Traja nováčikovia v starostlivosti o pery


Adventný kalendár a Vianoce priniesli do môjho beauty sveta poriadnu nádielku produktov na pery. Od klasického bezfarebného balzamu, cez ten farebný až po rúž. V podstate som si všetky tieto tri typy produktov plánovala kúpiť sama a ako vidíte, moje želania sa splnili. A tak vám dnes predstavím moje tri nové prírastky v starostlivosti o pery.


Prvým je nechtíkový balzam na pery od Alverde. V blgosfére legenda, pre mňa pred pár rokmi katastrofa. Nechápala som, čo na ňom všetci vidia. Prvý kontakt s týmto produktom mi teda nevyšiel, no vďaka adventnému kalednáru Alverde sme si dali druhú šancu. A tá dopadla skvelo. Balzam je jemný, na perách ho nevidíte a ani ich nemáte zalepené, žiaden povlak. Perfektne sa znáša s rúžom, v podstate sa do pier vsiakne okamžite takže si môžem bez zbytočného čakania naniesť svoj obľúbený rúž. A to je už čo povedať. 

Okrem spomínaných benefitov má ešte jeden a tým sú jeho hydratačné schopnosti. Je to skrátka expert, stačí vám malá vrstva a máte pery zachránené na skoro celý deň. Žiadne vysušovanie ani opätovná či príliš častá aplikácia. Z tohto balzamu som fakt hotová. Navyše je od Alverde takže si na pery nanášam konečne aj niečo prírodné.

Hodnotenie: 5 z 5 bodov, perfektný produkt.



Súčasťou Alverde kalendára bol aj tento farebný balzam na pery s vôňou cherry čiže čerešní. Ide o tónovaný balzam, ktorý dokáže pery veľmi jemne zafarbiť. Je to klasický tyičnkový balzam a aj keď je farebný, viete si ho naniesť aj bez zrkadielka. Pery zafarbuje len veľmi jemne takže je vhodný aj na pracovný stôl. Avšak mňa nejako neohúril nakoľko pery dosť vysušuje. Mám pocit, že kvalitou je na míle vzdialený od nechtíkového krásavca. Ak idete niekam na chvíľku tak si s ním vystačíte, avšak fakt dosť vysušuje. Na prírodnú kozmetiku ma to teda vôbec nepotešilo. Jediné, čo sa mi na ňom páči je jeho tónovací efekt. Inak je to žiaľ adept na prepadák roka. 

Hodnotenie: 2 z 5 bodov, podpriemerný.



A teraz sa už presuniem od balzamov k rúžom. Sestra mi darovala tento krásny Bourjois Rouge Edition. Mám ho v jemnom odtieni 17 Rose millesime.  Keď som ho dostala, tak som sa veru nepotešila nakoľko mám rada výrazné rúže. Dala som mu však šancu a doslova som sa do tohto rúžu zamilovala. A dôvodov na túto lásku som si našla hneď niekoľko. 

Rúž je sám o sebe dosť hydratačný, v podstate si pod neho nemusím dávať žiaden podklad a pery vysušené nebudú. Za mňa zázrak na to, že je to rúž. Odtieň je fakt krásny, áno je jemný, ale myslím, že sa hodí každej žene. Ak mám výrazný outfit tak ho tento rúž pekne zjemní. Rada ho nosím aj do práce skrátka všade, kam sa len dá. Rúž je taký polomatný, má v sebe trblietky, ale nie sú nijako extra výrazné, takže som spokojná.

Jediné ale, ktoré k nemu mám, spočíva v jeho výdrži. Už aj v minulosti som mala tú skúsenosť, že ak je rúž hydratačný, tak veľkú výdrž nemá. To je presne prípad aj tohto rúžu od Bourjois. Vydrží málo, možno nejaké 3 hodiny ak nič nejem, ak jem alebo sa napijem tak je fuč takmer ihneď. Pokiaľ teda hľadáte niečo dlhotrvácne toto nebude ono, avšak farbou a hydratáciou je tento rúž fakt perfektný. Navyše sa dá naniesť aj naslepo a bez zrkadielka. 

Hodnotenie: 4 z 5 bodov, bod dole za výdrž.





Rúž od Bourjois sa stal pre mňa objavom roka, nosím ho momentálne skoro vždy. Vďaka nemu mám už momentálne 4 rúže na pery a jeden lesk, čo je na mňa už fakt slušná zbierka. Škoda len toho tónovaného balzamu, niečo také by sa mi zišlo, ale pery to vysušovať skrátka nesmie. No a nechtíkový balzam považujem tiež za obrovský zázrak. 

Rúžov, leskov a balzamov nie je skrátka nikdy dosť. Ak chcem vyskúšať nejakú novú značku, tak práve tieto produkty si kupujem najčastejšie. Veď balzam je taká mini vecička a pôsobí tak nevinne, zvyčajne ani nestojí veľa. Na testovanie noviniek skrátka ideálna vzorka. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali tieto produkty. Používate radšej rúže alebo len tónované balzamy? Máte typ na nejaký dobrý tónovaný balzam? A čo rúže, ktorý je váš top?


Komentáre

  1. S Alverde balzamami som spokojna. Nechtikovy je super. I ten tonovaci je fajn. Mna nevysusuje, len zase ho nemozem nanasat bez zrkadla, lebo prechadza do okolia pier.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten nechtíkový ako vidím vyhovuje fakt každému. A ten druhý no neviem teraz v zime moje pery vysušuje dám mu však ešte šancu v lete. Ja mám však také suchšie pery čiže možno je to tým.

      Odstrániť
  2. Tónované balzamy veľmi nie, skôr klasicky balzam a na vrch potom pekne pigmentovaný rúž. Už dlhšiu dobu používam na také bežné mazanie cez deň eos a pred spaním a pod rúž Nuxe Reve de Miel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten od Nuxe som aj chcela vyskúšať ale vraj vonia po citrusoch a to nie je nič pre mňa. Inak to robím presne ako ty, najprv balzam a potom rúž.

      Odstrániť
  3. Ani s jednim z tří produktů zkušenosti nemám :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bol som tu. Fantomas bez blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já používám radši rtěnky než tónované balzámy, moje nejoblíbenější barva na rty: Dermacol 16h lip colour - růžový odstín.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú mám tiež avšak nie som až tak nadšená. Stráca sa štýlom dosť nepekným aspoň u mňa. Avšak vydrží dosť len ja mám sýty odtieň a to potom keď mizne nevyzerá úplne najlepšie. Bude recenzia aj na ňu tak sa máš na čo tešiť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.