5 najlepších produktov leta 2017


Mám taký pocit, že slovenské leto 2017 sa chce teplotami priblížiť prímorským krajinám. Keby sme tu ešte k tomu mali aj more so slanou vodou, staneme sa určite obľúbenou prímorskou destináciou. Naše vody sú žiaľ stále v sladkom stave a tak neostáva nič iné, len si to leto poriadne užiť a nasadiť do boja s vysokými teplotami tie správne zbrane. Mojich letných obľúbencov som si tentokrát vybrala fakt rýchlo a tak vám ich dnes predstavím. 


Leto je obdobie svadieb, to mi určite dáte za pravdu. A k svadbám patria spoločenské účesy. Dlho som hľadala lak, ktorý by vlasy fixoval, no pritom by neboli mastné. Značka Syoss také laky má. Vyskúšala som už lak s keratínom, ktorý krásne voňal a momentálne mám doma Max Hold

Tento lak má stupeň fixácie 5 čo je ako sa hovorí prvá trieda čo sa týka držania tvaru účesu. Vlasy s ním držia svoj tvar a čo je najlepšie, účes vyzerá prirodzene. Žiadne extrémne zlepené a nerozčesateľné vlasy nehrozia. Aj moja ofina mu je nanajvýš povďačná, veterné počasie ju už vďaka tomuto laku nerozhádže. A čo je najlepšie, vôbec sa mi s ním nemastia vlasy. Dá sa povedať, že vlasy pri korienkoch trochu presuší asi ako keď používate suchý šampón. Ja som z tohto laku nadšená.

Pri tých vlasoch ešte ostaneme nakoľko som našla mega zázrak - sprej s morskou soľou. Ja viem, na trhu to nie je ktovieaká novinka, no v mojej vlasovej starostlivosti rozhodne áno. Tento je značky Toni and Guy a už som o ňom na blogu hovorila. Dodá vlasom štruktúru, objem a tvar bez zbytočného zaťaženia. Dá sa naniesť aj ku korienkom vlasov bez toho, aby som si ich musela hneď umývať.


Moju mastnú pleť som už dala vcelku do poriadku, v zime je dokonca mierne suchšia, no leto ju vie poriadne zamastiť. V horúcom počasí mi veru nepomáha ani púder, zmatnenie trvá pár hodín a potom je nenávratne preč. Keď už púder nestačí, siaham po zmatňujúcich pleťových obrúskoch. Doposiaľ som mala v rukách len dvoje dobré - jedny od Elfu a ďalšie značky Oriflame. Oriflame z radu Optimals sú klasické zmatňujúce papieriky. majú zelenú farbu a fungujú na 100%. Na deň mi stačí jeden papierik, ktorý zmatní T-zónu aj líca. V balení je 50 kusov týchto papierových zázrakov a ak máte v lete mastnejšiu pleť, toto je nutnosť. 


Asi viete, že dekoratívna kozmetika je u mňa skôr stabilná, no i tu občas skúšam. Pod očné okolie neexistuje nič lepšie ako tekutý korektor. Ja som skúsila Catrice Camouflage. Tento korektor v tuhom stave je perfektný a tak som bola zvedavá, čo dokáže jeho tekutý brat. 

Tekutý Catrice korektor mám v najsvetlejšom odtieni s ružovým podtónom. Farba mi ako bleduľke dokonale vyhovuje. Korektor pekne kryje očné okolie, drobné žilky či kruhy pod očami. Nevytvára hrudky a v priebehu dňa nezalieza do vrások, ak ho nefixujete púdrom. Ja si púder dávam len na viečka, pod oči nie nakoľko si očné okolie nechcem zbytočne vysušiť. Najlepšie sa mi korektor nanášal beauty blednerom, no dá sa zapracovať aj prstami či štetcom. 


Čo by to boli za top letné produkty, keby v nich chýbal opaľovací produkt. Toto leto som skúsila značku Cien a vôbec neľutujem. Tento má nižší SPF 20, no pred slnkom ma ochránil spoľahlivo. Má trochu trblietavý efekt, no žiadna diskoguľa z vás nebude. Dobre sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a vonia sladko po kokose. Všimla som si, že moja pokožka s ním nie je vôbec suchá a tak som ho používala aj ako telové mlieko. Minúť prípravok na opaľovanie sa za jedno leto nedá a preto ma teší, že tento sa dá používať aj ako hydratačný prípravok po sprche. Čo vám poviem, univerzálnosť opäť zvíťazila.

Kozmetika mi toto leto robí fakt radosť a dobrú službu k tomu. Snažím sa vyhľadávať univerzálne produkty a v niektorých prípadoch sa mi to tuším aj darí. Oleje v lete odkladám nakoľko som ulepená a mastná aj bez nich. Leto sa ešte neskončilo a tak si ho poriadne užite, to ďalšie príde zas až o rok.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké produkty ste si počas tohto horúceho leta obľúbili vy. 







Komentáre

  1. Jediné z tvojich mám otestovaný korektor a ten je pre mňa top. Vlastne ten je top u vela blogeriek, čo som tak čítala. Inak k mojim letným oblubencom patri aj Balea makronkový balzam, Balea sprchová pena, a Dermacol neonove laky na nechty.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak vlastne na odporúčania blogeriek som sa ten korektor rozhodla aj vyskúšať. Najprv som siahla po tuhej verzii a neskôr som skúsila aj ten tekutý.

      Odstrániť
  2. Teda ten Cien mě překvapil. A Camouflage mě osobně nesedl vůbec..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cien prekvapuje v poslednom čase aj mňa. Vlastne zatiaľ som z tejto značky zlý produkt asi nemala.

      Odstrániť
  3. Ahoj Janka,
    ten korektor od Catrice zbožňuji :) mám už několikáté balení.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si kúpila teraz pre zmenu od Bourjous, no tento je viac krycí.

      Odstrániť
  4. Z týchto produktov poznám vlastne iba korektor a nedám naň dopustiť, mám už druhé balenie a môžem povedať, že vydrží úplne všetko. Zapracovávam ho väčšinou prstami alebo štetcom, funguje to perfektne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je perfektný, teraz používam Bourjous, ale k tomuto sa určite vrátim. Zdá sa mi lepší, rozhodne lepšie kryje.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.