Do sprchy s olejom od Rituals

Rituals sprchovy olej

Sprchové produkty na blogu príliš často priestor nedostávajú. No pri tomto som musela spraviť výnimku a toto pravidlo porušiť. Nedalo sa inak, zamilovala som sa doň a musím to s vami zdieľať. Dnes zabudnite na všetky klasické sprchové gély či krémy. Prejdeme k naozaj luxusným veciam v starostlivosti o pokožku. Pripravené?

Rituals je americkou značkou prírodnej kozmetiky. Na našom trhu je už dostupná v Bratislave, kde má svoju kamennú predajňu a viete sa k nej dostať aj prostredníctvom e-shopov. Jej produktové rady sú inšpirované východnou filozofiou. Nájdete tu rady ako Namaste, Budha či môj Ritual of Ayurveda a mnohé ďalšie. Líšia sa vôňou a účinkami, no pri výbere asi vyhráva tá vôňa. Tú moju by som prirovnala k niečomu jemne sladkému, no nie extrémne. Spája sa v nej indická ruža a sladký mandľový olej. Cena tohto krásneho, 200 ml oleja sa pohybuje okolo 9 eur, dostanete ho napríklad tu. Mne osobne sa produkt páči a investíciu neľutujem. 

V produkte sú ukryté samé cenné zložky ako napríklad repkový olej, mandľový olej, vitamín E a kopec ďalších zložiek. Podrobné zloženie som našla na stránke feelunique a niečo vidieť aj na fotke. Tých olejov je tam dosť, no podstatné je, že jeden z nich - repkový - je na prvej priečke. Konečne žiadna voda v zložení, paráda.

Rituals sprchovy olej

Olej mi príde nádherný už na pohľad. Dokonca má dávkovaciu pumpičku, bez nej by som prežila a občas sa mi zbytočne zamastí, ale inak ok. Olej je fakt olejom, po nanesení vidíte žlto-oranžovú olejovú textúru a poviete si, tak toto asi ani neuvidím, kam dávam. Opak je však pravdou, olej sa po kontakte s vodou mení na mliečnu emulziu a tá sa zmýva ľahko. Navyše aj to nanášanie je také maximálne príjemné, akoby ste boli niekde v kúpeľoch či luxusnom hoteli. Mňa tento olej veľmi baví, o to viac, že som si vôňu vyberala online a sadla mi. 

Jediné, čo som samozrejme veľmi ostro sledovala, bola moja pokožka po použití tohto zázraku. A veru aj tá má z oleja benefity, nie je vôbec suchá. Samozrejme, telové mlieko si ja ešte doprajem. No aj keby sa vám pár dní natierať nechcelo tak z vás sušienky nebudú. 

Hodnotenie produktu: 5/5 bodov, úplný luxus.

Myslím, že produkty Rituals sú vhodný luxusný darček pre akúkoľvek ženu. Minimálne tieto oleje sú skvelé. Mala som už oleje, ktoré nevoňali, nepenili a nič nerobili. Tieto vás prekvapia zmenou textúry a perfektným zážitkom. Dokonca aj holenie nôh je s týmto produktom malina. Ja vám neviem, ale zamilovala som sa. Nuž veď bodaj by aj nie keď obal má nádhernú bordovú farbu. V tejto farbe mám rúž a najnovšie aj môj bicykel. Skrátka na tú bordovú ja dosť letím, čo vám poviem. Ja viem, že do Vianoc je ešte riadne ďaleko, ale už mám tuším jeden tip na darček v zálohe. A mimochodom robievajú aj adventné kalendáre. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali nejaký produkt značky Rituals. 

Komentáre

  1. Ja by som chcela vyskúšať ich peny sprchovacie a celkovo mi príde že táto kozmetika je málo vychvaľovaná.Nieje príliš známa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím nenašla som príliš veľa článkov, no pár ich je. Pena môže byť ešte lepšia, díky za tip.

      Odstrániť
  2. Od této značky jsem ještě nic neměla, ale sprchové oleje mám moc ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprchové oleje zbožňujem :)

    xoxo | Monica from https://lipstickverse.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.