Najlepší pleťový toner - ružová voda


Nielen ja som vždy tá, ktorá sa kozmetiky zbavuje a posúva ju ďalej. Aj moje kamarátky ma občas obdarujú kúskom, ktorý sa do ich zbierky nehodí resp. im nevyhovuje. Presne tak som sa dostala aj k produktu, ktorý vám dnes ukážem. Ide o moju srdcovú záležitosť, resp. jednu z nich - ružovú kozmetiku. A keďže som momentálne závislá na toneroch, ružová voda je pre mňa ideálnym riešením.

Na úvod musím spomenúť, že táto voda vonia fantasticky. Akoby ste boli v nejakej aleji plnej ruží. Vôňa je výrazná takže nič pre citlivé povahy. Pre mňa je ako stvorená. Balená je v plastovom obale a dávkovanie je fakt jednoduché. Stačí naliať a máte hotovo. Tento spôsob aplikácie mi vyhovuje najviac. Jednoducho si dám ružovú vodu do dlaní a následne vtlačím do pleti. Efekt je oveľa lepší ako keby som si vodu naniesla tampónom.

Poďme však už konečne k tomu, o čo ide. Jedná sa o ružovú vodu značky Leganza, ktorá je u nás bežne dostupná na notino.sk. Pri pohľade na zloženie som sa veľmi potešila, hneď prvé dve priečky obsadili ružová voda a ružový olej z damašskej ruže. Pre bulharskú ružovú vodu sú tieto zložky samozrejmosťou. Ďalej sa v zložení nachádza aj ricínový olej (castor oil), ostatné zložky sú až na konci a tak si myslím, že tak podstatné nebudú. Voda je pomerne veľká, za nejaké cca 3 eurá máte 135 ml produktu, čo vychádza ešte lepšie ako ikonická ružovka od Purity Vision. 


A teraz prejdem k tomu najpodstatnejšiemu a tým sú účinky na pleť. Voda sa do pleti vstrebe pomerne rýchlo, nemusíte extra dlho čakať. Po nanesení na vás čaká pocit úžasne hydratovanej pleti, je to fakt citeľné na dotyk. Zo všetkým ružových vôd sa mi táto zdá najviac hydratačná. Možno aj preto, že to nie je úplne čistá ružová voda, ale obsahuje aj oleje a ďalšie látky.

Vodu si nanášam počas dňa, pod make-up ale aj večer ako prvý krok v starostlivosti o pleť. Dobre sa znáša so sérami, krémami a dovolím si tvrdiť, že so všetkým, čo na ňu nanesiem. Za mňa asi najlepšia ružová voda pod slnkom. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektný produkt.

V poslednej dobe som veľmi závislá na všelijakých pleťových vodách a na všetkom, čo spadá do kategórie toner. Túto ružovú vodu si určite kúpim znova a verím, že sa tento rok dostanem aj priamo k jej zdroju - do Bulharska. Tuším by som sa tam mala presťahovať nakoľko tú ich kozmetiku zbožňujem. Táto je dokonca horúcim kandidátom na top produkt roka 2018. Avšak rok sa ešte len začal, takže nechcem predbiehať. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, akú pleťovú vodu máte najradšej. Zvyknete používať ružové vody?

Komentáre

  1. Ja mám najradšej ružovú vodu od Hanus, stojí úplne smiešne peniaze a zloženie je čisté :) Tiež mám rada kvetove vody, jednak kvôli vôni a tiež kvôli skvelým účinkom na pleť a ich multifunkčnosti ..

    deerly lost / blog instagram

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že si tiež fanúšik ružovej kozmetiky. Tú od značky Hanus chcem určite vyskúšať, z mojich skúseností sú však čisté ružové vody nejako slabšie hydratujúce.

      Odstrániť
  2. Přesně tuhle růžovou vodu jsem také kdysi měla a byla jsem s ní spokojená, akorát jsem nedávno četla celkem nehezký článek o tom, jak se růžové vody vyrábí a asi jsem na ní změnila názor, ale nevím no.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že si ju skúšala. Ten článok nepoznám a je to možno aj dobre, niekedy mám pocit, že už nič nie je dobré. Raz sa propaguje to, potom niečo iné, asi si treba vybrať čo komu vyhovuje.

      Odstrániť
    2. Co konkretne si v clanku citala? Pripadne sem mozes dat link. Podla mojich informacii na vyrobe kvetovych vod nie je nic, co by nam mohlo skodit. Preto som zvedava.

      Odstrániť
  3. Ja som trochu zmätena z ricinoveho oleja. Na jednej strane sa odporuca na rast obocia a byva sucastou ser na rast rias. Na druhej strane ho davaju do pripravkov na tvar. Vsak nikto nechce, aby sa posilnujuci ucinok ricinoveho oleja prejavil tam kde nema. No neviem. Kazdopadne ruzove vody preferujem s cisto prirodnym zlozenim ake ma napr. Dulcia alebo Hanus. Tuto znacku vobec nepoznam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som tie prírodné skúšala, mala som Dulciu aj tú od Purity a na moje tonizačné účely sú skrátka slabé. Ten olej tam tiež nechápem, v konečnom dôsledku je síce voda hydratačná oveľa viac ako čisté ružové vody, avšak presne ako píšeš, ricínový je na iné účely. Tú vodu Hanus skúsim.

      Odstrániť
  4. Táto voda skončila u mňa spláchnutím vo WC,nakoľko ma štípala,bola príliš parfumovaná a mala som na ňu alergickú reakciu.
    Vrelo odporúčam ružovku od Hanusa,ktorú používam roky a som s ňou spokojná.
    Skúsila som aj Saloos,Purity vision aj z Bioruže,ale Hanus je pre mňa top.
    Takže nabudúce nebudem experimentovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to tú Hanus ružovú vodu musím určite skúsiť. Objavuje sa mi v každom komentári.

      Odstrániť
  5. Já růžovou vodu ještě nezkoušela, ale rozhodně to mám v plánu:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Růžovou vodu jsem ještě nezkoušela, ale láká mě :) Tato nevypadá špatně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je fakt veľmi dobrá, pre mňa asi najlepšie akú som kedy skúšala.

      Odstrániť
  7. dobry den som distributor ruzova kozmetika aj ruzova voda s damaszka ruza,voda dovazame priam z bulharkso.ruzova voda ktora dovazame je aj na pleti aj do pecivo caje a tak dal
    mame 100ml -2euro,150ml 2,50 euro,tak isto mame voda z kamomila,levandula
    ak mate zajem mozme spolupracovat 
    bulgarianrosesk@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.