Čierna a biela maska od Freemanu

Freeman pletove masky hodnotenie

V poslednom čase na mňa prišla nová, masková mánia. Moje bahno z čierneho mora sa už minulo a tak nastal čas nájsť si nového miláčika. A lepší spôsob ako to vyskúšať v malých dávkach hádam ani neexistuje. Freeman masky sú na blogoch známe už pekných pár rokov a tak som sa pustila do ich prieskumu aj ja. 

Tieto masky už obleteli celú blogosféru a ja som bola fakt zvedavá, čo na nich všetci tak vidia. Ja som si zvolila dve určené pre všetky typy pleti. Obe masky sú čistiace a musia sa klasicky oplachovať.
Freeman cukrova maska

Ako prvú som vyskúšala čiernu masku s drevenným uhlím a čiernym cukrom. Maska je hutná, dosť ťažko sa vytláčala aj z tohto mini jednorázového balenia. Aj nanášanie bolo komplikovanejšie, maska totiž obsahuje drobné cukrové čiastočky a nedá sa teda naniesť v dokonalej, súvislej vrstve. Počas pôsobenia masky som o nej ani nevedela. Maska nezasychá na pleti, takže ju musíte klasicky umyť. Po umytí bola moja pleť čistá, ale zázrak som veru nespozorovala.

Freeman pletova maska sol

Pátrala som teda ďalej a našla som bielu diamantovú minerálnu masku s ílom. Aj tá obsahuje drobné mikročiastočky, avšak nanášala sa oveľa lepšie. Počas pôsobenia maska na pleti neštípala a vcelku pekne aj zaschla. Následne som ju opäť klasicky umyla vodou. Efekt na pleti bol však viditeľne lepší. Pleť bola čistá, drobné akné menšie, póry čistejšie. Toto je niečo pre mňa.

Obe masky sú čistiace a teda asi nič pre suchú pleť. Na druhej strane ani jedna maska pleť nevysušuje, žiaden stiahnutý, napnutý pocit som nespozorovala. Myslím, že presne takto by sa mala naša pleť po maskách cítiť, vyvážene a nie vysušene. 

Hodnotenia masiek:

Čierna: 3/5 priemerná
Biela: 5/5 vynikajúca. 

Ja viem, dlhodobé skúsenosti s týmito maskami zatiaľ nemám. Avšak pri pleťových maskách je to ako s láskou na prvý pohľad. Skrátka to viete, nie je to krém, kde čakáte na výsledky pár týždňov. Pri maskách je efekt okamžitý a aj vďaka tomu sú mi po dlhom čase mini balenia masiek sympatické. S kúpou čiernej váham, no do bielej pôjdem určite. Freeman je našťastie jedna z tých značiek, ktorá vyrába svoje masky aj vo veľkých tubách. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte svoje skúsenosti s maskami Freeman. Skúšali ste niektorú z ich masiek? A čo iné značky pleťových masiek, ktorá je vaša top?

Komentáre

  1. Ja som od Freemana mala Goji berry a teda nič moc :/ Ale chcela by som vyskúšať aj iné, tá diamantová vyzerá zaujímavo :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá sa aj mne zatiaľ najviac páči, no určite otestujem aj ďalšie.

      Odstrániť
  2. Mám zkušenost s tou černou maskou a za mě super!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som už mala niekoľko rôznych a žiadna mi veľmi nevyhovovala. Ale teraz som mala bielu a je fakt výborná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne od nich ani jedna nevyhovovala, spôsobovali mi alergickú reakciu a pleť som mala celú červenú podráždenú po nich.. už nikdy viac

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Masky od Freeman mám všeobecně velice ráda .)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.