Moje make-up stálice


Líčenie už považujem za rutinnú záležitosť. Ráno vstať, naniesť si podkladový krém a ide sa líčiť. Spomínam si, ako som sa na to obdobie, kedy sa budem môcť líčiť, tešila. Zákazy základnej školy sa mi v tomto smere veľmi nepáčili, no čo sa dalo robiť. To obdobie už mám za sebou a líčenie je mojou každodennou súčasťou, aspoň počas pracovných dní. Zvyčajne ráno veľmi nevymýšľam, no čo sa týka kvality a výdrže môjho líčenia, tu som fakt náročná. A tak vám dnes ukážem produkty, ktoré si kupujem pravidelne a vďaka ktorým je moje líčenie tip-top.

Heslom môjho líčenia je prirodzenosť a jemnosť, hoci večer viem pritvrdiť aj ja. Či sa už líčim veľa alebo len trochu, bez jednej veci nikdy z domu nevychádzam a tým je upravené obočie. O to sa mi stará táto hnedá ceruzka od Catrice. Má prirodzene hnedý odtieň bez červených či iných odleskov a to je presne to, čo potrebujem. Jej súčasťou je aj praktický hrebienok, vďaka ktorému vyzerá obočie aj po úprave úplne prirodzene.



Ak máte suchú pleť, tak možno púder nepotrebujete. Ja však patrím k tej druhej skupine, ktorí bez púdru dlho nevydržia. S výnimkou čela používam púder na celú tvár a už pár rokov jedine ten u nás nedostupný, púder Manhattan. Je svetlý, jemne namletý a pleť zmatní na dlhé hodiny. V zime mi stačí úplne, v lete to celý deň nedáva, ale to asi žiaden púder. Nikdy sa mi nestalo, aby zmenil farbu môjho líčenia počas dňa, takže oxidácie sa báť netreba. Kupujem ho u susedov v Rakúsku, u nás žiaľ dostupný nie je ani online alebo sa to aspoň mne nedostalo do uší.

Klasické lícenky som už dávno nahradila guličkami od Avonu. Spájajú v sebe kombináciu hnedých a ružových tónov, takže pristanú každej žene. Navyše si viem sama korigovať intenzitu farby, čo je pri bežných lícenkách trochu problém. Aspoň ja som narazila buď na príliš slabé alebo príliš silné. Tieto guličky mi vyhovujú, navyše sú rozkošné. Je to taká moja srdcovka.


Femme fatale je typ líčenia, ktorý sa mne osobne veľmi páči. Čierne linky a výrazné červené pery, to je moje. Ak si k tomu navyše dám tmavý outfit, tak je efekt dokonalý. Za moje výrazne červené pery je zodpovedná značka Rimmel. Ich rúž v odtieni 107 nosím pomerne často, ide o dosť výraznú takmer až bordovú farbu. Ak sa nebojíte červenej, rozhodne odporúčam vyskúšať. 

Poslednou čerešničkou na torte je riasenka, ktorá vás už možno začína nudiť. Spomína ju vo svojich top produktoch asi každá blogerka. Nejde o nič iné než o legendárnu Maybelline Lash Sensational. Ja odporúčam túto klasickú fialovú, s tou čiernou som mala značné problémy, no táto klasická je super. Dodáva mega objem už v jednej jedinej vrstve a dá sa normálne, bez problémov odlíčiť. Ja lepšiu riasenku nepoznám a aj keď rada experimentujem, s riasenkami sa mi to nevypláca. 

Ako vidíte, v dekoratívnej kozmetike až tak veľmi neexperimentujem. Najviac zaľúbená som stále do červeného rúžu Rimmel. Nájsť si ten svoj odtieň červenej je pocit na nezaplatenie a ja ho nosím s radosťou v podstate stále.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké sú vaše make-up stálice. Používate niektoré z tých mojich?

Komentáre

  1. tak pozerám, že máme podobné obľúbené produkty :) Avon guličky, Lash Sensational maskara a aj Catrice ceruzka :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Páni až tri produkty, to je fakt dosť. Je vidieť, že sú to fakt kvalitné vecičky.

      Odstrániť
  2. Okrem ceruzky a púdru tú špirálu aj rúž tiež veľmi rada používam, sú veľmi vydarené:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow aj rúž tak to ma veľmi teší, rúže Rimmel vídavam na blogoch spomínané pomenej. Ja zbožňujem ten odtieň.

      Odstrániť
  3. Lash Sensational je moja obľúbená riasenka, používam ju stále dokola :) Som zvedavá, kedy ju čo nahradí :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si teraz kupovala novú, lebo táto už začína vysychať a kúpila som zase túto. Proste už radšej neexperimentujem. Ešte Yves Rocher má super riasenku Sexy Pulp up no je drahšia ako táto.

      Odstrániť
  4. Tyto bronzové kuličky od Avonu mám také moc ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie sú perfektné, dajú sa namiešať ako chcem a to balenie je také roztomilé.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.