Top 5 jesenných produktov

top produkty kozmetika jesen

Jeseň ešte stále oficiálne vládne počasiu. Pri pohľade z okna však vidím skôr biely sneh ako farebné jesenné lístie. December je už skrátka v plnom prúde, všetci sa začíname hnať za vianočnými darčekmi a ja sa len teším, že som túto fázu zvládla online. Môžem sa tak sústrediť na iné veci. Jednou z nich sú aj top produkty jesene, ktorá sa čoskoro skončí. Poďme sa teda pozrieť na to, bez čoho si toto chladnejšie počasie neviem vychutnať.

Weleda Klorane

Asi najviac zaľúbená som do prírodného krému Weleda Skin Food. Mám ho už po druhýkrát a stále ma prekvapuje. Dá sa totiž použiť na všetko, na čo si len spomeniete. Od dennej či nočnej pleťovej starostlivosti cez telo, ruky, pery. Mohla by som pokračovať ďalej. Najnovšie som ho vyskúšala aj ako podklad pod make-up a aj tu fungoval, nerobil hrudky a dobre vsiakol do suchších častí pleti. V zime sa mi občas spravia šupinky a aj s tými si Skin Food poradí. 

Možno ste si z môjho instagram profilu všimli, že som sa nedávno vrátila z menšej dovolenky v Taliansku. Cestovala som len s príručnou batožinou a tam sa počíta každý mililiter. Preto som si ako odličovací produkt vzala obrúsky. Bežne sa obrúskami neodličujem, zdá sa mi to neúčinné, no na cestovné účely je to mega praktické. Siahla som po micelárnych obrúskoch Balea a som z nich nadšená. Sú dostatočne mokré, takže pleť netreba vôbec drhnúť. Make-up zvládnu bez ťažkostí a to aj vrátane toho očného. Dokonca aj moje čierne linky, bez ktorých už neviem žiť, idú s týmito obrúskami dole jedna báseň. A čo je najlepšie, pleť nedráždia ani ju zbytočne nevysušujú. Za mňa top odličovacie obrúsky. 

Z vlasových produktov som si dlho nevedela nájsť žiaden top produkt. Nedávno ma však veľmi nadchol práve Klorane suchý šampón. Ako som spomínala v článku, je veľmi účinný, lepší ako Batiste. Navyše je hnedý a moje vlasy majú s ním objem ala pán kaderník. V zime používam takéto produkty častejšie. Prekúrené miestnosti, zima, dážď a nedávno aj sneh sa na vlasoch skrátka podpíšu. Rozhodne sa chystám kúpiť si ďalšie balenie, toto mi už pomaly dochádza. 

Indulona Catrice


Indulona Original telový krém mám rada pre jeho vôňu a hutnosť. Rozotiera sa síce trochu ťažšie, no dá sa to zvládnuť a moja pokožka to potom náležite ocení. Hydratácia trvá až kým opäť nevleziem do sprchy. A tá vôňa, hotová balada. Navyše ma veľmi baví práve toto menšie 100 ml balenie.

Top produkty uzatvára žiarivý Catrice highglighter. Rozjasňovače vedia s líčením spraviť zázraky, dodajú svetlo kam treba a vďaka tomu pôsobíme sviežo. Veľmi to pomáha aj pri kratších nociach. Ja používam tento púdrový hlavne na líca, dodáva to taký akoby mokro-trblietavý efekt. Veľmi dobre to vynikne na dennom svetle i večer na párty. Takže môj make-up na Christmas párty sa bez tohto produktu určite nezaobíde.

Nazbierať tých najlepších 5 produktov nie je niekdy ľahké. V chladnejšom počasí toho zvyknem používať viac ako napr. počas leta. Veď keď denné svetlo trvá len do 16tej popoludní, nejako si ten zvyšný čas musím krátiť. Telo a pleť si navyše žiadajú zvýšenú pozornosť. Momentálne sa najviac teším hutným krémom, ktoré používam na všetko. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké produkty ste si počas jesene obľúbili. Máte skúsenosť s niektorým z mojich produktov? Čo dokáže vašu pleť zachrániť v chladnom počasí?


Komentáre

  1. Odpovede
    1. Používam ho už rok a ešte som lepší nenašla. Je tu však jedno riziko a tým je, že ho asi nikdy neminiem.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.