Balea olej na holenie

Balea olej na holenie

Náš trh je tak trochu špecificiký. Špecifický tým, že sa u nás toho predáva dosť málo. Stačí vycestovať pár kilometrov do Čiech, Poľska či Rakúska a ste v inom svete. Aj taká ponuka DM drogérií sa líši v závislosti od regiónov. Príkladom je aj ich privátna značka Balea a olej na holenie. Na Slovensku ho skrátka nekúpite. Ja ho mám od našich susedov a rovno poviem, že toto je proste perfektný produkt. 


Balea olej na holenie je jedným slovom zázrak. Je zložený z viacerých olejov ako napríklad olivový, babassu olej, slnečnicový, olej z nechtíka lekárskeho a tiež mandľový. Kompletné zloženie nájdete na stránke českej Dmky, kde sa produkt aj predáva. Všetko toto spôsobuje, že olej pokožku perfektne hydratuje, holenie je úplne jednoduché a bez zbytočného podráždenia. Balenie je plastové a produkt sa dávkuje jednoducho pomocou pumpičky. Nehrozí vám teda, že olej vylejete alebo to s množstvom zbytočne preženiete. V prípade tohto produktu by to bola  fakt škoda.

Ako som spomínala v úvode, olej som v slovenskej DMke nenašla. Dá sa však kúpiť v Čechách a v Rakúsku. Mne to príde veľká škoda nakoľko toto je fakt skvelý produkt. S gélmi či penami na holenie sa to skrátka nedá porovnať. Oleje sú k pokožke šetrnejšie a zároveň ju hydratujú. Aj olej Balea funguje na rovnakom princípe. Obsahuje 75 ml produktov a je určený pre citlivú pokožku. Jeho cenu si už presne nepamätám, ale bolo to lacné, do 4 EUR ak nie aj menej.

Balea olej na holenie


Na jedno použitie ho stačí fakt malé množstvo, pár pumpičiek. Na holenie nôh je absolútne ideálny. Neviem, či to máte rovnako, no mňa zvyknú nohy po holení neskutočne svrbieť. Najradšej by som si ich doškriabala. S týmto olejom však ten problém nemám. Citlivá pokožka si s ním teda bude rozumieť. Holenie s ním ide veľmi ľahko, žiletka pekne kĺže po pokožke a ste hotové raz-dva. Aj bez pocitu suchých nôh.

Skúšala som ho použiť aj na holenie intímnych partií a funguje tiež. Len sa mi zdalo, že v tomto prípade to šlo trocha ťažšie, ale tieto oblasti sa celkovo holia náročnejšie. Každopádne dá sa použiť aj na tento účel čiže označila by som ho ako univerzálny pomocník pri holení. V neposlednom rade má aj peknú vôňu, takú jemnú, ale peknú.

Hodnotenie: 5/5 bodov. 

Oleje na holenie nepatria medzi úplne bežné produkty. V našich končinách nejaké nájdete, no je ich málo. Myslím, že značka Saloos ponúka niečo podobné, takže ak nemáte po ruke inú ako slovenskú Dmku, možno skúste ten. Alternatívou je aj holenie kokosovým olejom, aspoň u mňa to funguje. Myslím, že holenie olejmi ma začalo baviť natoľko, že už iné produkty ani nechcem. A pevne verím, že aj k nám sa tento olej dostane. Môj som kupovala už cca rok dozadu.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či používate oleje na holenie. Videli ste už tento produkt na Slovensku?


Komentáre

  1. Olej na holenie som teda ešte neskúšala, no je mi dosť sympatický :D Najbližšie vymením gél za neho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oleje nie sú až tak dostupné na našom trhu. Možno aj preto siaha väčšina z nás automaticky po géloch alebo penách. Ja už však nič iné ako olej nechcem.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.