Nové púdrové produkty v mojej make-up rutine

Dekoratívna kozmetika skusenosti

Púdrové, krémové alebo tekuté? Tak znie dilema, ktorú riešime pri výbere dekoratívnej kozmetiky.
Mojej mastnej pleti a mojím mastným viečkam vyhovujú najviac práve tie púdrové. Navyše sa mi zdá, že sa s nimi  pracuje omnoho precíznejšie a u mňa aj najdlhšie vydržia. Pred pár mesiacmi som do svojej make-up rutiny zaradila tieto dva produkty a už teraz prezradím, že som z nich nadšená.



Ocny tien Essence Melted Chrome

Začnem šokujúco-úžasným očným tieňom od Essence Melted chrome eyeshadow. V drogériách sa objavil niekedy v novembri a od tej doby sa už stihol stať legendou. Síce tých farieb by mohlo byť na výber viac a strieborná by mohla byť fakt strieborná a nie sivá, avšak tento ružový je úžasný. Tá farba je tak úžasne lesklá, trblietavá a dobre pigmentovaná, že sa do nej skrátka zamilujete. Trblietky mi v priebehu dňa takmer neopadávajú a myslím, že aj výdrž tieňov je viac ako slušná. Nemusíte sa báť, že sa vám do hodiny stratia. Tento tieň si dokonca obľúbila aj youtube expertka na make-up Getthelouk takže nie je o čom. Toto je proste kvalita za rozumnú cenu, stoja tuším okolo 3 eur. 

Ocny tien Essence Melted Chrome

Tieň mi robil spoločnosť aj počas tohtoročného plesu. Ok použila som podkladový očný tieň nakoľko 12 hodín by dal asi málokto, no aj napriek tomu neopadával a pekne držal. Mala som ho však už aj bez bázy a držal slušne nejakých 5 hodín. Ak by vás zaujímala farba, na obale píšu, že ide o 01 zinc about you. Veľmi zvláštny názov avšak nevadí. Mne pripomína takú staroružovú s trochou sivej, ale na očiach je fakt nádherný. Konzistenciou je to taký krémovejší tieň čo asi podpisuje na tom, že fakt dobre drží a stráca sa minimálne.

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektný tieň.

Rimmel paletka

Nasleduje trio paletka od značky Rimmel - rozjasňovač, lícenka a bronzer. Síce mám osobitne všetky tieto produkty, no cestovať s nimi je náročné. Táto je ideálna nakoľko má v sebe všetko, čo potrebujem a je maličká. Zmestí sa mi všade. Čo sa týka farieb tak majú tuším len dve verzie, čo nie je úplne ideálne. Buď vám tie farby sedia alebo nie. Ja som si ako bleduľka kúpila svetlejší variant 001 Golden Sands

S touto paletkou som spokojná tak na 70%, sedia mi lícenka a bronzer. Rozjasňovač je slabý a takmer ho nepoužívam. Jednak je podľa mňa relatívne tmavý, taký skôr dozlata a jednak v sebe nemá dostatok trblietavých a svetloodrážajúcich čiastočiek. Trblietavá je v podstate celá paletka, no len tak jemne, čo mi pri lícenke a bronzeri vyhovuje. Rozjasňovač je však iná káva a keď si ho porovnám s mojím miláčikom od Catrice, tak je to nebo a zem. 

Paletka je skôr taká slabšie pigmentovaná, no dá sa navrstviť. Mne osobne sa nepáčia príliš výrazné lícenky takže na mňa je táto paletka ideálna. Pokiaľ však hľadáte niečo výraznejšie, toto asi nebude pre vás. Prášivosť je myslím si normálna, nejde o nič strašné avšak trochu predsa len práši. Veľmi sa mi na tomto produkte páči, že je malý a skladný. Navyše jednotlivé farby nie sú od seba príliš oddelené takže si môžete naniesť bronzer a lícenku zároveň. Aspoň tak to robím ja, farby si zmiešam a výsledok je dokonalý. Niekedy ich používam aj osobitne a tiež som spokojná. 

Hodnotenie: 4/5 bodov, bod dole za rozjasňovač.

Značky Rimmel aj Essence mám veľmi rada. Hlavne od Rimmelu som toho už vyskúšala dosť a môžem len potvrdiť, že si v ich portfóliu vyberiete. Make-upy sú doružova, korektory sú fajn, laky na nechty tiež no a samozrejme nesmiem zabudnúť na ich super linky či môj ikonický červený rúž. Rimmel by bol u mňa aj na celý článok, no keďže sme v závere tak to nechám na inokedy. Tiene môžem jednoznačne odporučiť, s paletkou záleží, čo čakáte. Je taká jemnejšia a rozjasňovač podľa mňa nefunguje. Na druhej strane je praktická a na cesty úplne skvelá. Úprimne takéto trio paletky v drogérií príliš nie sú takže až tak na výber nie je. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše skúsenosti s týmito produktmi. Ako vnímate sortiment značky Rimmel? Skúšali ste tento nový super tieň od Essence?

Komentáre

  1. Tie Essence Melted chrome eyeshadows sú fakt skvelé! Celkom som si ich obľúbila, najmä kvoli farebnej škále :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa páči hlavne táto farba, no súhlasím, sú skvelé.

      Odstrániť
  2. Očný tieň od essence mám aj ja a je naozaj skvelý :-)❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Po delší době mě jeden produkt od Essence zaujal a to je co říct :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.