Alverde a Balea s ružovou vôňou


Toto leto u mňa ružová kozmetika skrátka dominuje. Tá krásna, jemná a pritom tak nádherná vôňa je niečo, čo skrátka musím mať. Dnešná kombinácia produktov bude trochu netradičná, avšak spája ich mnohé - prítomnosť ruží v zložení a DM drogéria, kde ich kúpite.



Keďže sa začalo leto akosi automaticky sa snažíme vyzerať čo možno najkrajšie. Pod vetrovku sa už teraz skrátka neschováme a tak musela skončiť aj moja lenivosť v používaní telových mlieko. Našla som si totiž ideálne riešenie, ktoré je rýchle, no má účinok telového mlieka - telové mlieko do sprchy. Tento rok to už nie je žiadna novinka, no minulý rok o tom písala hádam každá blogerka. 

Siahla som po značke Balea a zvolila telové mlieko do sprchy Sensual rose. Nanášam ho v sprche a bola som prekvapená, že mierne pení. Vonia jemne, takže by vyhovovalo aj citlivej pokožke. 

Keďže ide o moje prvé telové mlieko do sprchy vôbec, neviem ho s ničím porovnať. Zdá sa mi však, že hydratuje pomerne slabo, na leto to stačí, avšak v zime by som si s niečím takým nevystačila ani ja s mojou mierne suchou pokožkou. 

Hodnotenie: 2/5 bodov.


Po dobrej skúsenosti s pleťovým olejom z radu Wildrose som sa podujala aj na kúpu odličovacieho mlieka. Veru, aj ja s mastným typom pleti používam z času na čas odličovacie mlieka. Toto od Alverde ma navyše krásnu vôňu i obal, takže som ho v obchode skrátka nemohla nechať. 

Oficiálne sa jedná o čistiacu emulziu určenú na suchú pleť s vôňou divokej ruže. Ja ho používam na odlíčenie pleťového make-up. Odlíčenie s ním ide ľavou-zadnou, zvláda všetko a čo je najlepšie, nezanecháva pleť zbytočne mastnú. 

Skúšala som ním odlíčiť aj oči, no na tento účel nie je vhodný, mierne štípe. Možno je to práca vône a možno práca alkoholu, ktorý po otvorení ja osobne z produktu cítim. Každopádne na oči používam radšej jemnejšie produkty. Ako pleťový odličovač si ma však rozhodne získal. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, výborný produkt.

Možno sú dnešné fotky farebnejšie ako zvyčajne, no leto je o farbách a ja sa im nerada vyhýbam. A prečo práve ruže? Nuž mám rada ich voňu, milujem, keď dostanem práve tieto kvety, asi ako väčšina žien. Rad Alverde Wildrose rozhodne odporúčam, či už dnes spomenutý odličovací produkt alebo pleťový olej. Tuším majú v ponuke ešte pleťovú vodu, na ktorú sa chystám tiež.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali niektorí z dnes spomenutých produktov. Poznáte rad Wildrose od Alverde? 

Komentáre

  1. Ako postupujes dalej po odlicenii mliekom? Odlicovacie mlieka som tusim este ani neskusala, no nemusia byt zle.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Klasicky ako po každom odlíčení si pleť dočistím hydratačným pleťovým mydlom.

      Odstrániť
  2. Ja som ešte telové mlieka do sprchy neskúšala. Viem že niekedy to bol boom, ale mňa obišiel. Aj keď na rýchle osprchovanie to nemusí byť zlý produkt.

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa to tiež dlho obchádzalo, ale nakoniec ma nechuť krémovať sa donútila.

      Odstrániť
  3. Ja mám od Alverde veľmi rada ružový olej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som este telove mlieko do sprchy neskusala....:D obcas som pekne pozadu, ale rada by som niecomu podobnemu dala sancu :). A inak ja sa prave kremujem v lete asi 100 krat menej ako v zime, mala by som sa polepsit :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plne ťa chápem, je nám teplo, nejaký krém nás naniesť ani nenapadne.

      Odstrániť
  5. Já bych si tento výrobek od Alverde chtěla taky pořídit, ale i na oči bych ho ráda používala. Škoda, že štípe.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, na tvár postačí a na oči radšej niečo jemnejšie.

      Odstrániť
  6. od Alverde jsem měla celou sadu a souhlasím s tebou, že je to skvělý produkt :). výborná je i ta pleťová růžová voda :). krásně voní a obličej mám po ní krásně jemný.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aaaa.. to musím mať!! Balea je moja obľúbená kozmetika, momentálne som závislá na limitovanom sprchovom mydle, ktoré vonia po tropickom ovocí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea je fakt dobrá, lacná a nájde sa u nej fakt všetko. Má podľa mňa aj veľmi premyslené obaly, až niekedy nechápem ako môže mať ceny nastavené tak nízko.

      Odstrániť
    2. Presne tak. Mňa k nej zasa láka vôňa, podľa mňa ma naozaj príjemne voňavé produkty :D. A tiež si vravím, že cena je prekvapivo nízka...keď si napr. zoberiem, že som len prednedávnom vyskúšala hydratačnú tvárovú masku na suchú pleť a s výsledkom som bola mimoriadne spokojná, čiže ju považujem aj za kvalitnú.

      Odstrániť
    3. Tiež si myslím, že je kvalitná. O jej výrobe kolujú fámy, že ju zastrešuje značka Nivea čo by asi dávalo zmysel. Mnohokrát majú totiž dosť podobné produkty v krátkom čase po sebe napr. telové mlieka do sprchy a podobne.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.