Alverde čistiaci a umývací krém s liečivým bahnom

Alverde cistiaci krem

Pleťové gély by ste u mňa hľadali už márne. Už roky ich nepoužívam a cítim sa fakt lepšie. No teda nielen cítim, ja aj lepšie vyzerám. Moja pleť si zvykla na čistenie mydlom veľmi rýchlo a odvďačuje sa mi za to svojím perfektným stavom. Chcelo to však už znova zmenu a ja som siahla po osvedčenej prírodnej značke Alverde. Zrak mi padol na čistiaci krém z červeného radu Clear a vzhľadom na pomer cena/výkon som ho skrátka musela mať.  

Alverde čistiacia krém s bahnom sa predáva za necelé 3 eurá. Za túto cenu dostanete až 100 ml čistiaceho produktu, ktorý je podotýkam krémový a maximálne príjemný. Ak si spomínate, z tohto radu som mala už dve balenia fluidu a tak som šla takmer na istotu. Fluid bol super, udžiaval pleť v top stave, netvorilo sa mi s ním žiadne nové akné a rozmýšľam, že si ho kúpim znova. V mojej skincare mi fakt chýba. Tento krém je podobne ako fluid obohatený o liečivé bahno a zelený čaj. Aj farbu majú rovnakú - svetlohnedú. Čistiacia krém je tekutý a dobre sa nanáša na pleť.

Ja si ho nanášam oboma spôsobmi - namokro aj nasucho a nevidím rozdiel. Efekt je skvelý, pleť je po použití čistá, ale nie zbytočne suchá. V zložení som ešte našla mandľový olej a glycerín, kompletný prehľad zložiek nájdete na linku vyššie. Mňa osobne lákal hlavne ten spôsob použitia produktu - čistenie krémom. Ako viete, nemám rada gély ani ich konzistenciu, no krémy na čistenie to je niečo iné. Tento je extra jemný, ale účinný. Používam ho ako druhý krok po odlíčení pleti alebo aj kedykoľvek na vyčistenie pleti. Je to taká moja obľúbená hračka súčasnosti. Mám ho fakt rada.

Alverde cistiaci krem zlozenie

Samozrejme nemožno nespomenúť jeho účinky na pleť. Myslím, že dobrý čistiaci produkt by mal prinášať pleti aj nejaké benefity. Tu som si však okrem sviežej pleti na dotyk nevšimla nič iné. Z čias čistenia pleti mydlom som videla výraznejšie zlepšenie. S krémom sa to však nejako nedeje a je mi to tak trochu aj ľúto. Používam ho už mesiac bez prestávky, vždy ráno aj večer a veru príliš veľký zmysel tohto produktu nevidím. No na druhej strane mi pleť nezhoršuje a príjemne sa s ním pracuje. Takže mu asi ten obrovský boom efekt na pleti odpustím. A ešte jeden fakt, pleť po ňom nie je suchá ako po nejakých agresívnych čistiacich produktoch.

Hodnotenie: 4/5 bodov, celkom dobrý.

Veru ťažko povedať, či by som si tento krém kúpila znova. Možno aj áno lebo je jemný, nevysušuje pleť a má fajn cenu. A aj pekný obal, len ten stav pleti mi s ním skrátka príliš lepší nepríde. Z času na čas si ho určite doprajem ako takú príjemnú zmenu v skincare. Najbližšie sa chystám skúsiť aj nejaký čistič pleti od mojej aktuálne top značky CeraVe.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké jemné a účinné čističe pleti používate. 


Komentáre

  1. Já mám ráda pleťové gely. Mýdla na svou pleť už nepoužívám, ale dříve, když jsem měla problémy s pletí, používala jsem černé mýdlo s uhlím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.