Essence volume booster - báza pod riasenku


S článkami o dekoratívnej kozmetike sa u mňa roztrhlo vrece. Pomaly to vyzerá tak, akoby som v pleťovej starostlivosti nemala nič nové. Nie je tomu celkom tak, no je pravda, že aktuálne som si dala stopku a snažím sa minúť to more pleťovky, čo doma mám. Stále je tu však niečo, čo tu ešte nebolo, takže sa máte na čo tešiť. Dnes to však bude o produkte na riasy, ktorý dokáže zlepšiť efekt každej riasenky. Reč je o primere ala podkladovej báze pod riasenku.

Essence Volume Bootser Lash primer je presne ten biely podklad, ktorý býval kedysi súčasťou Loreal double riaseniek. Aj dnes takéto ešte majú, no biely primer ma fascinoval vždy. Túžila som mať túto zázračnú bielu riasenku doma a používať ju s mojimi obľúbenými.. Doba pokročila a na trhu sa pár takýchto produktov konečne nachádza. Koniec koncov, je doba bázická alebo doba primerov. 

Bázy už dnes máme na všetko - na pleť, na očné tiene, na rúže a aj na riasenky. Už len čakám podkladovú bázu na úpravu obočia či pod pleťový púder. Ak môj článok číta marketér nejakej značky, možno som mu práve dala chrobáka do hlavy. Každopádne biely podklad pod riasenku je dosť jedinečný produkt. Jedinečný v tom, že ho má len veľmi málo značiek. Ja som objavila tieto produkty u značiek Loreal, Essence a Eveline. Dermacol to mal kedysi tiež, no dnes sa už tuším nepredáva. 


Essence podkladovú riasenku som kúpila v Kauflande. Zvláštne je, že v stojanoch drogérií tento produkt chýba a neviem prečo. Každopádne toto je skvelý produkt, ktorý podrží aj tú najhoršiu riasenku. Ja som mala nedávno smolu na jednu takú horšiu a aj tú vedel potiahnuť k lepším výkonom. Riasenka sa aplikuje ako prvá vrstva na nahé, nenalíčené riasy. Trochu sa nechá uschnúť, no nie úplne, a môžete smelo nanášať vašu riasenku. Ten efekt bez podkladu a s ním je fakt viditeľný. A nemusíte sa báť, vaša čierna riasenka sa nestane sivou po kontakte s touto bázou. Čierna ostane pekne čiernou, akurát pozor aby vám podklad neuschol úplne. To by tá biela mohla mierne svietiť.

Hodnotenie: 5/5 bodov. 

Riasenka je lacná, kúpite ju za 3 eurá aj niečo v Kauflande a tiež v pár e-shopoch. Verím, že časom príde aj do drogérí lebo je to fakt perfektný produkt. Možno to nie je úplne niečo, čo musíte nutne mať, no mne sa páči a používam ho rada. Navyše je lacný a zdá sa, že vydrží dosť dlho mokrý. Mám ho otvorený 3 mesiace a je stále fresh.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či používate tieto biele podklady pod riasenky. 

Komentáre

  1. Podklad pod řasenku nepoužívám. Mám svoji oblíbenou řasenku, kterou si kupuji stále dokola, tak tuhle bázi vůbec nepotřebuju.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné je to produkt tak trochu navyše, no ja som ho akosi musela mať. Navyše som si kúpila jednu novú riasneku, ktorá bola nič moc čiže som to využila. No a aj s tvojou obľúbenou by určite spravil ešte lepší efekt, ale chápem :)

      Odstrániť
  2. Já jsem doteď ani nevěděla, že báze pod řasenku existuje :) Upřímně já bych ji nepoužívala, snažím se používat co nejméně produktů a nemyslím si, že bych bázi pod řasenku potřebovala :) Každopádně jsem ale ráda, že tobě sedí a vyhovuje ti :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to také dosť ojediné a ako píšem, týchto produktov je málo. Loreal má ešte tuším aj teraz takúto double riasenku - báza a riasenka a tie sú super, no sú drahé. Toto je dosť lacné a funguje s každou riasenkou. Avšak jasné, je to báza a nie každý ich používa a potrebuje.

      Odstrániť
  3. Primer pod riasenku síce nepoužívam, pokiaľ nie je vyslovene súčasťou riasenky, ale toto vyzerá zaujímavo! Škoda, že si nedala fotku oka s primerom a bez neho, rady by sme vidieť ten rozdiel... :)
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru je to zaujímavé, dosť netradičný produkt. Nuž takéto fotky nemám, ale stojí to za skúšku.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.