Každá môžeme byť "Krásna Slovenka"

Krasna Slovenka krem plet

Krémy od Halvíka ma asi nikdy neprestanú baviť. Keď tak lovím v pamäti tak mám s nimi prevažne dobré skúsenosti. Nesadla mi len Snehová vločka, ktorá bola na moju pleť trochu ťažká. Inak však čo si kúpim alebo dostanem to je skvelé. Nuž a musím uznať, že od Havlíka toho viac dostávam. Doma už asi všetci vedia, čo mám rada a krém dostala ešte na Vianoce. Asi si poviete, no páni, to je už riadne staré. Veru ja dávam pleťovej kozmetike až 6 mesiacov na to, aby sa ukázala. Zvyčajne z mojich skúseností je toto práve ten správny čas. To už sa zmení aj ročné obdobie a ja vyskúšam krém na všetky možné spôsoby. 

Inak to nebolo ani pri testovaní krému Krásna Slovenka. Inak za ten super peppermintový obal a perfektne chytľavý názov má u mňa značka kredit. A tak zase má pravdu, o nás Slovenkách sa hovorí, že sme krásne a konečne to niekto aj oficiálne potvrdil. No a čím lepším ako práve prírodným krémom. A tá farba obalu, tak to je moje. Ak si kupujem šaty tak ideálne v tejto farbe. Som ňou takmer posadnutá, ale to je na inú tému. Krémom som však myslím posadnutá rovnako. Je naozaj vhodný pre všetky typy pleti a mám odskúšané, že akné z neho mať nebudete.

Krásna Slovenka


Krásna Slovenka je krém z tatranských byliniek, s aktívnou látkou Fucoreverse. Ďalej obsahuje marhuľový a makový olej. Celé zloženie je krsáne vypísané na stránke Havlíkovej apotéky. A presne to mám na značke rada - jej transparentnosť. Zloženie má vždy uvedené na stránke v komplet znení aj s prekladom pre laikov. Predsa len INCI zložky neovládame všetci, ja sama zvládam tiež len niektoré základné látky. Myslím, že krém je formulovaný dobre a navyše je vhodný na deň aj noc. Takže chápete, prečo ho tak milujem. Na moju lásku k univerzálnym produktom ste už asi zvyknutí. 

Krém som začala používať ešte v jari a myslím, že je skvelý. Pleť vyživuje, hydratuje, no zároveň nemáte pocit mastnoty. Hlavne teraz v lete je to maximálne praktické. Používam ho večer pred spaním ale rovnako aj ráno pod make-up. Nuž a s make-upom sú tiež kamaráti. Jediné, kedy sa mi krém úplne nedal dobre rozotrieť na pleti bolo po nanesení toneru s Aha kyselinou. Na iné produkty však fungoval bez problémov. Jeho vôňa je špecifická, ja tam stále cítim zemiaky a neviem prečo. Mnohé krémy od Havlíka mi tak voňajú. Možno je to vôňa pre ich kozmetiku špecifická netuším. Nie je to vyslovene nepríjemné, ale treba si na to trošku zvyknúť. Potom je to už bez problémov a na aplikáciu sa budete tešiť tak ako ja.

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektný krém.

Na to, ako mám túto značku rada, tak si ju sama skoro vôbec nekupujem. Chodí ku mne aj sama a mám z toho radosť. Navyše je už v Bratislave a možno aj v Košiciach kamenná predajňa. Paradoxne som v nej však zatiaľ vôbec nebola. Nuž to som sa tu asi nemala priznávať, ale čo narobíte. Radšej sa po beauty obchodoch zbytočne netúlam. Zásoby kozmetiky by mali potom asi ešte 2 generácie po mne. Teda nemali, lebo kozmetika má len obmedzenú dobu spotreby. Takže sa snažím nakupovať rozumne. Každopádne ak ste nikdy nemali krém od Havlíka, tak určite nejaký vyskúšajte. Od značky sú známe aj ich ranné masky. Skrátka je si z čoho vyberať a ponuka sa stále rozširuje. Poviem vám, spolupracovať alebo rovno pracovať pre túto značku by bola pre mňa česť. Zatiaľ si ju však plánujem aspoň kupovať.

Tak čo dámy chceme byť Krásne Slovenky? Inak myslím, že chlapom som dala teraz super tip na darček.


Komentáre