Zimná zbierka krémov na ruky

Kremy na ruky zima

Zima je krésne obdobie, ideálne ak je biela a so snehom. Jej typickým znakom však je, že je nám zima a to všade a nonstop. Toto chladné počasie a striedanie pobytu v teple a zime našej pokožke či pleti vôbec neprospievajú. Dôkazom je suchá pokožka. Najviac sú vplyvom chladu vystavené ruky a to aj v prípade, že patríte k rukavičkovým slečnám. Bez dobrého, hutného a výživného krému to v zime skrátka nepôjde. Ja vám dnes ukážem zopár krémov, ktoré mám aktuálne vo svojej zbierke.

indulona krem na ruky novy

Indulona Intensive care - má pekný obal, rýchlo sa vstrebáva, no účinkami je slabá. Nečakajte to, na čo sme pri značke zvyknutí. Tento krém je vhodný skôr do kancelárie alebo v období, kedy nemáte nejako extrémne suché ruky. Vôňa je svieža, taká skôr ovocná opäť niečo čo sa hodí skôr na leto alebo iné obdobie. To už je však skôr vec preferencií. Jediné, čo sa mi na kréme páči je obal. Inak ma však dosť sklamal a s veľmi suchými rukami si neporadí. Intenzívnu hydratáciu ako sľubuje názov určite nespĺňa.

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemerný produkt.


Indulona Original - tak toto je moja láska, nedá sa to povedať inak. Je vysoko výživná, hutná a poradí si s každým suchým miestom. Predáva sa vo viacerých balenia a tiež v rôznych veľkostiach čiže si vyberie určite každý. Ja ju používam aj na telo, aj na ruky a všade kde sa len dá. Navyše sa mi páči jej jemne sladká vôňa, na zimu je fakt úžasná. Krém používam od čias, kedy značka rapídne zlepšila dizajn svojich produktov. Dovtedy som bola skôr fanúšikom ich nechtíkového krému, akosi sa mi však vôňa radu Origianl páči viac. A myslím, že tento rad je aj najviac výživný a presne to v zime potrebujeme. Hodnotenie už neudeľujem, na blogu ste už krém videli a viete, že má plný počet bodov. 


Weleda Skin Food - dobre toto nie je úplne originál krém na ruky. Je to skôr taký zázračný krém, ktorý sa dá používať asi na všetko. Dokonca som počula, že aj na vlasy a to už je niečo. Ja ostávam pri starostlivosti o pleť a telo. Skin Food musíte v zime mať, bez neho to skrátka nejde. Má jemne bylinkovú vôňu, ktorá je však veľmi dobre nakombinovaná  a páči sa mi. Krém je hutný, no vstrebáva sa rýchlejšie ako napr. Indulona. Navyše je prírodný. Keby som mala porovnať jeho hydratačné účinky s Indulonou Original prídu mi rovnaké. Ja však Skin Food od Weledy musím mať, je to taká moja srdcovka.

Aktuálne už dokonca rozšírili rad produktov Skin Food. Okrem tohto originálneho zázraku sa predáva aj jeho light verzia, balzam na pery či telový krém. Ja chcem skúsiť asi tak všetko. Na pultoch DM drogérií sa už predáva takže smelo do toho.


Baylis and Harding - posledný krém pribudol do mojej zbierky len nedávno. Na Vianoce som totiž dostala set 3 krémov na ruky. Značku som doposiaľ na pultoch našich obchodov nevidela, darček pricestoval z Rakúska. Krém je čo sa týka účinkov jemný, je to taký viac silikónový krém, ktorý sa však veľmi rýchlo vstrebáva. Hydratácia je priemerná, nič pre extrémne suché ruky. Napriek tomu som si ho zamilovala nakoľko sa vsiakne okamžite a prenikavo vonia. Pokiaľ sa chystáte von a potrebujete si rýchlo nakrémovať ruky, toto vás zachráni.Vôňou by som ho zaradila k parfémovým krémom nakoľko vonia naozaj výrazne a pripomína mi nejaký parfém.

Hodnotenie: 2/5 bodov, podpriemer. 

V podstate som spokojná so všetkými krémami, ktoré mám momentálne doma. Indulona Intensive care mi už takmer došla a asi jedine tú asi už nekúpim. Značku mám rada, no tento krém ma mierne sklamal dokonca aj v priestoroch kancelárie. Chce to skrátka skúsiť niečo iné. Ten obal sa im však fakt vydaril.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké krémy na ruky najradšej používate. Siahate aj po prírodných alebo ostávate verné tým s klasickým zložením?

Komentáre

  1. Za mě je moc dobrý krém na ruce od Alterra s granátovým jablkem. Nevím, zda zvládne uplně mega vysušené ruce, ale na klasické využití je to boží krém.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám na ruce ráda Neutrogenu. Indulona mi většinou strašně smrdí a Weleda by mě lákala, ale zatím jsem se k ní nedostala :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neutrogena mala a neviem či aj teraz má jeden super krém s malinami. Ten som mala rada.

      Odstrániť
  3. Momentálne používam krémy od značky Loccitane a musím povedať, že sú fakt skvelo hydratačné. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som počula, no zatiaľ som sa do nich nepustila. Trochu ma odrádza cena.

      Odstrániť
  4. Už veľmi dlho hľadám nejaký poriadne hydratačný krém na ruky a asi sa budem musieť popozerať po tom Skin Food :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skin Food je perfektný produkt a môžeš ho použiť fakt na všetko. Stojí za tú cenu. Podobný je ešte aj Cold Cream od Weledy, no ten som zatiaľ nemala.

      Odstrániť
  5. I když je Indulona naprostá klasika, tak já právě tuhle klasiku mám ráda!! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krémy na ruky sú u mňa stále veľká téma, keďže mám ruky extrémne suché a za zimu ich spotrebujem hneď niekoľko. Skin Food je pre mňa absolútna špička, je to krém, ktorý mi prinesie okamžitú úľavu, je veľmi hutný, čo niekomu nemusí úplne vyhovovať, ale pre mňa je ako stvorený. Dobre sa do pokožky vstrebe, takže efekt nejakú dobu pretrvá (pri väčšine ostatných krémov si ruky musím premazávať po pol hodine). Odporúčam!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, Skin Food je prefektný. Vidím, že s ním máš bohaté skúsenosti.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.