Avon dvojfázový odličovač - lepší ako Garnier?

Avon dvojfazovy odlicovac

V oblasti dvojfázových odličovačov mám už dlhé roky svojho favorita. Je ním Garnier Sensitive určený na citlivú pleť. Je to jediný odličovač, ktorý ma neštípe v očiach a dokážem ho teda používať na celú pleť. Kupujem si ho stále dookola a vídavam ho ako obľúbený u mnohých blogeriek. Avšak zvedavosť mi nedala a keď som uvidela v ponuke Avonu dvojfázový modrý zázrak, musela som ho vyskúšať. Veď čo ak nejaký produkt tromfne ten môj top?

Odličovač je balený v plastovom obale, obsahuje 125 ml produktu a predáva sa za cenu 6,50 EUR. Balenie je fajn, ale viečko je šroubovacie, čo mi vôbec nevyhovuje. Oceňujem také, ktoré nemusím držať v ruke alebo naň dávať pozor iným spôsobom. Toto má sklony padať všade možne. Inak je to ale balenie dobré a produktu dávkuje tak akurát. Hrdlo je úzke čiže vám nehrozí zbytočná strata produktu. V tomto smere je obal prepracovanejší ako u môjho Garnier miláčika.

Produkt je oficiálne vhodný pre všetky typy pleti, dokonca aj pre tú citlivú. Mal by odličovať všetok make-up vrátane vodeodolného. To môžem potvrdiť, s linkami si poradil. Bežný make-up z pleti odličuje úplne bez námahy. Je tu však ale problém so šítpaním v očiach a ten je pre mňa rozhodujúci. Ako viete, mám suché a dosť citlivé oči a tak mi sedí máločo. A toto je presne ten produkt, ktorý ma v očiach vždy neskutočne štípe. Snažím sa dávať si ho minimum, ale aj tak sa štípaniu očí neviem vyhnúť. Veľká škoda nakoľko je produkt šikovný, skladný a dvojfázový. Takže nie, lepší ako môj Garnier určite nie je. Navyše oficiálne je to odličovač len na oči, Garnier je možné použiť na všetko.

Našla som aj jeho zloženie, slovenský Avon e-shop ho síce neuvádza, ale angličtina vždy pomôže. Ak vás to zaujíma, kliknite sem. Z môjho pohľadu sú v zložení samé neznáme zložky a to zloženie mi príde dosť chemické.

Hodnotenie: 2/5 bodov, podpriemer.


Za tých 6,50 EUR mi to príde dosť slabý produkt. Aj keď si to prepočítam v pomere k objemu tak je to dosť drahé. Aktuálne ho však majú v akcii za 3 eurá, čo je už znesiteľná cena. Možno ak nemáte citlivé oči a bežné odličovače vám nerobia problém, tak vám bude sedieť aj toto. Mne to na oči nesedí, ale nevadí, viem ho spotrebovať na bežný make-up mimo očnej oblasti. Svoju primárnu funkciu však v mojom prípade nesplnil. 

Produkt zaslaný spoločnosťou Avon. 
Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte aké odličovače očí používate. Skúšali ste už tento od značky Avon?

Komentáre

  1. zatiaľ som asi u žiadnej blogerky nečítala, že by ju neštípal v očiach :( to je škoda..mňa tiež veeeľmi štípal
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobré vedieť, tak je to naozaj problém odličovača a nie subjektívna záležitosť.

      Odstrániť
  2. Celkově s Avonem nemám moc zkušeností, ale je škoda, že odličovač štípe v očích.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S pleťovou kozmetikou ani ja nie. Skôr mám dobré skúsenosti s ich dekoratívkou.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.