Najlepšie produkty roka 2019 - vlasy a make-up


Príprava dnešného článku ma utvrdila v tom, že minulý rok patril rozhodne dekoratívnej kozmetike. Nie som na ňu síce primárne zameraná, no akosi som toho vyskúšala fakt dosť. Viac som experimentovala a napodiv sa mi to aj vyplatilo. Koniec koncov, efekt make-up produktov je zvyčajne dosť okamžitý, pri moje milovanej pleťovke to trvá aj pol roka. Takže dnešné top produkty budú hlavne o dekoratívke, no našla som aj niečo zo starostlivosti o vlasy. 


MAKE-UP / DEKORATÍVNA KOZMETIKA

Tak tu sa dneska vybláznim riadne. Ani neviem, čím prvým zača. Asi to budú oči, pretože čo je lepšie ako zvodný pohľad však. Prvý top produkt, ktorý mi denne zachraňuje život je rozhodne GOSH podkladová báza. Je v tyčinke, tuhá, oko pekne farebne zjednotí a líčenie očí mi s ňou drží po celý deň. Konečne niečo poriadne na moje extra mastné očné viečka. 

Pri tých podkladoch by som ešte ostala, Essence má totiž skvelú podkaldovú riasenku. Je biela a dá sa naniesť pod akúľkoveľk riasenku. Vďaka tomu dosiahnete tzv. volume boost efekt. Skrátka riasy sú vďaka tejto báze ešte objemnejšie a krajšie. Nepoužívam ju každý deň, ale aj tak pomerne často a navyše tá cena je super. Dúfam, že ju tak skoro z predaja nestiahnu. Tieto podkladové riasenky sú totiž dosť úzkoprofilový tovar. 

Všimla som si, že minulý rok som presedlala od všetkých matných líčidiel k tým trblietavým. Milujem rozjaňovače, lícenky aj očné tiene s trblietavým efektom. A jedny fakt dobré mono tiene má aj Essence. Ide o ich Melted Chrome eyeshadow, ktoré sú super, len tých farieb by mohlo byť viac. Mne sedí hlavne ružová resp. ono je to skôr taká tmavšia ružovo hnedá. Tiene sú práškové, skôr až maslové a dlho vydržia, neopadávajú a sú dobre pigmentované. 

Súčasťou pekného líčenia očí je aj upravené obočie. Resp. u mňa je upravené obočie základ líčenia ako takého. V tomto smere som objavila fakt skvelú novinku vo forme práškovej linky na obočie. Je to niečo medzi tieňom a púdrom a perfektne sa s tým pracuje. Celkovo sa Avon v poslendej dobe vyšvihol na dosť dobrú úroveň aj čo sa make-upu týka. 

Ako som už spomínala, lesk a trblietky vládli roku 2019 jednoznačne. A opäť tu musím spomenúť super produkt značky Avon. Ide o ich tekutý rozjasňovač s pipetkou. Dá sa použiť ako rozjasňovače a tiež ako očný tieň. Drží celý deň a na moje prekvapenie sedí aj mastnej pleti.

Maybelline rúž Super Stay Matt ink je niečo na párty a večierky. Rúž na perách vydrží veľmi dlho, vytrácanie je pomerne prirodzené a hlavne pery príliš nevysušuje. Trochu áno, ale nie je to nič hrozné. Mám dosť výraznú farbu, no plánujem si kúpiť aj nejakú jemnejšiu na bežný deň v práci. I keďja nosím výrazné rúže úplne bežne.

NYX fixačný sprej na make-up v matnej verzii mám už v druhom balení. Krásne fixuje a zároveň pleť aj zmatňuje. Počas leta mi pomáhal udržať pleť menej mastnú, fakt to bol rozdiel. Okrem leta ho používam aj v čase, kedy potrebujem dlhšiu výdrž make-upu. Všetko zvláda s prehľadom.



STAROSTLIVOSŤ O VLASY

V starostlivosti o vlasy to bola minulý rok dosť bieda. Skúsila som aj nejaké nové šampóny, no príliš veľa top produktov z toho nevzišlo. Takže vám tu zase a znova musím spomenúť extra skvelý šampón Keratyna. Je lacný, obrovský, voňavý a jeho jediným problémom je dostupnosť. Kúpiť sa dá v Poľsku a na Slovensku jedine online. Je to lepšie ako nič, no pre mňa je to rozhodne zázrak na vlasy. Doma mám aj Keratynu na blond, ružové i hnedé vlasy. Nuž ten blond neviem príliš či využijem, ale zvyšné určite áno. 

Farbenie vlasov sa minulý rok nieslo hlavne v znamení farebných masiek. Vyskúšala som tie slávne škandinávske masky od Maria Nila. Sú to fakt prevratné produkty, mala som hnedú aj ružovú a obe boli super. A veru, ružová chytila vpohode aj na moje svetlé hnedé vlasy. Efekt bol viditeľný a bolo to pekne ružové, len nie tak krikľavé. Na experimentovanie s farbami alebo na pridanie tónu vlasov na pár dní sú to skvelé masky. Trvalý efekt nemajú takže v tomto smere s nimi nepočítajte. Aplikujú sa však extra skvelo ako kondicinér na mokré vlasy. Ak ste neskúšali, tak rozhodne odporúčam. Ich cena je okolo 13 eur za malé balenie, čo je dosť, no mne sa páčia.

Myslím, že TOP produkty za rok 2019 by sme mali. Tie, ktoré som už medzičasom minula, majú svoju históriu aspoň tu na blogu. Vyzerá to tak, že šampón Keratyna je skrátka neprekonateľný, čo sa kvality týka. Teším sa už na nový rok, aké zaujímavé produkty sa mi podarí objaviť. Koniec koncov, život beauty blogerky je hlavne o nových výzvach a objavoch.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali niektoré z dnešných produktov. Aké sú vaše top produkty za rok 2019?


Komentáre

  1. Maybelline SuperStay Ink je podľa mňa najdokonalejší produkt na pery! Mám ich doma snáď 8 a skoro ani iné rúže nepoužívam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si plánujem kúpiť viaceré odtiene. Ako píšeš, sú úžasné.

      Odstrániť
  2. Z tvojich produktov som žiadny neskušala, ale teda vyzeraju lákavo a pekne si ich naaranžovala na fotkách. Ja som chcela tiež pisat článok najlepšich produktov za rok 2019, ale akosi som nevedela zhrnut a rozhodnut sa, aké produkty tam presne dám. Ledva somich nahrabala 5, tak som taký článok radšej ani nepisala. Zatial.. uvidim, či ešte niečo vymyslim.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyberá sa to ťažko, to ťa chápem. Ja ich mávam kedy koľko, napríklad vo vlasovej už neviem či sa niečo ďalší rok objaví. Tam som fakt dosť stabilná. Avšak aj 5 je niečo. A ďakujem za pochvalu za fotky.

      Odstrániť
  3. Presne včera som išla okolo tej podkladovej riasenky od Essence a rozmýšľala som či ju kúpiť. (Asi tam pôjdem znovu 😁)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.