Nobea laky ktoré vydržia až 10 dní



Lakovacie rituály sa v lete udomácnili asi u každej z nás. Predsa len ísť k vode či obuť si sandálky a zároveň ukázať žiarivý lak, to je tiež jednou z našich zbraní. Samozrejme ak už aj nie ste na love nového chlapa, ale máte toho svojho, aj tak sa ten lak hodí. Vyzerá to žensky a v lete by som lakmi nešetrila. Našťastie som našla také, ktoré si vyžadujú moju pozornosť minimálne. Reč je o excelentne dlhotrvácnych lakoch od značky Nobea. 

Francúzska značka Nobea je pre mňa úplnou novinkou. Do mája som ani netušila, že vôbec existuje. Až kým som neokúsila ich laky na nechty. Nuž a to už bola láska na prvé nalakovanie. Momentálne mám doma až 3 takéto laky. Kvalita sa pozná a toto je fakt niečo. Ako vidíte farieb a typov lakov má značka naozaj dosť. Vyberie si fakt každá žena, to naozaj zaručujem. Sú aj ľahko dostupné, predávajú sa cez notino.sk a ich ceny sú samozrejme prijateľné. Akurát tieto moje 3 farby sú výrazné takže bez podkladového laku to prosím neskúšajte. Zloženie je bežné, nemyslím, že značka spadá do kategórie prírodných lakov. U mňa to však nezohráva rolu, nič tak úžasné som doposiaľ doma nemala.

Jasné dva odseky o tom, aké super sú tieto laky a pointa nikde. Nebojte sa, už sa k nej dostávam. Tajomstvo týchto lakov tkvie v ich excelentnej výdrži. Musela som použiť špeciálne slovo, lebo tá výdrž je netypicky dlhá. S čistým štítom prehlasujem, že na nechtoch na nohách vydržia v neporušenom stave celé 2 týždne. Nechty na rukách tam som odpozorovala nejaké mierne nedostatky tak po nejakých cca 10tich dňoch. Avšak 10 dní bez lakovania aj s umývaním riadu a domácimi prácami, to už je výkon, čo poviete. Samozrejme dávam si vždy dve vrstvy a farby striedam. 

Všetky 3 laky, ktoré mám doma sú gélového typu. Nepotrebujete však na ne žiadnu lampu, zaschnú v pohode a vcelku rýchlo aj samé. Nejde teda o ten gél-lak, ktorý sa používa v salónoch. Avšak moja pani pedikérka si prv myslela, že to mám na nohách ten jej lak. Takže uznajte kvalitu vidí aj odobrník, myslím, že správa je jasná. Doposiaľ som mala za top laky tie od Mavala, ale tieto ich jednoznačne kvalitou prevýšili. Skrátka viac vydržia. 


Laky som už mala na sebe všetky a väčšinu som vám aj odfotila. Prvý zo série Heartbeat vo farbe Juicy Cherry je taká hnedo-bordová farba. Tento sa mi páči asi najviac. Potom tu mám  krvavočervný lak s názvom Festive Red. Ten bol v sete aj s rúžom, takže konečne nejaká nová červená do mojej zbierky. Nuž a posledný je neónový ružový lak vo farbe Watermelon (na fotke hore). Netuším, prečo má každý lak iný obal, no nejako to nepovažujem za dôležité. 


Ako vidíte, všetky laky sú nádherné a všetky držia na mojich vlastných nechtoch. Ja na gélové či iné typy nechtov nechodím, moje sú našťastie kvalitné samé od seba. Avšak úprimne častokrát dostávam otázku, či mám umelé nechty. Beriem to ako kompliment, že vyzerajú fakt dobre a idem ďalej. No a s týmito skvelými lakmi bude moja manikúra ešte dokonalejšia. 

Hodnotenie lakov: 5/5 bodov, najlepšie na svete.

Myslím, že tieto laky by mohli držať aj na umelých nechtoch. Je to však len domnienka podľa kvality, na 100% to neviem. Každopádne laky sú úžasné, aj cenovo aj čo sa týka ich výdrže. Tá ma fakt neskutočne prekvapila. Som skôr ten typ ženy, ktorá si nerada často lakuje a odlakúva nechty. Ono tým nechtom to ani príliš neprospieva takže čím menej, tým lepšie. 

Majte sa krásne a určite sa pozrite po týchto lakoch. Zaujímalo by ma, či ste ich už zaregistrovali niekde prípadne či vám tiež držia tak skvelo ako mne. 


Komentáre

  1. Značku som zaregistrovala asi DM, laky na nechty vôbec už nepoužívam ale celkom pekné vyzerajú na nechtoch

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V DMke som ju ja teda zatiaľ nenašla, no musím to asi preskúmať podrobnejšie.

      Odstrániť
  2. Značku som síce zaregistrovala, no musím priznať, že ma nejako nalákala. No po prečítaní tvojej recenzie musím aspoň jeden Nobea lak vyskúšať. Ja si nechty lakujem málokedy, aj to väčšinou priehľadným lakom, pretože mi na mojich nechtoch žiadny lak nevydrží viac ako dva dni. Keď tento od Nobea vydrží aspoň 4 dni, bude to pre mňa veľký úspech :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na laky tiež náročná, tiež mi takmer nič nedržalo. Takže môžeš mi veriť, že toto vydrží. Avšak určite daj vedieť, som sama zvedavá :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.