Ideálny bronzer pre všetky bleduľky


Pri písaní tohto článku mi ako prvé napadli moje začiatky s líčením. Vyzeralo to pomerne jednoducho: make-up, púder na zmatnenie pleti, očné tiene a riasenka. O takých vynálezoch ako je bronzer som nemala ani potuchy. Skôr som používala lícenky, no nedávno nastal zlom a tak mám už aj bronzové líčka. 


Vybrať si ten správny bronzer bola riadna fuška, dnes je toho na výber fakt dosť. S istotou som vedela, že hľadám niečo jemne tmavšie ako moja pleť a v púdrovom stave. Prešla som všetky bronzery a zistila som, že sú tmavé až príliš, ako pre černošky. Nakoniec som to vyriešila po svojom a kúpila si pleťový púder v tmavšom odtieni. 

Môj je značky Miss Sporty, úplná klasika za pár eur, ale na tých pár letných mesiacov mi príde investovať zbytočné. Zvolila som si odtieň 002 Medium. Púder Perfect Stay garantuje až 10 hodinovú výdrž. V balení je aj aplikačná mini hubka, s tou však ja osobne neviem pracovať a bronzer nanášam klasicky štetcom. 



Páči sa mi, že púder je v praktickej stlačenej forme, no pri nanášaní jemne práši. Nie je to však nič s čím sa nedá žiť. Výsledný efekt na pleti je dobrý, ale treba si dať pozor na množstvo produktu. Tie z vás, ktoré bronzery používajú častejšie vedia, že s množstvom sa to nesmie preháňať. V opačnom prípade si môžeme vyrobiť neželané hnedé fľaky, na ulici ste to už určite mali možnosť zahliadnuť. 

S bronzerom som v podstate spokojná, možno existujú aj lepšie typy, no mne plne postačuje. Z pleti v priebehu dňa nezmizne a jeho farba vytvára dokonalý, no pritom jemný kontrast s mojou svetlou pleťou.  Niekedy si naň ešte jemne nanesiem svoje rozjasňujúce guličky a výsledný efekt je dokonalý. 

Hodnotenie produktu: 4 body z 5. 

Asi sa pýtate prečo som jeden bod stiahla. Je to z dôvodu, že som očakávala aj trochu rozjasnenia a ten veru môj bronzer nedodáva. Takže v budúcnosti skúsim možno aj niečo iné, čo dodá pleti trochu jasu a žiary. Na začiatok je to však príjemná bronzujúca skúsenosť a rada si ho občas nanesiem aj ku korienkom vlasov ako také malé kontúrovanie. 

Majte sa krásne a teším sa na vaše typy na letné bronzery. Používate bronzer alebo si ako ja vystačíte s farbou na líčka?

Komentáre

  1. Niekedy som Miss Sporty rada používala, najradšej práve ich púdre :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jé, Miss sporty jsem používala spíš v teen letech :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je to taká lacnejšia značka a veľmi ľahko dostupná. Tiež som s ňou začínala.

      Odstrániť
  3. ten vyzerá super, aj keď miss sporty kozmetiku už tak často nepoužívam :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ju kupujem už menej ako kedysi, ale ak si nie som istá nejakým produktom a chcem len na skúšku, tak sa to oplatí.

      Odstrániť
  4. Už dlho som nemala nič od tejto značky :-)
    Inak ak mám náladu používam aj bronzer ale od TF :-)

    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bronzer je podľa mňa skôr taká sezónna záležitosť, no oplatí sa nejaký mať.

      Odstrániť
  5. Bledulka nejsem, ale tento jsem měla, věřím, že jsou určitě i lepší, ale byla jsem spokojená a ta cena je super. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.