Avonom a Artdeco, no keďže Artdeco sa dá ľahšie zohnať a aj reálne otestovať, bolo rozhodnuté. 

Báza pod očné tiene je mierne hnedej farby, no na viečku pôsobí bezfarebne. Konzistencia je krémová, po rozotretí sa mení na hladký gél, ktorý rýchlo zaschne. Ja si bázu zvyknem ešte fixovať pleťovým púdrom. S bázou sú tiene omnoho intenzívnejšie a vydržia na oku nepohnute od rána až do večera. Ok možno večer už nevyzerajú tak sviežo, no stále tam sú a nezlievajú sa, takže táto báza naozaj funguje.

Najčastejšie túto bázu používam práve v kombinácii s paletkou, nad ktorou som sa vyššie rozplývala. Spĺňa čo sľubuje, stačí jej malé množstvo, dobre sa nanáša i keď to kelímkové balenie bude postupom času asi skôr nevýhoda. To je asi jediná vec, ktorú by som na báze zlepšila.

Hodnotenie: 4 body kvôli baleniu v kelímku.

Toto príjemné duo mi robí radosť pri každom líčení. Normálne sa na to líčenie teším o to viac a to sú presne tie dojmy, ktoré by beauty produkty mali vytvárať. Báza je pre mňa obrovským prekvapením a v istom zmysle aj prekonaním samej seba. Dlho som bola odporčom báz a nechápala som zmysel ich používania, no možno je načase dať šancu aj tej pleťovej.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či poznáte tieto produkty a akú sú vaše skúsenosti s nimi. Zvyknete si líčiť oči pomocou tieňov? Ak áno používate aj podkladovú bázu alebo sa jej starostlivo vyhýbate ako kedysi ja?

Komentáre

  1. tiež som si len nedávno kúpila prvú bázu pod očné tiene :D ale je to naozaj iná káva :) počula som dobré ohlasy aj na tú paletku aj na bázu, tak si si super vybrala :) asi sa po paletke pozriem :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, tak to som potom dobre trafila túto kombináciu. Oba produkty som si kúpila takmer súbežne. Paletku tuším ešte stále majú v Tete drogérii.

      Odstrániť
  2. Artdeco bázi jsem měla, byla fajn! A vůbec neubývala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám veľmi mastné viečka, takže bez bázy ani na krok. Favoritom je MAC Painty Pot, tá sa mi zdala zatiaľ najlepšia. Aktuálne používam Catrice Prime&Fine a tiež je dobrá. Túto Artdeco mám kúpenú, tak som na ňu zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám tiež mastné viečka a vždy sa mi akákoľvek iná ako tekutá linka otláča. Dúfam, že to báza spraví, tiene s ňou držia úžasne tak hádam si aj s linkou poradí. Ten primer od MACu je vraj fakt dobrý.

      Odstrániť
  4. Tuto paletku také zbožňuji. Gabriella Salvete sice patří mezi levnější kosmetiku, ale mnohdy kvalitnější, než mnohé dražší značky :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie lacnejšie značky častokrát tak nejak zavrhujeme a úplne zbytočne, treba skúsiť.

      Odstrániť
  5. Já s tebou nesouhlasím, paletka má krásné odstíny, ale není vůbec dobře pigmentovaná a nedrží :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš tak koľko ľudí toľko chutí, každému sadne niečo iné. Ja tiene používam dosť a tieto sa mi zdajú fakt dobré.

      Odstrániť
  6. To já mám doma teda paletky obě (i nude verzi), a jsem naprosto spokojená, za mě nejlepší paletky co v drogerii jsou. Bázi jsem měla i tuto, je supr, teď mám momentálně od Avonu :) Moc se mi nemastí víčka, takže nepotřebuju žádné extra výborné báze, postačím si s obyčejnými.

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som uvažovala, či si nekúpim túto Rose ešte do zásoby, lebo je fakt skvelá.

      Odstrániť
  7. Ja bez báze nemôžem byť, pretože do hodiny mám už všetky tiene fuč. Artdeco bázu som však neskúšala.

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už do hodiny tak to je fakt skoro, ale no stáva sa a ak na to báza funguje, tak potom je to paráda.

      Odstrániť
  8. Ahoj :-) Ja som tiež dlho hľadala paletku ktorá by nestala 50 eur ako napr. Urban Decay a videla som plno ohlasov práve na túto Gabrielu Salvete. Musím povedať, že som s ňou nadmieru spokojná, nebola drahá, má pekné odtiene a vydrží. Ja si pod ňu dávam bázu od Avonu (moja prvá báza vôbec) a na nej tiež pekne drží. Skús vyskúšať. Držia na nej aj linky, čo sa mi predtým nestávalo. Vždy sa mi všetko na očiach zlialo do tých nepekných pásikov. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som nechcela ísť do tých drahých značiek, lebo to zase nezaručí kvalitu či vhodnú kombinovateľnosť farieb. Táto paletka má všetko a tú bázu od Avonu skúsim asi tiež, zvažovala som ju lebo je vraj dobrá.

      Odstrániť
  9. paletka vyzerá super,tiež som už dlho chcela od GB niečo vyskúšať :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.