Krásna slečna podľa Havlíkovho receptu

Krasna slecna pletovy krem na mastnu plet

Tohtoročné leto sa ukázalo ako mega horúce aj napriek mojim obavám. Aj preto som sa veľmi potešila krému Krásna slečna od Halvíka, ktorý som dostala tento rok k narodeninám. Po dobrej  skúsenosti s krémom Andělská tvář som sa na jeho používanie veľmi tešila. Ako dopadlo moje druhé rande s pánom Havlíkom?

Asi ako všetky produkty od Havlíka aj tento vyniká úžasným dizajnom. Spojenie svetlo-ružovej s retro štýlom je niečo, čo sa mi páči. A v neposlednom rade krásnou slečnou túži byť nepochybne každá z nás. 

Používať by ho mali hlavne slečny s aknóznou a problematickou pleťou, no za seba hovorím, že pokojne aj tie s normálnou či zmiešanou. Ďalšie veľké plus vidím v jeho mutlifunkčnosti. Dá sa používať tak ráno ako aj večer a aj preto mi robil spoločnosť na dovolenke. Poznáte to, mililitre na letisku nepustia a tak hľadáte niečo, čo sa dá univerzálne použiť. A tento krém bol trefou do čierneho. 

Vonia jemne, asi ako väčšina prírodných produktov. Jeho hlavnými zložkami sú rakytník, propolis, lopúch, vitamín E, hroznový olej a Cytobiol Iris A2 čo by mali byť kosatec florentský, zinočnatá soľ a vitamín A. Z môjho laického pohľadu sú jeho zložky ako stvorené pre mastnejší typ pleti. Práve kosatec a hroznový olej sa pre takýto typ pleti zvlášť odporúčajú. 

Prirodny krem na plet Havlikova apoteka


Krém používam v podstate nepretržite už nejaké 3 mesiace. Dobre sa znáša s akýmkoľvek typom make-upu takže sa stal mojim podkladovým krémom. Rada ho používam aj ako nočnú starostlivosť o pleť. Ak sa bojíte, že by krém pleť zbytočne vysušoval, tak ste na omyle. Prírodná kozmetika zvykne mať oveľa lepšie účinky na pleti než tá bežná a krémy sú fakt hydratačné. Tá hydratačná schopnosť krému je na leto dobrá, no v zime by mojej pleti asi úplne nestačila. 

Asi sa pýtate, či má krém nejaký vplyv na stav akné. Dovolím si tvrdiť, že veľmi nie i keď už asi nie som úplne správna vzorka. Moja pleť je skôr mastná a počas používania krému sa jej stav nijako nezhoršil. Vplyv na vyliečenie starých jazvičiek po akné však krém rozhodne nemá. 

Hodnotenie: 4 body z 5. 

Myslím, že tento krém je ako stvorený na hydratáciu mastnejších typov pleti. Ja som z neho doslova v 7. nebi a jediné, čo je na ňom tak trochu nepríjemné, je jeho cena. Koncept značky Havlíkova přírodní apotéka na mňa teda opäť pozitívne zapôsobil a najbližšie by som rada skúsila ich ranné pleťové masky. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste už mali možnosť skúsiť tento krém. Ako na vás pôsobia produkty od Havlíka?


Komentáre

  1. Zaujal ma. Myslim, ze sa po nom pozriem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. HA je skvelá, mám doma pár produktov a som spokojná. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zatím jsem zkoušela jen dva výrobky od této značky, ale plánuju ještě další. Nejlépe masky na obličej :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Masky by som rada skúsila aj ja, mala som vzorku a ten efekt sa mi fakt páčil.

      Odstrániť
  4. Od Havlíka som zatiaľ mala šampón, gél na intímnu hygienu a 3-minútovú rannú masku. A ešte sem tam priateľovi šlohnem zázrak :D Všetko bolo fajn :) Ja som si v horúcich dňoch užívala zas ľahučký pleťový olej od Skin&Tonic, škoda, že sa už minul, no aspoň môžem skúsiť zas niečo nové :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako čítam, máš produkty od Havlíka vcelku dosť vyskúšané. Na tú 3-minútovú masku sa chystám v zime, to mi príde také top obdobie na jej vyskúšanie. A vďaka za tip s tým olejom. od Skin and Tonic som počula pozitívne ohlasy na nejaký odličovací produkt.

      Odstrániť
  5. Ja už dlhšie pokukujem po výrobkoch od Havlíkovej apotéky a máš pravdu tá cena je prekážka. Možno však dačo ušetrím a spravím si napr. na vianoce radosť, alebo to poradím ostatným :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vianoce sú ideálna príležitosť. Ja si to tiež nekupujem na kvantá.

      Odstrániť
  6. Vždy když tuto značku vidím, tak si říkám, že si taky hned něco objednám..pak na to zapomenu a teď už se jdu opravdu na e-shop mrknout:-).

    Měj se krásně!

    papa ByGabra

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majú dobré produkty, skúšala som dva krémy a obe boli super. Ja si tiež chystám objednať ďalší produkt a to ich povestné ranné pleťové masky. Nepoznám inú značku, ktorá ponúka tak prevratný produkt.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.