Veľké porovnanie dvojfázových očných odličovačov

Dvojfazove odlicovanie pleti makeup

Očné odličovače som nemusela hľadať dosť dlho. Mala som svojho favorita od značky Garnier a kupovala som ho vpodstate nonstop. Naposledy mi však nejako prestal účinkovať a riasenka s ním nešla dole. To ma viedlo k hľadaniu niečoho ešte lepšieho a tak vznikol dnešný článok. Rada by som porovnala 3 očné odličovače, ktoré doma aktuálne mám. Všetky sú dvojfázové s olejovou zložkou, takže fungovať by mali.

Garnier Sensitive odlicovac dvojfazovy

Začnem mojím dlhoročným miláčikom od značky Garnier. Ide o odličovač očí a pleti v jednom. Silikóny žiaľ obsahuje, no inak je podľa stránky skincarisma jeho zloženie viac ako bezpečné. Mňa v očiach neštípe čo stále platilo a platí. Rovnako tak si poradí s linkami a rôznymi druhmi očných tieňov. Zdá sa mi však, že na samotnú riasenku je aktuálne slabý. Riasenku používam stále od Maybelline Lash Sensational, akurát som si vzala novú farbu dark black čiže sýtočiernu. Efekt je fakt viditeľnejší, tá čierna je tmavšia takže aj to môže byť problém. Mám doma aj inú riasenku a ani s tou si už nejako nevie poradiť. Možno som chytila nejaký chybný kus netuším. Doposiaľ mi fungoval vždy a na 100%.

Avon dvojfazovy odlicovac

Avon odličovač už z blogu tiež poznáte. Odličuje perfektne, aj linky, aj riasenku, len v očiach neskutočne páli. Spotrebovala som z neho minimum a radšej ho ani nikomu neposúvam. Tak veľmi ma oči zatiaľ po žiadnom produkte nepálili. Takže toto len na vlastné riziko a pre slečny s citlivými očami vôbec. Na odlíčenie zvyšku pleti sa použiť dá, no jeho primárny účel na oči zlyhal.

Nivea Micellair odlicovac

Posledným, a dá sa povedať objavom roka, je čierny odličovač Nivea Micellair. Ide o nový rad značky Nivea s obsahom čierneho čaju a suchého oleja. Majú aj micelárnu vodu a už som naň čítala dve pozitívne recenzie. Tak som si povedala, že to skúsim. A veru skúška dopadla perfektne. Odlíči všetko tak ako garantuje výrobca, je vhodný aj na vodeodolný make-up. Tiež je pre citlivky a v očiach vôbec neštípe. Ani to necítite, že ste použili vôbec nejaký odličovač. Nuž a topka na záver - riasenku aj linky odličuje bez námahy. Myslím, že je ešte lepší ako môj Garnier. Po ňom som mastné očné viečka mávala, tu nič. A samozrejme ani zahmlené videnie sa nekoná. Mínusom je možno cena, za 125 ml produktu dáte 5 EUR. Nie veľa, no ani nie málo.

Hodnotenie: 5/5 bodov. 

Čo by to bolo za porovnanie bez tabuľky, myslím, že by to ani nešlo. Len dúfam, že sa zobrazí tak ako chcem, niekedy mi tie tabuľky v blogeri fungujú divne.


Názov produktu Garnier Sensitive Avon Dual Nivea MicellAir
Cena cca EUR  4 6 5
Objem 250 125 125
Dvojfázový áno áno áno
Štípe v očiach nie áno nie
Oldičovacia schopnosť dobrá výborná výborná
Zanecháva mastný film mierne veľmi vôbec
Vhodný na citlivé oči áno áno
Podiel bezpečných látok v zložení podľa Skincarisma 92% nenachádza sa na stránke 88%
Celková spokojnosť 1 - 5 4 2 5

Nuž tak ako vidíte, Nivea ma jednoznačne prekvapila a vyhrala to na plnej čiare. Garnier si ešte určite niekedy kúpim, lebo mám pocit, že mám proste len chybný kus. K Avonu by som sa kvôli efektu štípania v očiach už radšej nevracala. Takže Nivea to zase raz vyhrala a iba taká zaujímavosť posledných dní k tomuto produktu. Boli sme nedávno na pracovnej ceste v Nemecku a tiež som bola v Rakúsku. Bola som v oboch sieťach DMky a veru v tej nemeckej sa tento produkt nepredáva. V Rakúsku áno a u nás našťastie tiež, takže fakt zvláštnosť. No a cenovo je cca všade rovnako drahý. Každopádne odporúčam skúsiť, je super.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte či ste už skúšali tento čierny odličovač Nivea. 

Komentáre

  1. Ja som si na tvoje odporucenie kupila Garnier a veru oci odlici mozno tak na 50 %. Kupovala som tak mozno pred mesiacom. Podla mna teda nemas chybny kus, ale mozno zmenili zlozenie. Kazdopadne spokojna s nim veru nie som.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za komentár, tak asi sa to jeho zloženie fakt posunulo smerom k horšiemu. Škoda, ale tak to vo svete kozmetiky chodí.

      Odstrániť
  2. Pěkná recenze. Já zatím vyzkoušela dvoufázový odličovač Cien, Isana a teď mám Yves Rocher a skoro nejlíp vychází Cien (když porovnám cenu a výkon). A zjišťuji, že mne dvoufázové odličovače přestávají bavit (nějak mne začala otravovat nutnost je protřepávat), zkusím asi nějaký "normální"

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hej aj mne to už trochu lezie na nervy. Cien som nemala, to môžem skúsiť šak je lacný.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.