Top 5 zimných produktov


Myslím, že rebríček TOP 5 vždy poteší a mňa to fakt baví písať. Len škoda, že jeden z top produktov je už spotrebovaný a ja vám ho teda neviem ukazáť na fotkách. Ale nebojte sa, na blogu už zažil svojich pár minút slávy. Zima sa nám už pomaly končí a tak to nechcem prepásť s tými top produktmi. Tuším, že v jeseni som to akosi úplne nestihla takže som sa rozhodla polepšiť. Poďme na to.


Nivea Micellair očný odličovač predstavoval túto zimu môj top odličovací produkt. V podstate vystriedal môj kedysi milovaný dvojfázový odličovač od Garnier. Ten sa však zmenil na nepoznanie a nevie si už poradiť s očami takmer vôbec. Zato Nivea ho veľmi dobre nahradila. Tento odličovač je navyše jemný, neštípe v očiach a nie je zbytočne mastný. A ak neveríte, ako skvelý je, tak na fotke je už moje druhé balenie. Majú aj jeho veľkého brata - micelárnu vodu, no tá tuším neobsahuje suchý olej čiže neviem či by na oči stačila. 

Weleda Skin Food telové maslo som si fakt zamilovala. Normálne by som si kúpila hneď ďalší kus, keby som doma nemala tak veľké zásoby produktov na telo. Avšak toto bol prosto skvost. Krásna vôňa, neskutočne lahodná aplikácia, maslovitá konzistencia. Skrátka Weleda to vie, čo si budeme hovoriť. Už sa mi aj minul, takže pripájam link na recenziu.


Rovnako skvelo na mňa zapôsobil aj rad Maxima od značky Avon. Obsahuje toaletnú vodu a telové mlieko a milujem ich oba. Majú identickú, sladkú vôňu, ktorá presne lahodí môjmu nosu. Toto je skrátka vyrobené asi priamo pre mňa. Až sa mi tá toaletná voda minie, isto si kúpim druhé balenie. S telovým mliekom je to rovnako a navyše sa určite hodí aj v lete. Vstrebáva sa totiž extra rýchlo a ten zlatý obal. Toto sa Avonu fakt veľmi vydarilo. Neviem, či tá toaletná voda drží úplne celý deň, ale pracovnú dobu dáva a to mi stačí.


A na záver tiež niečo so zlatým obalom, tentokrát made in Poland. Moju posadnutosť sladkou vôňou kozmetiky poznáte. Nič slabé alebo nedajbože neparfumované u mňa na telo nenájdete. To skrátka nie som ja. Krém na ruky poľskej značky Eveline Cosmetics mám priamo z Poľska. Podrobnejší článok o mojich krémoch na ruky ešte chystám, takže naň ešte príde rad. Tu len spomeniem že je extra výživný aj napriek tomu, že nie je extra hutný. Pomohol mi aj v zime a tá vôňa, ja by som ho najradšej zjedla. Obsahuje navyše arganový olej a vanilku, po ktorej fakt výrazne vonia. Ak nie ste nadšencom výrazných vôní, tak toto nebude nič pre vás.

V zime všeobecne staviam viac na sladké vône a hutnejšie konzistencie produktov. Myslím, že súhrn dnešných produktov o tom jednoznačne svedčí. O vôňach sa síce zvyčajne na blogu nevyjadrujem, ale ak ste nadšencom sladkých vôní, odporúčam pozrieť stránku Avonu. Ja vám neviem, ale v poslednej dobe šla tá značka kvalitou neskutočne dopredu. Už teraz sa teším, s čím prídu najbližšie. Na príchod jari ako takej sa však teším dvojnásobne. To je u mňa asi jasné, narodky v jari rovná sa láska k jari.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké produkty ste mali v zime radi. Poznáte nejaký z mojich produktov?

Komentáre