Dekoratívka z Avon beauty boxu


Dekoratívnu kozmetiku na svojom blogu jednoznačne zanedbávam. Nie je to ani tak cielené, ide skôr o to, že sa v tom až tak nevyžívam. Do práce sa líčim denne a to líčenie ma v podstate aj baví, no produkty sa míňajú dosť pomaly. V oblasti líčenia skôr sádzam na osvedčené produkty a tých nových testujem pomenej. Nedávno sa však moje zásoby dekoratívnej kozmetiky rozšírili vďaka beauty boxu značky Avon. Dostať ako darček krabičku krásy ala beauty box bol odjakživa môj sen a vďaka Avonu sa premenil na skutočnosť. 
Záhadný beauty box v krásnom cyklaménovom obale v sebe ukrýval 7 produktov. Farebne boli  ladené vo fialových a zlato-hnedých farbách. Nie sú to úplne moje farby, špeciálne tá fialová mi v líčení akosi nepristane. Z môjho boxu sa teda tešilo viacero ľudí a tak to má byť. Avšak poďme postupne, čo som v boxe našla.


Rovno poviem, že som nevyužila všetky produkty z boxu. To sa pri takýchto krabičkách stáva, nie všetky produkty vám sadnú. Takto si našli linky v ceruzke, lak na nechty aj vôňa Rebel svoje nové majiteľky. Ceruzky mi na mojich mastných viečkach nedržia a navyše fialová mi nepristane. Zlatý lak na nechty tiež nepatrí medzi moje farby a s vôňou to tiež nevyšlo. 


Na čo som sa však tešila boli nasledujúce 4 produkty. Ako prvý spomeniem tekutý rúž na pery v odtieni kissy face čo by mala byť nejaká fialovo-hnedá. Mne to príde skôr ako lesk na pery, na rúž je to málo pigmentované. Ako lesk na pery to u mňa veľký efekt nemalo. Pery mierne vysušoval asi ako všetky lesky a ani výdrž nebola ktoviečo. Dá to tak možno hodinku čiže pre mňa nič moc. Avšak dá sa použiť ako lícenka či očný tieň. Takto ho používam ja a som s ním spokojná. Tu je už výdrž lepšia, no zázraky nečakajte.

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemer.


Fakt očarená som bola vysúvacou ceruzkou na obočie. Ten mechanizmus je super, žiadne strúhanie čiže sa dá používať nonstop. Ceruzka má mierne skosený tvar takže sa s ňou pracuje fakt super. Dokonca mi ani nechýba hrebienok na prečesanie obočia. Akurát ten odtieň Deep brown je o trochu tmavší ako som bežne zvyknutá. Dá sa to, no určite by som si kúpila svetlejší. Avšak produkt ma prekvapil a dokonca sa takmer vôbec nemíňa. Nechápem ako dokáže niekto minúť vysúvaciu ceruzku na obočie za mesiac. S touto vám to určite nehrozí a to ju používam fakt denne.

Hodnotenie: 5/5 bodov.



Rovnako perfektná mi príde aj ich riasenka Big and False lash volume. Ja som už od Avon riaseniek nič dobré nečakala. Mala som Super Shock a veru v šoku som z nej nebola. Avšak táto vyzerá fakt skvelo. Dodá riasam mega objem, zbytočne ich nezlepuje. Jej efekt by som dokonca prirovnala k mojej milovanej riasenke Maybelline Lash Sensational. Akruát presne túto už na avon stránke neviem nájsť. Nájdete tam však podobné riasenky, táto bola asi skôr limitka pre účely beauty boxu.

Hodnotenie: 5/5 bodov.


Posledný produkt, ktorý som v boxe našla, bol strieborný rozjasňovač v tyčinke. Asi o mne viete, že všetky lícenky či rozjasňovače mám najradšej v práškovom stave. Je to dané asi aj typom pleti, tej suchej sedia skôr krémové produkty, mojej práškové. Tyčinkové produkty sú tak niekde medzi, no sú krémovejšie. V tomto prípade som to však prežila a produkt nanášala prstom. Aplikácia bola fajn, no rozjasňovač je veľmi slabý. Jeho efekt nevidím, možno jedine pod lupou. Nemá v sebe takmer žiadne trblietky a nič nevydrží. Za mňa rozhodne sklamanie. Jedine ak hľadáte nejaký veľmi prirodzený a neviditeľný rozjasňovač. Inak ho žiaľ neodporúčam. 

Hodnotenie: 0/5 bodov, nič to nerobí.

Riasenka i ceruzka na obočie ma veľmi milo prekvapili. Zvyšok produktov z boxu pre mňa až tak využiteľné neboli, no pri krabičkách sa to stáva. Každopádne sa mi myšlienka beauty boxov páči, je to taká malá beauty radosť, také milé prekvapenie. Za zaslanie tohto boxu ďakujem značke Avon. Už som pokukovala aj po iných beauty boxoch napr. na stránke Babičkina záhrada nejaké majú. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše skúsenosti s beauty boxmi. 






Komentáre

  1. najviac sa mi páči ten tekutý rúž, má veľmi peknú farbu <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá farba je taká staroružová. Treba skúsiť niekomu to pristane.

      Odstrániť
  2. Ten rtěnko - lesk vypadá moc hezky. Teda alespoň odstínem by se mi líbil. Ale co tak koukám, doma mám ten lak myslím, že zrovna i ve stejném odstínu a drží na nehtech jako blázen :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S touhle řadou od Avonu mám nějaké zkušenosti. Pár produktů jsem od ní vyzkoušela a sedly mi všechny, co jsem zkusila :) byla to rtěnka, řasenka a ještě něco, ale to si teď nevybavuji :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja teda vidieť, že do beauty boxu dali výber toho najlepšieho.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.