Tipy na ružovú kozmetiku

Ruzova kozmetika tipy


S teplejším počasím som preladila zo sladkých vanlinkových vôňí na tie menej sladké a letnejšie. Asi tušíte o čom bude reč, o tých najkrajších kvetoch na  svete - ružiach. Tie sa zapáčili aj výrobcom kozmetiky a tak máme dnes na trhu obrovský výber kozmetiky s ich prísadou. Hlavne Bulharsko je krajinou, kde sa to ružovou kozmetikou len tak hemží a dnes vám ponúknem pár skvelých tipov na túto voňavú kozmetiku, nielen z Bulharska.

Alverde ruzovy olej

Myslím, že obaly ružovej kozmetiky sú úžasné, ale u mňa to momentálne vyhráva pleťový olej od Alverde. Ten obsahuje olej z divokej ruže. Olej je sýto žltej farby, má neskutočný obal a praktickú dávkovaciu pipetu. Na jedno použitie ho stačí fakt málo a nezdá sa mi nejako extra mastný. 

Zvykla som si ho používať pred spaním miesto pleťového krému, ale len na tie suchšie miesta na pleti. Konečne som pochopila, že oleje sa najlepšie nanášajú na vopred navlhčenú pleť. Olej tak bez problémov vsiakne do pleti a vy necítite žiaden mastný povlak. A moja pleť ráno? Jedna báseň, hydratácia úžasná, krémom taký level skrátka nedosiahnem.

Ak teda túžite skúsiť tento úžasný olej, vrelo odporúčam. Keby vám nesadol, peňaženka veľmi nezaplače a čo je najlepšie, ide o prírodný produkt.

Hodnotenie: plných 5 bodov, krása niet čo dodať. 


Ruzova kozmetika Purity Vision


O zázrakoch v podobe ružových pleťových vôd už určite počul každý. Ja som to spočiatku nechápala, o čom svedčí aj moja prvotná recenzia, no nejako som tejto vode prišla na chuť. Príjemne vonia, pleť dokonale osvieži, upokojí od prípadného začervenania a trošku, jemne vyživí. Často ju používam ako prvý krok pri nočnej starostlivosti pred nanesením pleťového oleja či počas dňa na zafixovanie make-upu a ono to fakt niečo robí. Moja je od Purity Vision, českej značky, no na trhu je ich nespočetné množstvo.

BULHARSKÁ KOZMETIKA

Balzam na pery


Tej venujem osobitú pozornosť nakoľko mám pár produktov z tejto dielne. Iný balzam na pery ako tento s ružovým olejom už ani nepoužívam, lepší skrátka neexistuje. Pery sú vyživené, nie sú biele, nepotrebujem si ho nanášať 100 krát za deň, je to môj stály spoločník. 

Ruzovy pletovy kremAk hľadáte univerzálny a kvalitný pleťový krém, ktorý znesie aj mastná pleť, odporúčam tento nočný krém značky Regina Floris. Nemusíte sa obmezdovať len na jeho nočné používanie, bez problémov sa znesie aj s make-upom a vstrebe sa do pleti tak rýchlo, že to ani nepostrehnete.

Ruzovy olej vona


Poslednou bodkou je parfém Bulgarian Rose značky Kazanlak Lema, ktorý mi priviezla kamarátka priamo z Bulharska. Spočiatku len tak stál na políčke, šetrila som si ho na lepšie časy ako nejakú vzácnosť, ale minule mi to nedalo a po otvorení som bola omámená. Zo všetkých dnes spomenutých produktov vonia tento najlepšie. Vonia intenzívne a stačí ho naniesť v malom množstve. Cítiť ho budete po celý deň.

Ružovou kozmetikou sa to u mňa doma momentálne fakt hemží a vôbec to neľutujem. Najradšej by som sa vypravila do Bulharska a kúpila si nové kúsky, priamo zo zdroja sú vždy najlepšie, no lentá dovolenka sa tento rok bude konať asi inde. Aj na Slovensku, či už v kamenných predajniach alebo e-shopoch, nájdete kopec ružovej kozmetiky, stačí si len vybrať, čo sa komu páči, osobne však odporúčam hľadať skôr v radoch prírodnej kozmetiky. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či nakupujete ružovú kozmetiku a aké sú vaše skúsenosti s ňou. 

Komentáre

  1. Růžovou vodu chci zkusit už dlouho a tvá recenze mě přesvědčila, že bych ji konečně měla zkusit :) hezký článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús, táto je veľmi ľahko dostupná prakticky v každej drogérii.

      Odstrániť
  2. Ten olejíček od Alverde je super, používám ho ráda a stojí pár korun :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je taký môj nedávny objav, keby kamarátke nesedel asi ho ani nemám. Som s ním spokojná presne ako píšeš lacný a úžasný.

      Odstrániť
  3. Na olej od Alveerde vždy zabudnem, keď idem do drogérie. Vždy ma zláka niečo iné, ale už si ho musím kupiť :))

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujímavé produkty, ja osobne mám rada ružovú radu od Manufaktury a Soaphorie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Z obrázku ma hneď zaujal ten ružový olej od Alverde - perfektný obal. Osobne mám veľmi rada aplikáciu pipetkou. A zo samotného článku zasa parfém - milujem vôňu ruží.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A nielen obal, aj samotný produkt je perfektný. A ten parfém je úžasný, vonia neskutočne krásne.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.